Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 583
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 735
Деси в "Пинокио" списъка запо4на в 08:30, a аз в 10:22 ве4е бях 38  ooooh!

# 736
  • Варна
то май не остана градина без Списък

# 737
  • гр.Варна
Маришка,"да заровим томаховките" означава : да си подадем ръка и да се борим заедно.В общината ще ги размахаме,няма да ги заравяме ...Не си разбрала посланието ми ...
За общината призива ти е ясен,за всички ни, искаме обаче конкретни предложения. Какво по-точно предлагаш-примерно подготви текста,дай да го обсъдим...Лозунг?
(намали моля шрифта,че губим страници от темата...)

# 738
А някой има ли информация какво е положението пред "Светулка"?

# 739
  • Варна
Има обсъждано назад за Светулка- няколко пъти е писано за нея.

# 740
В "Карамфилче" и да не се явиш,няма проблем,стоиш си в списъка,и на дежурство да не отидеш пак си стоиш в списъка.Когато иска6 можеш да кажеш, че си отишъл няма проблем. newsm78

# 741
Предполагам, че и в други градини списъка не се променя както и при нас. Демек като си 30-ти номер си оставаш 30-ти до първи април, въпреки, че има отказали се и неявили се преди теб. Поради което апелирам на 31-ви да се опряват номерата и всеки да знае реалния номер под който чака. Иначе няма как да ги сверим с тези които са ни издадени от директорките. Също така се надявам на въпросната дата да не сме озверели, а да съумеем да запазим добрия тон.  Peace

# 742
врабче побойник,
Напълно съм съгласна с теб! Hug

# 743
Пред филиала на Слънчо тази вечер списъкът е стигнал до номер 100. Хората там са готови на протест но на някои им се струва, че на 31 е по-удачен ден, предвид че на 1ви не се знае до колко часа ще продължи записването при директорката в различните ДГ и голяма част от хората ще се върнат по офисите или да си почиват след последния зор на опашката. Освен това във Слънчо стои един сериозен проблем: приемът към момента е само по документи, тъй като сградата на градината е рухнала след опита за пристрояване на 2ри етаж. От 50 места, реален прием ще има само за 20 във въпросния филиал!!! На този факт трябва да се обърне внимание на протеста и отделно да се внесат искания специално от тези родители, чийто район е Слънчо.
Пред филиала на Слънчо има събрание всяка вечер от 19:00 - списъка е дублиран за сигурност и написан на картон против изяждане;)

Подкрепям идеята за списъци, макар и да са неформални, така може да се провери до колко са прозрачни действията на директорките - има ли разминаване в номерацията, има и парашутисти, спуснати под предлог "предимства".

За протеста: хубаво е да има протестна нота: резюме написано в рамките на страница, което ще се раздаде на всички присъстващи медии, на които естествено предварително трябва да се съобщи за акцията.

Нека всеки, който има желание си изготви плакат на А3, по негов вкус, както той чувства нещата, да изрази гражданската си воля!

И тъй като аз не съм в контингента на родителите, които кандидатстват за ДГ, не е редно нито да водя протест, нито да ви пиша исканията, мога да помагам с идеи, съвети , срещи, координация и дооформяне на документите ви.

# 744
Маришка благодаря за съдействието  Hug
На Моряче също стигнахме до около 100 номер. Но така да се каже ние сме от модерните родители и всичко се вписва в лаптоп и се разпраща по мейли......на това казвам аз против изяждане  Laughing

# 745
Ooo мислех си, че само на Карамфилче сме минали 100-тния номер Simple Smile

Врабчо, а какво сте предприели срещу чупене на лаптопи...
За преномерацията е ясно, но трябва да се направи след  вечерната проверка на 31.. защото ако не се преномерираме ши изтървем кога се вмъкват с "парашута" пряко от 12-тия етаж на общината

# 746
  • Варна
Добро утро!
В "Успех" сме 20 човека, добър тон и се поопознахме. Дежурим по двойки вече, един от първата десятка с един от втората.
списъците се опресняват всеки ден и така. Надявам се да се държим прилично още 4 дена (толкова ли има? Вечеми се върти главата...) и така.
Хората са настроенискептично към Форума и само си дрънкат без желание за някакви действия. Общо взето май навсякъде пишещите в Бг мама сме недолюбвани или  обект на подигравки  Rolling Eyes

# 747
  • варна
а, понеже много се изприказва за списъците. в момента пред Звездичка няма нито един чакащ. има кола Голф с надпис списък, но в нея няма чакащи. знам, го понеже мъжа ми току що заведе детето. думите му бяха "няма чакащи, има тарикати"
така, че които има желание да отива и ще е първи

# 748
Първи.......... след хората в списъка. Човека може да е отишъл да пусне една вода. Айде, стига сте изнервяли хората с подобни постове. Сега ще хукнат да се разправят и карат. Вие като сте приети и си ходите на градина сеир ли идвате да гледате в темата Mr. Green

# 749
  • варна
не, имам още едно дете което ще кандидатства сега. а не е нормално при списък от стотина души да няма никой. това не е чакане

Общи условия

Активация на акаунт