Варна - протест във връзка с детските градини!

• 21 320
  • 493
  •   1
Отговори
# 75
Записвам се и аз ..
1) Моето предложение е да се провери дали на територията на детското градче няма неизползвани бараки ( 2 ми се виждат доста запустяли) и ако е така да искаме построяването на сграда на тяхно място или поне реконструкция и пускането им в движение
Днес започнаха с разчистването на едната барака. От две години тръбя за това. Бараките са три, като едната е горяла навремето и е наполовина. За нея се предвижда да е работилница. Другите две къщички биха поели общо 4 групи. Дано да сколасат до Септември.
Включвам се в протеста. Днес Марулка съобщи пред "Моряче", дано се съберем повече. Утре ще съобщя за протеста пред "Детско градче". Последно, за 15,00 часа ли става въпрос?

# 76
Да върнат малко палми и ще съберат и пари , ето място им намерихме вече

# 77
последно 1.04 в 15ч ли остава?
пред общината

# 78
  • Варна
Горе-долу- да. Маришка е писала, че утре чака отговор от администрацията в Общината на молбата.Но това е идеята да. Нека да изчакаме тя да пише утре точно кога. Давайте телефони на лични да си звъним, ако няма как да се следи темата.

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 08:19 от Катюша

# 79
  • варненка от София
Аз пак подканям за идеи за лозунги. Утре е моментът да се разпечатат. Поемам ангажимент за това.

# 80
Добре като са ясни датата и часа и какво трябва да носим , моля напишете го цветно или подчертано , аз ще направя всичко възможно да дойда.

# 81
И аз съм ЗА   Hug  

Според мен ако не се използва афекта на чакащите родители в момента, нещата после ще се размият. Нали знаете времето лекува.

Другото, което си мисля, че ни се дължи много повече от това, което мислим да поискаме. Все пак не сме просяци. Защо да не използваме факта, че Варна е курортен град,  което означава голямо строителство и бизнес.  Ако за всяка построена административна сграда или мол се постави изискване за някакво дарение в насока изграждане на детски заведения, площадтки и т.н., Варна ще стане рай за децата. А и ще се легализира рушвета. Наливат се много пари в проекти, които ограничават правата ни на свободен достъп до плажни ивици, улици, замърсява се въздуха, който дишаме и какво ли още не сме принудени да търпим в интерес на крупни строители. Защо, се питам аз да не поискаме и нещо за децата ни. Защо да се молим да ги тъпчат по 100 в група и в подблокови пространства, като имаме страхотни  условия и море. От къде, на къде тези хорица ще се гаврят с нашите права. Истината е , че много малко от нас ще са на протеста, когато и да е той, защото нямаме гаржданско самосъзнание  Sad  Задоволяваме се само с голи обещания и оправдания. Другото, което е , че не са виновен само кмета, ами Общинския съвет   newsm78 Нали, те гласуват доходните и съществените въпроси  #Cussing out и определено трябва да си понесет негативите от липста на дейност  #Cussing out

# 82
  • Варна
Строителството в момента едва крета, няма банково финансиране. Молове, както винаги са изключение. Все пак си мисля,ч е сме се събрали да искаме възможни неща, едва ли някога ще има общинсла ДГ в МОЛ  Confused
Вчера видях един работник да слага много тънък стириопор на задната фасада на Слънчо, да не би да има развитие? Не съм виждала предишното състояние, но сякаш изглеждаше задоволително, имаше и монтирана дограма.

# 83
Аз пак подканям за идеи за лозунги. Утре е моментът да се разпечатат. Поемам ангажимент за това.

предложението на Кмета: "Община Варна - приятел на детето!"   Sunglasses

# 84
Аз също съм за протест, но ми се вижда малко рано на 01.04 в 15ч.-някои от нас няма да са си подали заявленията още не мислите ли?

# 85
За липсата на изпълнители на обектите Общината яко ни пързаля.. В момента няма кредити за строителните фирми и обектите им се замразяват, съкращават се хора .. Е при това положение, кой би отказал да стане изпълнител на обект с готово финансиране и да реализира някаква печалба   newsm78

# 86
  • Варна

предложението на Кмета: "Община Варна - приятел на детето!"   Sunglasses
Както каза мъжа ми: представяте ли си какво щеше да е, ако не беше приятел на детето
Но иначе- подкрепям, ще съм там

# 87
  • гр.Варна
последно 1.04 в 15ч ли остава?
пред общината

Да,вчера на нашето събрание мина една бойна дама и ни прикани на протест на 01.04  от 15ч. ,ако не вземат мерки-ще го повторим на 01.06 .Да носим плюшени играчки . Исканията са като миналогодишните. Само може да прибавим предложението ни за прозрачност на приема...
Имаше и уведомление до Общинска полиция за протеста Peace Беше уговорила и участие на медии...
Аз ще съм там!!!

# 88
И аз съм там. Трябва да се обединим и да направим нещо за да ни чуят. Ще нося и плюшена играчка  Peace и таткото ще дойде
Нека щяла България разбере, че Варна не е най-доброто място за живеене.

# 89
последно протеста в 15.00 ли ще е? Аз ще разпечатам обяви за ЦДГ " Христо Ботев"
Ще пусна и флаери по детските плошадки в нашия район, защото там са бъдещите чакащи ,и тях трябва да ангажираме с идеята.

Общи условия

Активация на акаунт