Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 501
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 915
  • гр.Варна
неразбрах само тия дето роптаят срещу списъците за или против срещу тях са.и ако са против защо въпреки това са се  записали.знаете че принципа е "обади се на приятел"

shmataretka,прочети по -подробно темата и ще разбереш...
Тъй като те чета,почваш пак да нищиш неща,които на предната страница са дискутирани... Ей сега ще почнат пак да спорят ...И вече едно нещо го чета през три страници...

# 916
наистина сори марианик но от вчера нищо не се е променило вместо да се мисли напред,тия маики все още нищят тия списъци.трябва да се измисли план по който да се действа и за идните които ще доидат на наше място(това ме чака след 2 години),за да няма такива галимации.

# 917
е мамчета ще се видим на обяд ще отида да пия едно кафе като хората ако някои е на близо до мол варна там ще съм и ще се радвам да ви видя и да си поговорим нормално не като конкуренти.чао за сега Hug

# 918
  • гр.Варна
Тук има ценни мнения- на Маришка например : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=382006.45

# 919
  • гр.Варна
shmataretka,бягай да пиеш кафе-това не е чат тема... Stop

# 920
За списъка сме разбира се,че може ли някои да е против списъка Peace!!!Нали ще бъде официално обявен за наи безотговорния,наи безхаберния и най незантиресования родител!
Браво на мамите ,които са го създали този СПИСЪК!!!!Аз не мога да правя списъци ,но ще посветя ода на тях....Майки на годината!!!Прецакаха системата!Пребориха се!
А вие мами от последните номера,вземете си поука...то бива не разбрали и недочули,ама чак пък толкоз....Че и приятели нямате да ви уведомят,че не сте минавали 10 дни по рано пред детската градина,как можеее,какви майки сте вие?Позор направо!!!
Ай,стига бе.....писна ми някой да ме квалифицира като безотговорна....
По устав сам!И минавам крачка напред когато,някои есесовец ми извика името!ОТ СПИСЪКАААААААА!

# 921
марианик моля те не се заяждай,като всеки който дава дежурства и аз имам право на глътка отдих.

# 922
  • Варна
неразбрах само тия дето роптаят срещу списъците за или против срещу тях са.и ако са против защо въпреки това са се  записали.знаете че принципа е "обади се на приятел"

Против-защото са назад. За- ако бяха напред.

Все някой ще е виновен. Все ще има недоволни и доволни. Недейте така. И не мога да си го представя някакси стройно организирано започване на "нормален" списък на 31-ви март например. Тогава всички щяха да се хванат за гушите за номерата.

bisi1, мила, недей да чакаш, отиди направо на 1-ви следобед, тогава няма да има вече списъци.  Hug Wink

# 923
malka feia то няма наплив са 2гр , ама пък там няма влизане групите са препълнени и никой не се отписва
ако бяха обявили дата за списъците 1 април  пр.5 часа пак щеше да стане война и да се лее кръв , щото щяха да се изсипат  1000 човека накуп и после еди доказвай кой е първи
докато не се намерят достатъчно места проблеми ще има

# 924
  • Откъм Варната
Ако се организира протест някакъв, ще подкрепя с присъствието си ако не съм на работа, но не мога да се включа в организирането на такъв, не и този път, предните години само шум вдигнахме и нищо, разочарованието ми е голямо, то не бахме махленки, то не бяхме безотговорни майки изкарали децата си на жегата ( 12 ч. пред общината), само ни гледат сеира отстрани. Ще следя темата дано този път постигнем повече.

# 925
  • гр.Варна
Всъщност по повод осигуряване на ред и сигурност и с цел осигуряване законност на списък ,май единствено за "Слънчева дъга" имам информация ,че е задействано нещо ,тъй като някакво прокурорско отроче е номер... в списъка,след отказ на г-н Базитов да съдейства... Та там и много упорито са се заканили за сезиране на прокуратурата за проверка на класиралите се...

Всичко останало-нотариална заверка, печат от кметството ,трезор са за сплашване на всеки дръзнал да оспори заветния списък...

Аз съм за списък-тъй като не мога да измисля друг начин ,по който всички 100 човека на 01.04 ще прекрачат прага на детската градина...(освен разбира се електронен прием- някога в бъдещето...)

# 926
Следя темата, но не мога да взема отношение...само списъци се обсъждат, а честно казано мен списъците ме дразнят, защото при нас и да има, и да няма моето дете тази година няма да посещава градина. Ако имах дар слово, щях да се наема да подготвя някакво протестно писмо, но си признавам, че нямам представа как трябва да бъде формулирано. Дразни ме по-скоро факта, че продължават да бъдат обсъждани списъците, има ли смисъл? Хайде да обсъдим как да процедираме занапред, списъците са ясни....Нека ако трябва да се срещнем и да обсъдим какво може да се направи занапред - С майки, които имат опит от минали години, както и с бъдещи такива. Ясно е, че за тази година влака е изтърван. Предполагам, че и повечето ще се покрият, когато детето им бъде прието вече....темата може би ще заглъхне (дано да греша).
Момичета с опит в протестите, хайде да се организираме най - накрая. Аз се наемам да помагам с каквото мога: най - малко с присъствие. Но в момента се опитвам да си представя как точно трябва да изглежда този протест, за да е ефективен, и не мога...
Вероятно почнах да се отчайвам...Вероятно най - напред трябва да си формулираме исканията, и тогава да определяме дата - да не се явим неподготвени.
Така мисля. Иска ми се децата ми да имат правото да посещават учебни заведения, а някой им го отнема.

# 927
Мили майчета,
Обръщам се с молба към всички чакащи по опашките пред ДЗ шофьори: Моля, спирайте и паркирайте автомобилите така, че да не затруднявате преминаването на останалите водачи с цел да бъдат избегнати ПТП и образуване на допълнителни ядове и нерви.
Благодаря  Hug
Успех   bouquet

# 928
В България, трябва да се измисли  Laughing Закон за опашките и списъците към тях. От както се помня - все по опашки съм се редяла. Колко ли дни от живота ми е минал по опашки?  Rolling Eyes

# 929
  • Варна
Да разводня малко темата и аз- Номер 2 съм в списъка- благодарение на нашето форумче. Таткото застанал, а майката пуска пост и аз го чета точно навреме. Не сме се наговаряли, не се познаваме дори. Просто по физиономия с някои родители се знаем и от 24.03 вече сме дори и приятели чакащите. Това е.
По отношение на статията- незнам как ги пишат, но пред Българче едва тази сутрин се заформи списък и бяха 5 човека- какви ти размирици.

Общи условия

Активация на акаунт