Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 377
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Canada
сперанца, най-добре попитай в самата градина...

# 1 036
 newsm78

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 16:40 от shmataretka

# 1 037
  • Варна
ВЪПРОС!!!

Когато самоосигуряващото се лице за тази година няма да подава Декларация по чл.50 от ЗДДФЛ (тъй като няма доходи за деклариране), какво трябва да се представи тогава в градината - след като няма декларация, няма как да й се завери копието newsm78 newsm78 newsm78
ПОМОГНЕТЕ МИ!
Може би трябва да се подаде нулева декларация. Попитай в данъчното дали може да ти заверят копие на нулева декларация.
Или пък в детската градина, но там едва ли ще са чак толкова наясно с тези подробности..

# 1 038
Aз знам, че по закон дори и да нямаш доходи пак си длъжен да подадеш декларация по чл. 50,  ако нямаш ТД

# 1 039
Момичета, елате и в темата за протеста. Дадох данните си на Маришка, за да поиска официално разрешение от общината за протест на 01.04. следобед.

От нас зависи, момичета! Ако не ги притиснем с точни искания - ще става още по-страшно! Заради бебета ни, заради по-малките ни деца, струва си! Бъдете активни, не се оставяйте на течението! Hug

# 1 040
От НАП Варна ми казаха, че такова лице без доходи, но самоосигуряващо се няма право да подава празна декларация по чл.50, дават му копие от фирмената декларация по чл.92 ЗКПО като самоосигуряващото се лице трябва да е вписано като представляващ дружеството.

# 1 041
  • Варна
Момичета, ако наистина не сте съгласни със случващото се- прочетете тази тема, утре я преразкажете на дежурещите в безумни … те пред общината.

# 1 042
Аз искам да попитам,ако голямото ти дете е на 10години и ходи вече на уч-ще,трябва ли да нося акта за раждане при подаване на документите.Благодаря предварително на тези които могат да ми дадат отговор на този въпрос!!!

Второ и следващо дете се отнася само за конкретното детско заведение.

# 1 043
Аз имам молба: дори вие да нямате възможност да дайдете на протеста, кажете на родителите от ДГ, за която се трепете. Така информацията ще се разпространи много бързо. Hug

# 1 044
 Praynig Ако има "дублирани приети деца" в списъците за прием?
В този случай, след информиране лично от директора на детското заведение, родителят избира къде да бъде прието детето в срок до 4 дни. След това се прави преподреждане на освободеното място влиза следващото дете по реда на входящия номер.
Praynig

newsm17 Моля родителите да спазят това условие

mamma

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 09:56 от danitaa

# 1 045
А какво се случва,ако по-голямото дете е в детската градината, кандидатстват за второто, но не са от района? Защото при нас има и такива случаи..........

# 1 046
Според мен първо се гледа районирането. Но по добре питай директорката

# 1 047
ВЪПРОС!!!

Когато самоосигуряващото се лице за тази година няма да подава Декларация по чл.50 от ЗДДФЛ (тъй като няма доходи за деклариране), какво трябва да се представи тогава в градината - след като няма декларация, няма как да й се завери копието newsm78 newsm78 newsm78
ПОМОГНЕТЕ МИ!
Ами аз не съм чувала такова нещо,в градината искат удостоверение,че не дължиш данъци като физическо лице.То се взима от изчеслителния център(там пише дали си си платила данъка на апартамента,колата и т.н.)

# 1 048
А какво се случва,ако по-голямото дете е в детската градината, кандидатстват за второто, но не са от района? Защото при нас има и такива случаи..........

Според правилата, ще се класира веднага след децата от района.

# 1 049
Направиха ни за посмешище !!!!Постоиха кооперации напълниха ги с хора  които  им си раждат деца...които обаче не посещават детска градина защото такива либсват на брой...Изпаднахме в истерия...имам чуството че ще се стигне и до бой....Нищо лично но тези който са от други градове и идват тук да живеят ни отнемат правото по принцип...А в другите градове детските градини са празни....Не става така #Cussing out #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт