Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 503
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 840
този юни ще ми се види сметката 6те чакам за малкия дали е приет на ясла и големия за градина стискаите палци
И аз съм сестра по оръжие, пардон, по очакване. Две опашки, две заведения, две деца.
благодаря за подкрепата вдъхва ми нови сили за търпение наистина ти благодаря много

# 841
Единствено Смин е разбрала за срока- 72 часа...изтървахме и 1-ви
Предлагам съботата 4-ти .Неработен ден и все още ще сме достатъчно изнервени Tired

как въобще ви идва на акъла да казвате, че за списъците трябвало да ви уведомяват приятели/съседи и по това да съдите кой какви приятели има?
Ами и аз имам много близки приятели, които чакат за ДГ тази година, и макар че отивайки на работа видях че има списък пред ДГ до нас, мислите ли че това е един ственото нещо което ми е на главата?

Rolling Eyes е браво на теб.
Лично аз като разбрах за списъка започнах да звъня на всичките ми приятелки и познати.Е изпуснах една ,но просто не знаех че са за нашата градина Tired

# 842
  • варна
ами да 4 от тях са от ясленската група и са в предните номера за  5 вече написах също е напред с номерацията  - ама как да кажат нали сме конкуренция .щом сте се разбрали по градинките   чакайте и давайте дежурства аз ще идвам да се разписвам не мога да си зарежа работата   защото няколко майки имали свободно времи и решили да правят спъсък .не мога да си загубя почивния ден (и този на близките ми )пак по тази причина .

# 843
Аз пък съм готова да си загубя почивния ден  Confused

Много сте ми интересни бе хора само мрънкате ,а като става въпрос за митинг всички сте пас Tired

# 844
nova mama ако не е тайна кой номер си?

# 845
Майчета вярно ли е това че като те вкарат в комютъра и после при приема ако си кандидатсвал в две или повече градини номерата на заевленията ти коита саа по задни автоматично се трият и дефакто се бориш за едно място? newsm78

# 846
доколкото и аз разбрах е така

# 847
  • варна
той  митинга  трябваше да е тази седмица всеки ден сутринта да посрещате кмета за добро утро ,а вие списъци та списъци .сега и да се организирате е късно  и плакати да пишете дреме му на него мърморя да -така смятам   права съм за себе си .

# 848
  • варненка от София
Дина, никога не е късно, но ти явно гледаш от собствената си камбанария и не мислиш, че е добре да се променят нещата за идните приеми. Деца продължават да се раждат, места в градините продължават да липсват. Пишеш във второ лице множествено число, видно е, че не включваш себе си в групата на засегнатите, не може тогава да чакаш промяна или да пледираш за такава, ако не си съпричастна. Аз също съм още по-права и подозирам, че не само за себе си.

Майчета вярно ли е това че като те вкарат в комютъра и после при приема ако си кандидатсвал в две или повече градини номерата на заевленията ти коита саа по задни автоматично се трият и дефакто се бориш за едно място? newsm78

Ами то си го пише в сайта на общината можеш да подадеш на две места документи, но на практика може да си приет само на едно. Четете момичета, четете!

# 849
Всяка сутрин митинг -ти чуваш ли се някои все пак работим  Crazy

# 850
  • Варна
Аз си мисля че протест/митинг може да се направи във всеки един ден до 31.05, тъй като тогава излиза класирането и ще се види колко деца остават неприети. Дотогава при добра организация и поставяне на исканията, кмета ако има добро желание може да направи нещо.

# 851
Съгласна  Peace

# 852
  • варна
всяка вечер проверка - нали се сещаш ,че не всички работим  от 8 до 17 часа.  напротив съпричасна съм ,но не когато сами си пречим .не съм от групата на даващите смени и не желая да бъда .съпричасна съм да има повече места в детската градина ,но не да се организираме като опре яйцето .какво има на лице от предната година  ,колко градини има построени  докато се организирате по години на прием няма да има ефектифни промени

# 853
  • гр.Варна
dina1 ,нищо не ти се разбира...Какво всъщност е предложението ти,или на мен така ми се струва,че предлагаш нещо?

# 854
  • варненка от София
всяка вечер проверка - нали се сещаш ,че не всички работим  от 8 до 17 часа.  напротив съпричасна съм ,но не когато сами си пречим .не съм от групата на даващите смени и не желая да бъда .съпричасна съм да има повече места в детската градина ,но не да се организираме като опре яйцето .какво има на лице от предната година  ,колко градини има построени  докато се организирате по години на прием няма да има ефектифни промени

А аз какво писах, че трябва да мислим и за следващите, както е добре да се включат повече хора. И отново си на вълна Вие, а не Ние.

Общи условия

Активация на акаунт