гледам говорите за градините около нас.Аз знам, че тази градина пред 45-ти блок,
отдолу има подпочвени води и за това колкото и да е продавана, не е построено нищо.
Да, вярно има мораториум за строителство, но омбудсмана и главния архитект на София
преди 2 години направиха едно събрание в читалището (няма такъв цирк)
и казха, че всички собственици на терени в Младост около метрото ще и са обезпечени.

Знам го, защото това събрание стана след един репортаж на НОва телевизия и събрани много подписи
от нас всички майки пред читалището, против правенето на главна улица която да мина точно през градинката на чита-
лището и зад 79-а блок,както и освен главната улица да има пракинг върху цялата площ на читалищната градинка.

Тогава стана дума за градините в района и тогава един господин от общината Дзавела каза за градината пред 45-ти блок,
че там има подпочвени води и т.н.И пак тогава ни сложиха лампи (но, те милите не светят, ама пък имаме) в градинката.

Но, Ви благодаря момичета , че ме върнахте, я да видя колко 27-28 години на зад когато ходех на градина
в бившето вече данъчно (интересно кой ли номер беше
) и водех сестра ми на градина през голямата улица, понеже аз живеядо читалището, ех, ....
Успех Тini-mini, днес с протеста.

аз ще водя само нея и едно приятелче, няма да запазвам нито да искам някакви специални неща, чудя се кое е по-приятно, ще ходим в работен ден, към 10ч, предполагам,че няма да е претъпкано
Освен, че ще обядваме с нашите в неделя, не сме планирали нищо.