Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 366
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Варна
Аз подавах в 3 градини - и в трите имаше разминаване с по 1 номер между списъка и давания номер при подаване на заявлението.
В "Морска звездица" допълнителния номер бе 8-ми. Уж не бил на дете от района, но така й не разбрах точното обяснение как и от кого е вписан.
В "Синчец" също "допълнителния" номер е преди 9-ти, но не разбрах точно кой.
След като го изкоментирах пред подаващите в "Детско градче" се оказа, че и там има разминаване с 1 номер, но нямам идея след кой номер е започнало разминаването.

# 1 126
Aз влизам с един въпрос към REGISTER
Кога ще е възможно да си проверим какво е попълнено като данни от  заявленията ни.. ?  Нали днес УЖ работиха on-line

# 1 127
За Синчец в списъка на родителите имаше на номер 2 записани две имена - може би на близнаци и ако е така затова се разминават с един номер, понеже всяко дете се записва с отделен входящ номер!

# 1 128
ако не се лъжа децата ,които директорката на Карамфилче записа се казват Стефания Георгиева и Филип Лефтеров

# 1 129
      Скъпи родители днес присъствахме на протеста пред община Варна и на общинското заседание, но нищо не можа да се реши.  newsm45

Затова ви призовавам утре в 9ч. кой има възможност да заповяда отново в общината, за да се реши съдбата на нашите деца.

Днес имаше предложение за обезщетение на неприетите деца, за формиране на сборни целодневни детски центрове и за построяване на още детски градини в най- скоро време. Но трябва да сме много сплутени и да присъстваме колкото може повече родители за да ни чуят и да направят нещо по болния за нас въпрос.

# 1 130
  • Варна
Момичета, миналата година, въпреки че по същия начин въвеждаха данните в компютъра, данните в сайта на общината излязоха може би месец по-късно. Тази година може и по-рано да е, все пак вече познават системата, но не очаквам да е още днес.  Peace

# 1 131
И аз присъствах на протеста, но съм възмутена от безхаберието на много родители, които уж бяха силни и щяха да присъстват, а се покриха като мишки  #Cussing out Затова ще ни тъпчат и мачкат, затова управниците ще се правят на глухи и слепи и ще си живеят охолно. Не сме ли много и сплотени нищо няма да променим.

Какво стана с вас родетели? Пред всяка градина днес имаше поне по 100 човека. Сметнете колко общо хора днес са подали документи и роптаеха по опашките и списъците. А пред Общината се появиха не повече от 80 човека.   

Активирайте се, мобилизирайте се. Борете се и защитавайте правото на децата си да играят и учат сред връsтници!

# 1 132
пак бяхме малко хора Sadи какво се направиха на неподготвени -г-н председателя, все пак знаеха че ще има протест днес
говориха ни глупости насреща , никой не го топли построяването на 2 градини за които ще се избият пак
трябва да се намерят алтернативни варианти , докато се реши проблема изцяло
нима 2005 година когато се раждаше моя син незнаеха колко деца са родени и че след 3години ще им трябва място в детска градина и нищо не отговориха на този въпрос
от герб ми харесаха изказванията

# 1 133
Е ще видим утре какво ще стане, какви ще са решенията и надявам се тази вечер да се подготвят добре за утрешното посещение.
  И ОТНОВО ВИ ПРИЗОВАВАМ УТРЕ ЗАПОВЯДАЙТЕ В 9Ч. В ОБЩИНАТА, ЗА ДА МОЖЕМ ДА РЕШИМ СЪДБАТА НА ДЕЦАТА НИ

# 1 134
 Аз също съм възмутена от това,че бяхме много малко хора...Ако записването на децата беше в 3ч пред Общината всички щяха да са там..и докато си мислим ,че трябва всеки да се спасява по отделно и да стои с наведена глава ще сме на този .....
Иначе мисля ,че за първи път протестът стига толкова далеч!!!Щурмувахме заседателната зала,заедно с децата си:)И това е нещо!Показахме ,че се заражда някакво гражданско общество....
За жалост някои медии  направиха пълно затъмнмение по въпроса./битиви/нма д аги гледам повече

# 1 135
утре не си тръгвайте без писмени задължения от страна на ОбС, защото иначе нищо няма да стане. Настоявайте писмено да ви дадат обещанията.

# 1 136
В ДГ Пролет всичко мина, бързо и лесно. Като цяло нямаше добавени от директорката, но нищо не се знае.... Организацията на родителите, беше много добра.

# 1 137
  • варненка от София
Аз също съм възмутена от това,че бяхме много малко хора...Ако записването на децата беше в 3ч пред Общината всички щяха да са там..и докато си мислим ,че трябва всеки да се спасява по отделно и да стои с наведена глава ще сме на този .....
Иначе мисля ,че за първи път протестът стига толкова далеч!!!Щурмувахме заседателната зала,заедно с децата си:)И това е нещо!Показахме ,че се заражда някакво гражданско общество....
За жалост някои медии  направиха пълно затъмнмение по въпроса./битиви/нма д аги гледам повече

Аааа не, БТВ си монтират репортажа и рекламираха, че ще го дават в късната емисия. Дори се видях за кратко там  Blush

Аз също бях останала с впечатление, че няма да дойдат много хора, съдейки по отношението на родителите пред Моряче, общо взето нещата са под наслов, абе да ми влезе детето, пък какво ме касае мен, че нямало места. За идните години да се оправят. За сетен път казвам, че другата година ще е още по-зле, ако не се оправят нещата, защото набор 2007 е още по-голям от нашия.
Не искам отново да вися пред градините за нероденото си дете. Искам нещата да се променят и поправят!

# 1 138
# 1 139
.

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 21:08 от vp_pavlov

Общи условия

Активация на акаунт