МЛАДОСТките деца обичат по пролетна трева да тичат!

• 23 810
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
  • London
Добро утро момичета,

гледам говорите за градините около нас.Аз знам, че тази градина пред 45-ти блок,
отдолу има подпочвени води и за това колкото и да е продавана, не е построено нищо.
 Да, вярно има мораториум за строителство, но омбудсмана и главния архитект на София
преди 2 години направиха едно събрание в читалището (няма такъв цирк)  Whistling и казха, че всички собственици на терени
в Младост около метрото ще и са обезпечени. Wink
 Знам го, защото това събрание стана след един репортаж на НОва телевизия и събрани много подписи
от нас всички майки пред читалището, против правенето на главна улица която да мина точно през градинката на чита-
лището и зад 79-а блок,както и освен главната улица да има пракинг върху цялата площ на читалищната градинка. ooooh! ooooh! ooooh!
Тогава стана дума за градините в района и тогава един господин от общината Дзавела каза за градината пред 45-ти блок,
че там  има подпочвени води и т.н.И пак тогава ни сложиха лампи (но, те милите не светят, ама пък имаме) в градинката. Crazy

Но, Ви благодаря момичета , че ме върнахте, я да видя колко 27-28 години на зад когато ходех на градина
в бившето вече данъчно (интересно кой ли номер беше  newsm78) и водех сестра ми на градина през голямата улица, понеже аз живея
до читалището, ех, ....

Успех Тini-mini, днес с протеста.  bouquet  bouquet  bouquet

# 121
  • София

Щурчо тя наистина много малко работи 1-2 години,почна да пропада и я изоставиха,стана свърталище н анаркомани и даже по едно време имаше полицейска охрана.А беше невероятно оборудвана за времето си.Поне да я срутят , ако не става. Peace
Пропадането не е проблем..Може да се укрепи..Проблема е, че тя е продавана и препродавана през последните години няколко пъти и..сега от Общината не смеят да си я поискат...или им е скъпо  newsm78..
Което не пречи да си я искаме ние, след като никой нищо не я прави..

Не съм я виждала, но дори и сградата да не става, може да се срути и на нейно място да се построи друга. Дори и "сглобяема". Нали теренът си е там...

ПП
Може да се провери как е продадена. Дали е продадена сградата (която, ако се руши, може да получи предписание за събаряне) с право на ползване на терена, или е продаден целия терен като земя... newsm78

# 122
кое ли клубче за избера за на мира рд-то Heart Eyes аз ще водя само нея и едно приятелче, няма да запазвам нито да искам някакви специални неща, чудя се кое е по-приятно, ще ходим в работен ден, към 10ч, предполагам,че няма да е претъпкано newsm78 чудя се между мечо пух и приятели до окръжа (гитаааа???) и онова сравнително новото над пътеки в дългия блок?

# 123
Нинче, онова в дългия блок не е ли Слонбалон? Аз ходих да го гледам за РД на Боил. Не е лошо, но не ми хареса това, че детския кът отзад е много сенчест. Може би за лятото така е по-добре, но сега бих предпочела Мечо Пух и приятели.

# 124
Слон-балон е в Младост 1 а, а там има и В страната на чудесата,на мен много ми харесва там Peace

# 125
Ще правите ли нещо по-специално по празниците?  Thinking Освен, че ще обядваме с нашите в неделя, не сме планирали нищо.

Вчера имахме много неприятна случка. Оставих Мите на свекърва ми (в къщата сме тези дни) за 10мин и после отивам да ги търся, а ги няма никъде. Всички врати са разтворени, телефонът й е захвърлен на двора и с детето ги няма. Започнахме със свекър ми да обикаляме и да разпитваме съседите, но никой не ги е виждал. Минах през магазините за ХС и вече напълно се отчаях. Точно няколко часа преди това бях чела във форума, че отвличат и обикновени хора за 5-6хил лв откуп и съвсем се шашнах.

Накрая тя се появи от някъде, аз си грабнах детето и се прибрах.  Stop

# 126
искам някак си мира да си играе, пък аз да пия кафе с цигара, а същевременно тя да ми е пред погледа и да ми е леснодостъпна да се включвам в игрите Flutter Heart Eyes

# 127
Ще правите ли нещо по-специално по празниците?  Thinking Освен, че ще обядваме с нашите в неделя, не сме планирали нищо.

Вчера имахме много неприятна случка. Оставих Мите на свекърва ми (в къщата сме тези дни) за 10мин и после отивам да ги търся, а ги няма никъде. Всички врати са разтворени, телефонът й е захвърлен на двора и с детето ги няма. Започнахме със свекър ми да обикаляме и да разпитваме съседите, но никой не ги е виждал. Минах през магазините за ХС и вече напълно се отчаях. Точно няколко часа преди това бях чела във форума, че отвличат и обикновени хора за 5-6хил лв откуп и съвсем се шашнах.

Накрая тя се появи от някъде, аз си грабнах детето и се прибрах.  Stop
Нямат грам мозък тези свекърви,леле кошмар,Фър-р-р Бъз-з-з, дори и не мога да си помисля какво си преживяла.Ти сега като се поуспокоиш малко и кажи ултимативно на таз жена или да ти казва къде ходи с детето или на снимка ще го гледа/ако и дадеш Laughing.Аз поне съм спокойна за моето дете, че това няма как да ми се случи, защото от 1г. и 11м.все чувам..."Сега съм заета,чистя или си бъркам в носа....И после баба ще си го гледа"Е от Великден на Великден все тая Mr. Green

# 128
  • London
Фър-р-р Бъз-з-з,
твоята свекърва има сестра близначка  Laughing,моята.
Беше дала, преди 2-3 години на детето стотинки, да отиде да си нещо през улицата(аз живея до пазара и читалището), а то беше на 3-4 годинки, как не се пръснах от яд като ми казаха "тайните" от квартала. А, това с оставянето отворено на всякъде бях обиколила цял Искрец, да ги търся. Confused
Ама да не я подхващам, че тя толкова си може ....

# 129
  • Ланкър, планините Овнерог
искам някак си мира да си играе, пък аз да пия кафе с цигара, а същевременно тя да ми е пред погледа и да ми е леснодостъпна да се включвам в игрите Flutter Heart Eyes

За това Мечо Пух ти е по-удобен, мисля  Thinking Не съм ходила скоро. М/у другото има нов клуб-"Барбарони"-в бл.37 е, м/у Про Маркет-а в Мл 1 и бл.43

# 130
  • София
В Мечо Пух можеш да си пушиш навън и да си пиеш кафето , обаче вътре няма как да стане . А вътре е много хубаво за дечицата . И какичките са много любезни . Мисля , че ще останеш доволна .

# 131
Христос Воскресе! Много здраве и щастие желая на вас и семействата ви! Нека дечицата ни растат здрави и весели!  Grinning

Честит имен ден на съименниците ov4ar4eto kalitko и Анастасии на Devetra!     bouquet

# 132
  • London
Христос Возкресе,
Никога повече няма да стъпя в църквата на Дървеница!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА САСАНО И АНАСТАСИИ

# 133
Христос Воскресе   bouquet! Весел празник на всички и честит имен ден на празнуващите   bouquet!

# 134
  • София - Младост 1А
Христос Воскресе! Да сте много здрави и Господ да пази нас, децата ни и близките ни!

Хубав празник на всички ви!

Общи условия

Активация на акаунт