Идва пролетта при Пловдивските майки и деца - 24

• 18 756
  • 306
  •   1
Отговори
# 225
    Linkata , СОТ АЛФА. За тях имам добри отзиви.

# 226
здравейте.днес много духа ама ние ще излезем.то в градинката винаги е завет.зла вещица-ще ми е приятно,и мен ако запишеш на 1-ва стр.благодаря.  bouquet

# 227
Ама и аз нещо не се виждам на 1-ва страница. Моля да ме запишете и мен (център-запад Бунарджика или още наричан "младежки хълм")
Благодаря предварително.

Днес много духа не е за разходки пак.Кой ходи в Цар Симеоновата градинка?Вчера бях там -много е красиво и едни птички чуруликат.Ухае на пролет.

# 228
Момичета къде ходите да разхождате бебоците с количките? Кажете някое местенце та и аз да идвам .Много ще ми е приятно да се запознаем лично.
Ние сме всеки ден в градинката срещу Каменица. На мен лично там много ми харесва, а и вече с доста мами си станахме дружки, та веселбата е пълна.
ами и ние сме там всеки ден.да не би да се познаваме вече Rolling Eyes
Даааа,познаваме се! Аз съм майката на Илийчо  Wink Wink
Преди няколко дни ти ми взе кафенце, когато много ми се спеше.  Wink

# 229
Кой ходи в Цар Симеоновата градинка?Вчера бях там -много е красиво и едни птички чуруликат.Ухае на пролет.
Ние сме почти всеки ден там:peace:

# 230
ася, грабвай утре Оливия и газ на кухнята да вземаме храната и след това да пускаме диванетата в градинката!
Силно се надявам че утре ще е хубаво времето и ще се видим с всички приятели, че много се затъжихме.

# 231
Кой ходи в Цар Симеоновата градинка?Вчера бях там -много е красиво и едни птички чуруликат.Ухае на пролет.
Ние сме почти всеки ден там:peace:

Кък колко часа ходиш ? Ако реша да дойда някой ден ще ти пиша на лични да се разберем.Ест. ако искаш де  Laughing

# 232
Обикновено сме там към 11.30 до към 2.30. Лятото ще ходим по-рано. Като решиш пиши Wink

# 233
ася, грабвай утре Оливия и газ на кухнята да вземаме храната и след това да пускаме диванетата в градинката!
Силно се надявам че утре ще е хубаво времето и ще се видим с всички приятели, че много се затъжихме.
ми аде де 2 кафета ще взема.бяхме днес ама те няма.....чакам я да стане и пак сме там.дано се видим.

# 234
След дългото среднощно чакане за дестка градина Дъга днес разбрах че не е приета а е 13 в списъка ,след като минах в Дъга отидох в Захарно петле там е 35  .Днес пратих мъжа ми да отиде и да провери какво става и се разбра че не е приета никъде  #Crazy #2gunfire
Незнам сега какво да правя към кого да се обърна да питам кои ще ми гледа детето .

# 235
  • Пловдив
ivanka.ge, отиди ти на място, по градините където сте подали документи. Говори на "четири очи" с директорките...обясни, че няма кой да гледа детенце, че толкова ви се е искало да тръгне точно в тяхната градина, толкова я харесвате.....и т.н.  Laughing 

Ако трябва, предложи спонсорство... Mr. Green

Не се притеснявай, вратичка винаги ще се намери.

Може да питаш роднини, познати, съседи, за тяхна позната, работеща в дадената градина...Ако знаеш колко лесно става, ако просто при директорката те заведе някой от подопечните й, може и някоя лелка...и каже, че води "едно тяхно момиче....и не може ли да се измисли нещо..." Wink И обикновено "се измисля" нещо....

В други ДГ, освен "Захарно петле" и "Дъга", подала ли си документи?

# 236
Здравейте, Пловдивски мами!
Отдавна се каня да се присъединя към вас! Дъщеря ми Дени се роди на 17.02.2009. Живеем в Кършияка, до Нева.
Ще се радвам да се запозная с някоя мама-съседка и да бутаме заедно количките, че почти никого не познавам в квартала.

# 237
Бенджи 2710 аз ходих в градина Дъга преди време и ми каза че има шанс , но уви не е приета връзка намерих ,но директорката им е забранила да и водят маики и явно персонала го е страх да се ангажира .В друга градина не съм подала документи .Защо винаги всичко опира до пари  #2gunfire #2gunfire #2gunfire аз нямах намерение да давам но явно това е начина .

# 238
Бенджи 2710 отиваш при г-н Янев и поискай списъка с празни места. Уверявам те има незаети бройки.
може да не е в тази ДГ, но другаде има.
аз така направих преди 2 години..намери се място за сина ми на другият край на града. но все пак има.
всеки ден си ходихме с градският транспорт на градина.

на следващата година пак подадох молба в ДГ до дома ми и сега е там.

има много деца, които се записват на ДГ, ходят ден/два и после ги спират и бабите им ги гледат , а само заемат място.

хубаво, че приеха дете не посещавало повече от 3 мес. ДГ да се изключва...само бройка заема, а си го гледат в къщи бабите.

# 239
Аз съм от Пловдив и се казвам Дора и живея на центъра мола да бъда включена в темата Пловд ски майки.

Общи условия

Активация на акаунт