Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 508
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 900
  • Варна
добро утро на работниците , от днес съм в неплатена защото и пред нашата градина има Списък , май месец  пак защото ще подавам заявления за изпити след седми клас , юни пак за да отида с голямото си дете до изпитите и юли са да подам молба в даденото ще. През  тава време АКО приемат малката в градина ще се моля за да не излизат в ремонт защото не знам какво ще правя със всичките тия срокове и списъци . Извинявам се за словоизлиянията малко извън темата но сигурно има и други майки като мен които освен че ходят на работа имат и по две деца няма значение колко големи са те имат нужда от нашето внимание и време .

# 901
  • Варна
приятен ден на всички , леки дежурства

# 902
  • гр.Варна
Последните страници все списъци разнищвате...Аз пък да похваля организаторите на списъка в ЦДГ" Гълъбче" -перфектни ...
Няма такава организация,мисля,че са 5-6 съседки,но...едната разпределя дежурствата,другата отмята списъка ,третата раздава красиви картончета,на които ти е записан номера,четвъртата подава копие от списъка със всички записани ,петата.... Дежури се веднъж на ден за три часа.Всеки сам си избира кога има възможност... Всичко мирно,спокойно. Събрание в 19-19,30 приключи стройно и сплотено.Направиха и снимка за спомен... Директорката и тя уведомена и обещала съдействие
Благодарение на tji   bouquet и аз съм в списъка... Започнали са го четвъртък следобед .Предната вечер се бях завъртяла около градината,но успях да убедя двама -трима човека да не го почват тогава, докато говорим пристигна една от организаторките - каза към неделя да сме го почнели... Е да ама ,ни заблудила,и още на другия ден забързани съседките направили организацията - че  и към 16,30 ,работещите леко да не успеят,добре ,че една добра душа - tji     bouquet Hug  bouquetми се обади - аз докато се боря за общото дело щях да изпусна... Е,поскарах им се на организаторките-ами то си е за яд...Ама снощи ,като видях с какво са се заели им простих  Grinning ... Дай боже за всяка детска градина такива съседки-страшни!
 Могат да станат професионални създателки на списък  Party

Последна редакция: сб, 28 мар 2009, 08:39 от marianik

# 903
# 904
Мдаа последната крайно дезинформативна статия, какво значи най-голям наплив- навсякъде списъците са около 100 човека, на повечето места са по 50-60  приеманите деца..

# 905
  • гр.Варна

Еееееее, по глупав репортаж не бях чела!!! Shocked Shocked Shocked  Сигурно е написан от най- простия и дезинформиран " журналист"....
Как пък няма едно изречение да отговаря на истината ! Тези нямат ли си редактори ! Статията е пълна с глупости!
Ами то темата да бяха прочели ,по големи истина биха намерили...
Какво напрежение пред "Гълъбче" -такова тихо и спокойно чакане,заклевам се че няма  Naughty

Каква нотариална заверка на списък бе хора!!! Кой е нотариуса ? Има си закон за нотариусите и нотар.дейност! Там си пише какво може да се заверява нотариално!

Ужас-ама всеки срещнат ли може да стане журналист? Не ги ли подбират някакси !  #Crazy #Crazy #Crazy

Каква полиция -те ще дойдат ,ако има сигнал за нарушаване на обществения ред .
Тъй като мислех , дойдох до извода,че може и някой родител -журналист от "Гълъбче" да е написал тази безумна статия...Ей така-за да стресират и секнат всички опити за дублиране на списък ... Е,много наивен народ сме-като стадо...

Последна редакция: сб, 28 мар 2009, 09:21 от marianik

# 906
Пред наШата градина имаШе предложение да се заверяват нотариално списъците, за да не се подменят страници  newsm78

# 907
абе хора стига сте оплювали тия списъци,въпреки че съм заден номер аз съм за тях за да няма парашутисти.чакаме кротко и спокойно и това е.глупавото напрежение сами си го създават някои хора.тоя чул,оня чул те ти истерия.

# 908
  • гр.Варна
Пред наШата градина имаШе предложение да се заверяват нотариално списъците, за да не се подменят страници  newsm78

Не става бе хора-това не е официален документ,издаден от орган...  http://209.85.129.132/search?q=cache:2T-sZyYqQU8J:bg.wikipedia.o … ct=clnk&gl=bg

ето ви още : http://www.bgstuff.net/content/view/595/661/

Вчера пред Пушкин човека твърдеше ,явно за по-голяма тежест,че пазели вечер списъка в ТРЕЗОР  #Crazy Друг пък ,че имали печат от кметството...Хе,как ли да не повярвам  hahaha ( а,всъщност може да е на касиерката)

Елате на работа и аз ще ви "ударя" един печат на списъчето - в голяма институция работя ,на висока позиция  bowuu

Последна редакция: сб, 28 мар 2009, 09:19 от marianik

# 909
абе хора стига сте оплювали тия списъци,въпреки че съм заден номер аз съм за тях за да няма парашутисти.чакаме кротко и спокойно и това е.глупавото напрежение сами си го създават някои хора.тоя чул,оня чул те ти истерия.

Peace  И аз съм назад, но предпо4итам така, културно да се 4ака, отколкото деня на прием на документи да се блъскат 100 4овека пред вратата. Както не оби4ам да се карам и да се блъскам, едва ли бих се вредила  ooooh!

Марианик, при нас бе6е предложение. Няма нотариално заверени списъци. Явно нотариуса е отказал

# 910
  • Откъм Варната
....Интересно ми е дали има поне един потребител от пишещите в темата, който е бил пръв и списъка е започнал от него.. Simple Smile....

Не съм от първите, но съм в първата десетка, и то не защото не работя и нямам какво да правя та вися пред градината, а защото когато минах покрай градината след работа към 20.45 списъка тъкмо беше започнал, и на принципа "Обади се на приятел" за 1 час стигна до 25 номер.

# 911
  • гр.Варна
Марианик, при нас бе6е предложение. Няма нотариално заверени списъци. Явно нотариуса е отказал

Ами ще ви откаже бе хора... Нали това ви казвам -има си закон

Аз съм финансист , дозавършвам и "Право" ,но и аз като стана нотариус ще ви откажа  Naughty

# 912
неразбрах само тия дето роптаят срещу списъците за или против срещу тях са.и ако са против защо въпреки това са се  записали.знаете че принципа е "обади се на приятел"

# 913
Марианик не споря. И аз не мисля 4е подлежи на заверка. Само споделям.

Аз съм за списъка  Peace

# 914
на мен нямаше кои да се обади минах случайно през градината има ли списък има,ами записвайте ме  и готово.хубавото е че много хора преди мен се отказаха и при подаване на документите ще съм по напред.и за да не се заяждат някои маики номер 89 съм.при положение че при нас ще приемат 46 деца

Общи условия

Активация на акаунт