МЛАДОСТките деца обичат по пролетна трева да тичат!

• 23 784
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
нЕкой с желание да побутаме колички из Комо утре между 9-12ч ?  Hug

Успешно се преместихме с 10 дни непрекъснат труд. Чакаме мебелите за детската стая и ще ви покажа актуални снимки на Мите. Вчера сам си е свалил памперса и после си е обул на голо дупе панталоните.  Laughing

# 226
Хайдееееееееее, получих и последната си семестриална оценка  Mr. Green. Имам 5 по Наказателен процес и съм много доволна от себе си. Сега остават три държавни изпита за есента и другата пролет. Ввсеки от тях е и писмен и устен и ще видя голям зор, за това не мисля дори да се опитвам да ги вземам трите на веднъж.
Една скромна почерпчица от мен:

# 227
Браво на теб  benighted   Hug
И аз се включвам с една добра новина.Писахме с една моя приятелка до общината,защото нямаме детска площадка и те се отзоваха.Сега чакаме да дойдат да сложат 4 пейки,4 люлки и 2 пързалки.Спонсора е Билла!Пише ме писма от миналото лято и ефекта до сега беше нулев.Но нали има избори скоро,та решиха да се подмажат малко  Party Надявам се скоро да се похваля и да пратя снимки от площадката!
Хубав ден на всички!

# 228
Браво за площадката! Кажи къде ще я правят, та да ви идваме на гости, ако не ни е много далеко  Peace.
Да вземем и ние с моя мъж да ги тормозим. Около нашия блок има поне 10-тина трошляка, през които са прорасли бурени и повече никога няма да са в движение. Така си стоят с раждясалите регистрационни номера. Да вземат да глобят собствениците та да ги разкарат. Предполагам, че те дори вече не живеят в района и са забравили за гниещите си коли на паркинга  #Cussing out. Според мен Общината трябва да ги принуди да ги предадат за старо желязо чрез не една или две глоби.
На всичко отгоре преди 2 седмици изрязаха асфалтаи няма кой да сложи новия.Оставете това, че не са изрязани като хората ами и половината дупки така и не са изрязани и съответно няма да ги запълнят. Всичко се правии на принципа - Да отбия номера  #Cussing out!

# 229
Чудесна новина...-къде ще е новата площадка?

# 230
Между 367 и 368 бл.До ОДЗ"Сребърно копитце" ако ви говори нещо. При нас няма гниещи коли,но си остава проблема с бездомните кучета и котки.Да не говорим че и хората от блока си разхождат любимците там където играят децата и е ад.Пропуснах да кажа че ще слагат и пясъчник.

# 231
Ейййййййййй, това е ЦДГ. Навремето живеехме близо до него. Там вярно, че няма площадка. Супер, браво че сте успели   bouquet!

# 232
Малеееее,добре се изложих с това ОДЗ Embarassed.Вярно че е ЦДГ.

# 233
  • София/Сливен
на bgmaps-a дава 178 ОДЗ "Сребърно копитце". Реших да проверя и аз къде е, ама далечко ни идва... Току-що видях Мария с малката Елена на разходка с количката - до Европата. Само че не посмях да и се обадя, сигурно всеки и наднича в количката да види новото бебе...

# 234
Във ИСОДГ се води 178 ЦДГ "Сребърно копитце". Peace

# 235
Да ви кажа, че мебелният магазин "Явор" до Технополис отваря в четвъртък. На билборд има промоция - детски стол за бюро 29лв.  Thinking

# 236
  • София
  Няма проблем, обади се следващия път, не ми пречи  Simple Smile
  Ето малко повечко снимки от нас този път   - Елена

# 237
Ето малко повечко снимки от нас този път   - Елена

Много е красива момата!  Heart Eyes Прилича ли на каките след раждането? В друга тема четох, че е било секцио по спешност. Нали и близначките така си родила?

# 238
  • София - Младост 1А
лелеее какви прекрасни снимки... как се размечтах... за бебе...

# 239
Много е красива малката буба  Hug! А как и се радват само каките  Heart Eyes! Само не ми е ясно как ги носи тия големи, сладки бузи  Joy.
Аз да се похваля с моя отличник - има само шестици на матурите в 4-ти клас  Grinning!

Общи условия

Активация на акаунт