Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 380
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 1 050
който са от други градове и идват тук да живеят ни отнемат правото по принцип...bad-words: #2gunfire
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Ти сериозно ли?!?
Тез хора дето идват от другите градове си харчат парите тук. Ако ги няма тях ТУК, няма да потребляват и стандарта ни нас варненците ще падне доста. Но ще си имаме свободни ДГ.  Как не сме сетили за решението на проблема......

# 1 051
  • Варна
..Нищо лично но тези който са от други градове и идват тук да живеят ни отнемат правото по принцип...А в другите градове детските градини са празни....Не става така #Cussing out #2gunfire
Е,стига де, дръжте се малк #Cussing out! То бива шовинизъм, ама... Назад се изписа и изговори по този въпрос. Жителството и крепостничеството са в минало време. и в София съм живяла, и в чужбина, ама таква простотия, ША МА ИЗВИНИТЕ!!!!!!!!( От Варна съм, де...) Търсете врага другаде

# 1 052
На мен сега ми изникна един въпрос-за кого е предимството при 2 деца , едното, от които е в района на детската градина, но единия
родител не работи и друго, което не е от района, но и двамата родители работят?

# 1 053
  • варна
На мен сега ми изникна един въпрос-за кого е предимството при 2 деца , едното, от които е в района на детската градина, но единия
родител не работи и друго, което не е от района, но и двамата родители работят?
мисля, че района е предимството. поне така излиза като чета правилата

# 1 054
Да спрем да се бием в гърдите, че Варна е най-добрия град за живеене, защото не е така. Белким намалее преселението.
Мен ако питате, вече не ми харесва. Не само заради детските градини, ами и заради паркирането, задръстванията. Данъците безбожно големи, опашки тук, опашка там. От кметството ми тръшкат телефона - не били виждали декларация по чл. 50 и не знаели туй или онуй.  Да ги питаш за какво им е въобще тази декларация, като данъка по нея не влиза в Общинския бюджет /доколкото съм запозната/.
Да не говорим за надценките на стоките и услугите, защото сме "морска столица".
Вятър и мъгли...

Сори за офф-а, ама вече не се издържа.

# 1 055
Бо и на мен не ми харесва Crossing Arms Дай да се махаме заедно Sunglasses

# 1 056
За протеста на 1.04 от 15.00h са уведомени чакащите пред :ЦДГ№3"Детско градче",
ЦДГ№7"Изворче", ЦДГ№32"Моряче", ЦДГ№39"Зънче", ЦДГ №43 "Синчец", ЦДГ №44 "Крилатко",
ЦДГ №45 "Пролет", ОДЗ № 8 "Лястовичка", ОДЗ №13 "Детска радост",
 ОДЗ №15"Морска звездица",включитилно новата ДГ пред "Кауфланд".Пред ЦДГ №14 "Успех"-не видях чакащи родители нито съобщение за списък.
Обяснил съм на хората ,които бяха дежурни пред ДГ ,а те ще разяснят на останалите при проверките на техните списъци.
/ ще носят стари играчки или изсъхнали цветя/ .
На практика целият район "Младост" е покрит.
Моля, направете усилие да кажете на хората пред останалите ДГ в районите "Одесос" ,"Приморски" ,"Владиславово" за протеста.
На мен посещението на  12  ДГ ми отне 2 часа.
Нека утре бъдем всички заедно !

# 1 057
Бо и на мен не ми харесва Crossing Arms Дай да се махаме заедно Sunglasses

Живот и здраве след 3 години...  
Иначе, аз още сега съм готова.  Hug

# 1 058
Работата е че аз няма къде другаде да отида Crazy Но ще поработя по въпроса следващите 3г  Wink
Ще се поровя довечера за някое цвете или играчка Peace

# 1 059
А какво се случва,ако по-голямото дете е в детската градината, кандидатстват за второто, но не са от района? Защото при нас има и такива случаи..........

Според правилата, ще се класира веднага след децата от района.

Ето това отговаря и на rvatova.. Предимствата на децата извън района се ползват едва след като/ако останат места от децата в района.

# 1 060
ЦДГ№7"Изворче", ЦДГ№32"Моряче", ЦДГ№39"Зънче", ЦДГ №43 "Синчец", ЦДГ №44 "Крилатко",
 ОДЗ №15"Морска звездица",включитилно новата ДГ пред "Кауфланд".Пред ЦДГ №14 "Успех"-не видях чакащи родители нито съобщение за списък.
Обяснил съм на хората ,които бяха дежурни пред ДГ ,а те ще разяснят на останалите при проверките на техните списъци.
Моля, направете усилие да кажете на хората пред останалите ДГ в районите "Одесос" ,"Приморски" ,"Владиславово" за протеста.

Би ли казал по кое време ходи(естествено ако се сещаш) в ЦДГ"УСПЕХ" защото там със сигурност има чакащи и се редуваме на по 2 часа

# 1 061

Аз съм от кв.Владиславово и съм съгласна със протеста,ще бъда пред общината на 1.04 в 15ч.Надявам се ,че присъствието ми няма да бъде напразно.Ще оведомя когото мога.

# 1 062
Момичета ще пусна и тук текста на подписката за да го занесете пред градините, до протеста да могат да се подпишат възможно най-голям брой хора!

Не забравяйте да донесете пред общината утре в 15:00, стари детски играчки или изсъхнали цветя като символ на изхвърлените деца от социално-образователната система на страната.
Това ще е добра храна за журналистите!

# 1 063
..Нищо лично но тези който са от други градове и идват тук да живеят ни отнемат правото по принцип...А в другите градове детските градини са празни....Не става така #Cussing out #2gunfire
Е,стига де, дръжте се малк #Cussing out! То бива шовинизъм, ама... Назад се изписа и изговори по този въпрос. Жителството и крепостничеството са в минало време. и в София съм живяла, и в чужбина, ама таква простотия, ША МА ИЗВИНИТЕ!!!!!!!!( От Варна съм, де...) Търсете врага другаде
АРЕ ОБЯСНИ МИ КЪДЕ ДА ГО ТЪРСЯ.....КАТО ТУК СЕ ПРЕНАСЕЛИ ОТ ВСЯКЪДЕ....КАТО СИ ЖИВЯЛА В СОФИЯ ЩО НЕ ОСТАНА ТАМ Whistling

# 1 064
който са от други градове и идват тук да живеят ни отнемат правото по принцип...bad-words: #2gunfire
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Ти сериозно ли?!?
Тез хора дето идват от другите градове си харчат парите тук. Ако ги няма тях ТУК, няма да потребляват и стандарта ни нас варненците ще падне доста. Но ще си имаме свободни ДГ.  Как не сме сетили за решението на проблема......
КАКВИ ПАРИ ХАРЧАТ ТУКА  НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА   ЖИВЕЯТ ПОД НАЕМ НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ НЯМАТ БРАК И ПРОЧИЕ И ПРОЧИЕ....НА 2 МЕСТА ПУСКАТ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ГРАДИНА ТЪЙ КАТО НЕ ЖИВЕЯТ НА ПОСТОЯНЕН АДРЕС....СТИГА ТОЛКОВА

Общи условия

Активация на акаунт