Идва пролетта при Пловдивските майки и деца - 24

• 18 762
  • 306
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Змейковица, да ти е жива и здрава дъщеричката и само да те радва   bouquet  bouquet  bouquet
Момичета, искам да попитам в какви съдове взимате храната от детската кухня

От тази снимка 2 и 4... има ги в някои магазини за 1 лев както и в домашни потреби.
Имам и други.. сега ще потърся и техни снимки.

# 181
  • Пловдив
Честито на патерица на Ангелина и Калина Simple Smile Много щастливо и безгрижно детство им желая   bouquet

# 182
_Пепи_ ,много ти благодаря Hug
Купих току що 3 бурканчета от 2

# 183
Аз родих в Селена и съм изключително НЕдоволна! Сигурно всички, които не са имали никакви проблеми при раждането са доволни, но аз не съм!   Crossing Arms

# 184
  • Пловдив
_Пепи_ ,много ти благодаря Hug
Купих току що 3 бурканчета от 2

Моля, моля  Hug Те 2 и 4 се различават само по капачки. В кухнята им е по-удобно да са с широки гърла Wink

# 185
  • Пловдив
Благодаря за поздравите, момичета  Hug  bouquet

# 186
Здравейте! Simple Smile
Бихте ли приели още една пловдивска мама? Simple Smile Синът ми е на 8 месеца , роден е на 13.08.2009 и се казва Стефан Simple Smile
Живеем до църквата св. Петка  Wink
Много ще ми е приятно да си бъбря с вас!
Айде още една пловдивска мамитка. Моя калпазанин е също на 8 месеца, роден е на 12.08.2008 и се казва Илия Simple Smile
Ние живеем до Строителния техникум, до Полиграфията.
Като имам време ще влизам да бъбрим.
Марги,  Heart Eyes

# 187
Момичета къде ходите да разхождате бебоците с количките? Кажете някое местенце та и аз да идвам .Много ще ми е приятно да се запознаем лично.

# 188
Момичета къде ходите да разхождате бебоците с количките? Кажете някое местенце та и аз да идвам .Много ще ми е приятно да се запознаем лично.
Ние сме всеки ден в градинката срещу Каменица. На мен лично там много ми харесва, а и вече с доста мами си станахме дружки, та веселбата е пълна.

# 189
  • Пловдив
И ние сме там от време на време.

# 190
И ние идваме често в тази градина, заради люлките за бебешоци  Heart Eyes
Един ден много се смях с едни бабета, които се възмущаваха, че тази градина била пълна с деца. Не трябвало така, градината била за възрастни хора  Shocked, предвидено било всичко да е зелено, а не с детски катерушки, люлки и пясък  hahaha hahaha hahaha
По-често ходя в градината до Централна поща. На мен също би ми било много приятно да се срещна с вас  Hug

Аз пак да питам, защо на купоните за кухнята пише 1лв. Не я ли направиха 1.50лв  newsm78

# 191
Ама вие сигурно живеете там до каменница така ли?Защото аз за да дойда трябва да е с колата(далече ми е пеша-живея на Бунарджика).Виж Цар Симеоновата градинка(срещу Централна поща) ми е по-близко.

# 192
Ние сме всеки ден в градската градинка.

Малта, много бързо ви взеха на кухня Simple Smile

# 193
Още не са JeniB , май ще чакаме до абитуриентската на Хрис, за да ни излезе името.  :xarms Не съм толкова голяма връзкарка  pletka Взимам с купончетата на моя позната. 

The_light_2008, аз съм в съдийския, ама много обикалям с количката

# 194
Малта, от коя кухня вземате или ще вземате храна?
Ние вземаме от тази кухня на ясли 19 и сме много доволни - малкия ги харесва всички манджички и си ги хапва със страхотен апетит. Много добе готвят, наистина!

Общи условия

Активация на акаунт