Идва пролетта при Пловдивските майки и деца - 24

• 18 768
  • 306
  •   1
Отговори
# 165
ехооооооооооо здравейте и от мен.хайде по разходки...

# 166
май ще вали... newsm78 Confused

# 167
  • Пловдив
Пристигам и аз при вас  Hug нещо ми е отбягнала темичката  Thinking Crossing Arms

# 168
Честит рожден ден на Ангелина на Девилчето!Да е жива и здрава и много да радва мама и тати!

# 169
  • Пловдив
Благодаря!
Сърдечно Ви черпя виртуално / за сега  Wink/

# 170
  • Пловдив
Предлагат ми работа в "Нова Принт" - АД.

Има ли някой работил/работещ там?

# 171
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ МАМИ ОТ ПЛОВДИВ.АЗ ЖИВЕЯ В ТРАКИЯ И РЕШИХ ДА СЕ ЗАПИША ПРИ ВАС.  bouquet

# 172
Здравейте и от мен мами от Пловдив.Аз също съм в Тракия,нова съм в Пловдив и ще ви следя редовно  bouquet

# 173
Може ли да ми препоръчате добрър родилен дом в Пловдив?Мисля да родя нормално и ми се иска да споделите каде сте се чувствали добре,естествено без да става въпрос за космически суми.Благодаря предварително   Heart Eyes

# 174
dolls , аз препоръчвам Весела. доволна съм от персонала. Е вярно срещу заплащане бях във ВИП стая, но всичко друго си е много добре.

# 175
  • Лондон/Пловдив
Аз родих в Селената много съм доволна и парите не са много които ми взеха  Peace

# 176
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА НА ЗМЕЙКОВИЦА!
  bouquet

# 177
  • до Пловдив
и аз бих ти препоръчала СЕЛЕНАТА наистина си заслужава всяка една стотинка която се дава

# 178
  • Пловдив
Лелееееее малкото змейче пораснало  Laughing

Змейковица, да ти е жива и здрава Калина!!! Много да ви радва и да изпълва живота ви със смисъл   bouquet  bouquet  bouquet
Весел празник и ново бебе в новия дом, че Калина да не скучае Heart Eyes

# 179
Змейковица, да ти е жива и здрава дъщеричката и само да те радва   bouquet  bouquet  bouquet
Момичета, искам да попитам в какви съдове взимате храната от детската кухня

Общи условия

Активация на акаунт