Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 404
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 1 065
И КМЕТА НЕ Е СТОКА АМА И ПРЕСЕЛЕНИЕТО Е ГОЛЯМО...

# 1 066
mir4o , не бе . Държат си ги под възглавниците, не харчат Joy
В началото на 20 век Варна е била 20 000 човека.
Твоите баба и дядо сигурно са били от тези хора Mr. Green.
Малко трябва да почетеш и да се образоваш.
И махни главните букви.

# 1 067
  • Варна
Търсете врага другаде
АРЕ ОБЯСНИ МИ КЪДЕ ДА ГО ТЪРСЯ.....КАТО ТУК СЕ ПРЕНАСЕЛИ ОТ ВСЯКЪДЕ....КАТО СИ ЖИВЯЛА В СОФИЯ ЩО НЕ ОСТАНА ТАМ Whistling
Първо:Недей да крещиш,моля, не е учтиво и е против правилата на форума.
Второ:Търси врага при тези, от които зависи построяването на нови градини, както и преустройване на стари такива. Аз си върша работата, би трябвало и те да си вършат тяхната. Имат специалисти, събират данъци, ходят по обмяна на опит в чужбина....
И трето: не си ти човекът, на когото ще давам обяснения защо съм тук. Ако не се чувстваш удобно в града- напусни го!

# 1 068
  • Варна
ЦДГ Успех са уведомени, не сте ни видяли понеже дежурим културно и не се избиваме...засега де.
mir4o, пий една вода и се успокой, не е това начинът. Ако искаш заповядай пред общината утре в 15ч

# 1 069
Пожелавам на всички късмет утре!

И аз съм с вас пред Общината  Hug

# 1 070
# 1 071
# 1 072
Пред "Карамфилче", дежурство на 2 часа и естествено между  04:06 часа , ще бъдат номерата от 1-10.За да могат в 06 часа да са първи. Хора,не бъдете така враждебно настроени един към друг. Майки между номерата 1 - 10 , има и други хора ... или това е поредната уловка?

# 1 073
Милички, желая ви утре успешен ден и да ги приемат слънцата ви!

# 1 074
Ooo Mирче не си разбрала как ще се дежури, преди да плюеш що не погледна графика
дежурят от 4-6  номера 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40 , 45, 50, 55, 60, ... и тн през 5
във всяка група има и малки и големи номера ..

Ама друго си е да плюеш по форумите, вместо да се замислиш

# 1 075
 Joyмай еднакво пишем и в двете теми
за утре ;
ще водя представители на списание ''български домове '', ''фреш'' и вестник ''труд'' и засега 4 майки

# 1 076
  • Варна
Успех на всички утре при подаването, дано мине спокойно  Peace Пишете как е минало по градините

# 1 077
Извинете ме момичета, но бихте ли ми казали в колко часа започва приема на документи утре? В 7 или в 8 часа. Благодаря и късмет на всички.

# 1 078
Успех, момичета и от мен!
Дано утре мине всичко нормално, без излишни нерви  Hug

# 1 079
  • Варна и...духом на Босфора
 HugЗдравейте от мен- майка на 3 деца-вече големи мъже. С голяма тъга гледам как вие родителите стоите и дежурите денонощно за да могат децата Ви да посещават детска градина във Варна. Преди 12 год най-малкият ми син го записах на ясла 13- Русалка- с отлични впечатления съм как гледаха и възпитаваха детето ми. През 1999 г- хоп от яслата с картона във ЦДГ Моряче. Нямаше тогава такива драми и екшъни. И след 10 години установявам с мъка че вместо по-добре положението направо е....Нямам думи! На мен ми казаха че РС-то класирало децата- иначе сме нация техническа ама детски градини нямаме достатъчно! Желая на всички родители търпелив и успешен 1 април! Подкрепям утрешния протест!

Общи условия

Активация на акаунт