Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 621
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 720
  • Varna
Ако не те затруднява, може ли да ми пуснеш все пак текста на Предложението, което внесе. Ние пък може да се организираме и да атакуваме нашето кметство тук като начало. Той таткото предложи след проверките, освен дежурните, останалите да ходим пред Кметството, но аз му казах,че трябва ясно да си формулираме исканията, а не просто да апелираме- "Искаме места за всички деца"

отвори 33 страница

# 721
Директорките се сърдят, защото си имат съвсем користна причина. След като всеки си знае номера от реда на опашката и го сравни с номера, който директорката му е дала при подаването на документите, може веднага да му светне колко деца са регистрирани междувременно по втория начин. Затова си следете много стриктно какъв номер ви дават!!!
директорките не се сърдят за това. просто и те нямат нужда от истерия и не виждат смисъл от едноседмично висене.
а що се отнася до връзкарчетата, те не са на директорката, а на служители на общината. на една директорка и се обаждат поне 5по-видни личности от общината и и определят няколко деца които да приеме. така, че прозрачността и одобрението и от общината е най-трудната възможност.
а що се отнася до протеста. ако някой може да го организира законово за 1-ви ще е чудесно. ще може да се разгласи по всички градини сутрента, защото наистина не всички родители са в този сайт
Не съм съгласна. Свидетел съм от миналата година как от 26 номер по списък, на мъжът ми е даден вх.№31 за Карамфилче така че ..............

# 722
  • Варна
Благодаря. Но знам,че имаше нещо и за дългосрочен план- за строежите, но ще се постарая да го намеря. А и ние може да съчиним нещо

# 723
  • Brokenpromiseland
Искам само да повторя думите на register.

Аз друго сега се чудя, вчера една майка спомена, че електронният регистър ще определя входящите номера и те ще са единни за цяла Варна...т.е 1 в списъка може да не получи Входящ номер 1, а 21.
В същото време register, спомена, че всяка градина си е сама за себе си....от всякъде различна информация.

За всяка градина входящият номер започва само и единствено от номер 1 в 08.00 ч. на 01.04.2009 - отнася се за първа група (учебната 2009-2010)  г.

ВЪВ ВСЯКА ГРАДИНА ВХОДЯЩИЯТ НОМЕР НА ЗАЯВЛЕНИЕТО ИЗДАВАН ОТ ДИРЕКТОРКАТА, ЩЕ ЗАПОЧВА ОТ  НОМЕР 1, ТАКА ЧЕ СЛЕДЕТЕ НОМЕРАТА ЗА ВЛИЗАЩИТЕ ПО РЕД И ТЕХНИЯТ НОМЕР...ТРЯБВА ДА ИМА ПЪЛНО СЪОТВЕТСТВИЕ

Извинявам се за големите букви, не искам да викам на никой, ное важно съобщението да бъде видяно от всички.

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 16:44 от мама_на_фъстъче

# 724
Леко сте изпушили, дами! Ето ви поздрав от нас с Ния.

# 725
  • ВАРНА
Аз мога да проверя в кои градини има планове за допълнително застрояване, които не са извадени на дневен ред, за да могат родителите да настояват да започне изграждане.

аз лично бих ти била много благодарна ако можеш да се сдобиеш с тези планове.  bouquet

най-голямото безумие е предимството на неработещите родители ooooh!

Мишона, имаш ли отговор на моя въпрос? благодаря ти предварително!

остави, сами се вкарват в такива филми, после други са им виновни Wink

# 726
  • гр.Варна
Леко сте изпушили, дами! Ето ви поздрав от нас с Ния.

Ха,ама знаеш ли-хайде да заровим томаховките... Имаш дар слово-напиши едно текстче за общинарите...
прасунчо ,помагай и ти ...
Мани някъде се загуби ...

# 727
Ще направя списък с достъпната ми информация и утре ще я пратя на прасунчо на ЛС. ОК? Сега не мога, щот предималко се прибрах от работа и имам доста натрупани неща за вършене, а и детето е при мен. Simple Smile

# 728
  • Варна
В ЦДГ 12 Пинокио кв.Аспарухово вече има списък, пред основната сграда. За Терешкова незнам...

# 729
В ЦДГ 12 Пинокио кв.Аспарухово вече има списък, пред основната сграда. За Терешкова незнам...

Точно затова влизам и аз да ви уведомя! Сега се връщам от там. В момента са на номер 62. Довечера в 19:00 се събират всички, които вече са си записали децата, да се разпишат за присъствие и да си направим списък с график да вардим "златната харта"! Егати, в каква държава живеем!   ooooh!

# 730
марианик и Мишона - томахавките е задължително да заровите в Общината - там е единственото място.
Апел към всички: впрегнете енергията и гнева в правилна посока - Общинска администрация - Варна. Там ехидно всяка година се посмихват на проблемите ни, държат се на височайшо разстояние и се разпореждат с парите ни от данъци и такси като с бащино наследство, на разпределянето на което ние само пречим!
1.04 е дата са сериозни действия! Подкрепям ви , ще ви следя и ще помагам с каквото мога!
Сега отивам до Слънчо

поздравявам всички, които решиха да не подминат проблема!

# 731
 За първи съм съгласна Peace Ще дойда ако не се разболея от тези дежурства ooooh! днес ме хвана яд че не можах да дойда до 14ч ме задържаха в офиса Rolling Eyes

# 732
Да съобщя на кандидатстващите в ЦДГ43 "Синчец" - списък вече има и там, вероятно е започнат тази вечер и е стигнал до около 40-ти номер.

# 733
И пред "Гълъбче" има списък. Започнаха дежурствата, проверката е всяка вечер от 19,00. В момента са записани близо 40 номера. Но това беше преди час, може вече да са повече.

# 734
И ние цъфнахме - 17 ДГ Валентина Терешкова има списък. До 32 номер са стигнали от 14.30 до сега. Познайте кой е 32ри номер. Ние    #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт