Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 442
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 945
Марианик, стой тука, хайде аз ще пусна тема, въпреки, че съм новак!  Praynig Ще видиш, че така ще има ефект.

# 946
Здравейте,момичета!Включвам се да ви кажа да забравите за списъците.Разбрах,че след изумлението на кмета по повод опашките и списъците пред градините,са взели решение на 01.04. родителите да влизат при директорите по азбучен ред на имената на съответните деца.За да стане ясно на всички,че входящите номера са без значение.
Laughing Laughing Laughing...и настана смут
Маце, прочети си моля, внимателно правилата http://it.varna.bg:4433/dzpriem/index.php?page=pravila  и тогава пиши как някой казал на някого си еди си какво.
А ти къде видя в правилата думата "СПИСЪЦИ"?Това,което са решили,има за цел да се въдвори ред пред градините. И не съм по-изумена от всички останали,чакащи пред градините,аз също съм от тях.

# 947
мани*, успокой се ,не виждаш ли че точно това цели.Смут и отказване от списъците.Никои нормален кмет няма да го направи по азбучен ред.Това си е дискриминация и ще го засипят със съдебни дела.
*Информацията* излезе в събота следобед Wink

Ах, аз не допускам просто, че може да има такива хорица! hahahaБоже, Боже! Хем нищо не ме очудва, а явно още съм наивна...

# 948
Ще си позволя да пусна тема за ПРОТЕСТа, момичета!
Не ми се ще да ги оставяме да ни правята на будали!

# 949
  • Варна
Здравейте,момичета!Включвам се да ви кажа да забравите за списъците.Разбрах,че след изумлението на кмета по повод опашките и списъците пред градините,са взели решение на 01.04. родителите да влизат при директорите по азбучен ред на имената на съответните деца.За да стане ясно на всички,че входящите номера са без значение.
Laughing Laughing Laughing...и настана смут
Маце, прочети си моля, внимателно правилата http://it.varna.bg:4433/dzpriem/index.php?page=pravila  и тогава пиши как някой казал на някого си еди си какво.
А ти къде видя в правилата думата "СПИСЪЦИ"?Това,което са решили,има за цел да се въдвори ред пред градините. И не съм по-изумена от всички останали,чакащи пред градините,аз също съм от тях.
В правилата няма думата "списъци", но има като условие за прием входящия номер. Входящият номер се получава при подаване на документи. Подаването на документи става под някакъв ред, който би трябвало кандидатстващите родители да установят. Не общината явно! Иначе тя си плюе на едно от условията. Поправи ме ако греша, моля

# 950
Момичета не се връзвайте на такива евтини опити да се изнервя още обстановката.
Пред нашата градина са 80 човека местата са около 40 и като се замисли човек ще приемат само буквите до С например. Всички искат децата им да се приемат в тази градина е какво остава за другите крайни букви и тях ли ще приемат в тази градина и може би децата ще помещават и коридорите на ГД за да ни покаже кмета че има места за всички  Crazy
Абеееее как някой хора пишат тук без да мислят и още по-лошо е че си и вярват Shocked
Това само абсолютно незапознат с проблема може да го измисли.

# 951
  • Варна
oni07 Раздвижи доста темата с изказванията си   Joy  Joy  Joy
мани* според мен не бързай с темата за протеста . Изчакай да мине 01.04 , в противен случай и тя ще се разводни с  безмислените спорове "за" и "против" списъците . И пак искам да кажа - да събираме идеи как да се реши проблема , няма да има никакъв смисъл да се протестира просто ей така . Мисля си и за организиране на групи за игра - както има в другите страни . Там да ходят да играят децата за половин ден например . Както е при мен ситуацията - аз няма да се върна на работа още 1 година , защото съм в майчинство , но в същото време искам голямото ми дете да посещава градина , защото има нужда да общува с деца . Предполагам , че има и други деца в подобна ситуация .

# 952
Пред нашата градина са 80 човека местата са около 40 и като се замисли човек ще приемат само буквите до С например. Всички искат децата им да се приемат в тази градина е какво остава за другите крайни букви и тях ли ще приемат в тази градина и може би децата ще помещават и коридорите на ГД за да ни покаже кмета че има места за всички  Crazy
Абеееее как някой хора пишат тук без да мислят и още по-лошо е че си и вярват Shocked
Не си спомням да съм казала,че ще приемат само първите букви-става въпрос за влизането и подаването на документи при директорите.С това явно ще искат да покажат,че и 10 ,и 70 номер сас еднакви шансове.И подаването няма да зависи от това дали имаш 5 баби и 6 дядовци,които се сменят по график седмици наред.Що се отнася до информатора-нали не искате да цитирам име и ЕГН-и да го уволнят в понеделник за изтичане на информация от кухнята?

# 953
Не си спомням да съм казала,че ще приемат само първите букви-става въпрос за влизането и подаването на документи при директорите.С това явно ще искат да покажат,че и 10 ,и 70 номер сас еднакви шансове.И подаването няма да зависи от това дали имаш 5 баби и 6 дядовци,които се сменят по график седмици наред.Що се отнася до информатора-нали не искате да цитирам име и ЕГН-и да го уволнят в понеделник за изтичане на информация от кухнята?

Ако има нещо такова, не вярвам да чакат до понеделник, още днес трябва да се съобщи. Така, че моля те стига конспирация!

# 954
  • Варна
Ама какви са тези глупости-по азбучен ред? Чувате ли се вече какво говорите? Е тогава не бой ами незнам какво ще настане а и сме към края на азбуката  Mr. Green  Май пробвате колко ще ни издържат нервите,а?

# 955
мани* според мен не бързай с темата за протеста . Изчакай да мине 01.04 , в противен случай и тя ще се разводни с  безмислените спорове "за" и "против" списъците . И пак искам да кажа - да събираме идеи как да се реши проблема , няма да има никакъв смисъл да се протестира просто ей така . Мисля си и за организиране на групи за игра - както има в другите страни . Там да ходят да играят децата за половин ден например . Както е при мен ситуацията - аз няма да се върна на работа още 1 година , защото съм в майчинство , но в същото време искам голямото ми дете да посещава градина , защото има нужда да общува с деца . Предполагам , че има и други деца в подобна ситуация .

Ами аз я пуснах темата за протеста. Просто не ми се вярва след 1.04 някой да има желание да се занимава, честно ти казвам.  Можеше там да се дават предложения и да решим нещо междувременно, но гледам - до сега няма наплив на постове там!  Sad

# 956
мани* протестира просто ей така . Мисля си и за организиране на групи за игра - както има в другите страни . Там да ходят да играят децата за половин ден например . Както е при мен ситуацията - аз няма да се върна на работа още 1 година , защото съм в майчинство , но в същото време искам голямото ми дете да посещава градина , защото има нужда да общува с деца . Предполагам , че има и други деца в подобна ситуация .

аз съм много за групите за игра, ама щом общинарите не смятат за нужно че всяко дете има нужда да общува с връсници , и не обръщзт внимание  на мирните протести пред портата, аз съм много ЗА да заведем хлапетата да се поограмотят и разнообразят в общинките кабинети.
един ден за 2 часа да им ги оставим да ги гледат и съм сигурна че ще намерят пари за обещаните филияли.
всички се съсредоточават в липсата на места, а за подобряване на условията в градините просто не достигат време и сили

# 957
Любопитка,ДА ИМА И ДРУГИ ДЕЦА,НО МАЙ НЯМА МНОГО ЗАИНТЕРИСОВАНИ РОДИТЕЛИ.В МОМЕНТА ВСИЧКИ МИСЛЯТ САМО ЗА СПИСЪЦИ.

# 958
да само трябва да се въоръжим , че незнам как ще минем охраната и секретарките
и пресата ще вземем да снима

# 959
 Shocked леле, горките дечица, носещи имена Татяна, Светослав...а за Явор или Яница да не говорим... ooooh! Нямат шанс да бъдат част от образователната система при това положение...А след 2 години тези имена значи ще изчезнат по разбираеми причини...
oni07, извинявай, но не издържах. Нали разбираш, че това е АБСУРД!

Общи условия

Активация на акаунт