Идва пролетта при Пловдивските майки и деца - 24

• 18 778
  • 306
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,питах в пловдивската тема,но да питам и тук: Къде перат хубаво килими? Помагайте,че белият ми килим вече не е бял  ooooh!

И мен ме интересува  Laughing

# 91
Аз нося моите на една автомивка до Метро, доволна съм  Naughty

# 92
Много ви благодаря за отговорите, момичета   bouquet  bouquet  bouquet Дано скоро ни дойде редът, защото само на пюрета не става вече!!!

# 93
  • Пловдив
Много ви благодаря за отговорите, момичета   bouquet  bouquet  bouquet Дано скоро ни дойде редът, защото само на пюрета не става вече!!!

Малта, аз като готвех за нас се стараех да е почти без подправки и сол. Отсипвах на малчо и след това подправях допълнително нашето ядене. После врътвах съвсем леко с пасатора - само за да го раздроби на по-ситни парченца. Пробвай така с някое ваше ядене Wink

# 94
Аз също съм взимала и от двете части кухни, определено тази на Първа лъжичка не се хареса на моето дете, смених я с Експресно парти. Засега я яде или по точно изяжда или само първото ядене или само второто, защото не е от най-гладните деца, десерти не взимам, правя му нещо или плодове яде, менюто е с пилешко, телешко, риба, заешко и пуешко, почти веднъж в седмицата основното е фрикасе с различно месо, спанак с месо или сирене, риба със зеленчуци! Според мен ако детето изяжда и трите храни по 200 грама частната кухня излиза повечко пари, но ние ядем едното ядене от 200 гр, затова и поръчвам една порция само за деня и ми излиза около 10 до 12 лева за 5 дни, което ме устройва в момента!  Hug
 Пък и кухнята до нас ми е на 5 мин, но идват там от различни квартали майки и не ми се чака с месеци да започна да взимам храна, а и в студените зимни дни няма на кого да оставя детето и да отида до кухнята, всеки сам си преценява какво е времето и възможностите му за хранене на детето си!  Hug

# 95
  • Пловдив
Мамчета, благодаря за поздравите и пожеланията!  bouquet

за кухните - като ви слушам доста са се променили нещата и май трябва сега да подам молба, че да ми излезе след 6 мес.

# 96
Здравейте мами извинете че се намесвам ,но ви моля да ми препоръчате добър дерматолог /за детенце/ в Пловдив.Благодаря предварително

# 97
Ами доколкото знам детски дерматолог има само в кожния диспансер в кичука. Д-р Петкова мисля, че беше. Ходили сме при нея като  беше на 20 дни бебо и скоро също ни пратиха, но я нямаше за около месец и не ни прегледа. Предполагам вече е на работа.  Peace

# 98
Да попитам мамите от Тракия -гледам че има разлепени афиши за цирк Арлекино от 4.04 в Тракия до 77 блок. дали има цирк? Че обикаляхме с децата. но нищо не видях!

# 99
Здравейте, пловдивски мами. Гостувам във вашият град и разбрах, че има магазини където се предлага евтина стока от фалирали магазини и складове. Много моля, тези които знаят къде се намират въпросните магазини да ме упътят. Благодаря предварително.

# 100
  • Лондон/Пловдив
Здравейте, пловдивски мами. Гостувам във вашият град и разбрах, че има магазини където се предлага евтина стока от фалирали магазини и складове. Много моля, тези които знаят къде се намират въпросните магазини да ме упътят. Благодаря предварително.
От теб чувам за такова нещо newsm78

# 101
Ами доколкото знам детски дерматолог има само в кожния диспансер в кичука. Д-р Петкова мисля, че беше. Ходили сме при нея като  беше на 20 дни бебо и скоро също ни пратиха, но я нямаше за около месец и не ни прегледа. Предполагам вече е на работа.  Peace

Благодаря

# 102
  • Пловдив
На Гладстон има такъв магазин, срещу бившето кино Космос. Табелата е "Конфискувани стоки" или нещо подобно. Виждала съм само витрината от автобуса и ми се сториха боклуци, но пък, ако се порови човек, сигурно ще се намери нещо свястно.

# 103
И аз вчера минах покрай тоя магазин на Гладстоун и на витрината имаше дехи по-зле от тези в левчето Confused

# 104
  • Пловдив

Такива магазини има и в тракия бл 45 и до пощата на спирката на 44 също PeaceС повече късмет може и да изпадне нещо  читаво.

Общи условия

Активация на акаунт