Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 411
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 1 110
В Карамфилче директорката записа две деца под номер 21 и 22 без да зачете нашия списък-така номер 21 излезе с входящ 23 ит.н.

# 1 111
Предупредих ви за Карамфилче, как си записваше допълнително  и тази година пак сте и позволили. Сами сте си виновни.

# 1 112
  • Варна
btv има еди кратък  видео коментар  качен на сайта им за приема днес , дават опашката пред Калина Малина

# 1 113
btv има еди кратък  видео коментар  качен на сайта им за приема днес , дават опашката пред Калина Малина

Дай линк  Peace

# 1 114
  • Canada
гледах го, но нищо ново така или иначе... ще си чакаме и ще видим

# 1 115
# 1 116
И ние се записахме  Party
В "Незабравка" записването вървеше доста бързо - към 9:30 беше излязъл вече 20ти номер и номерата също съответстваха  Peace
Аз си гледам детенцето днес и не можах да дойда пред Общината. Чакам с нетърпение отзивите ви  Hug

# 1 117
В Карамфилче записването върви изключително бавно - сега са някъде към 30 номер. На всичкото отгоре директорката е дала номер 23 на номер 20 от списъка. Набързо си е вкарала две деца, което си е чиста наглост.

Е вие защо не попитахте? Аз бях номер 9 по списък, а имам вх. N 10. Просто преди мен имаше един татко с близнаци. Всяко дете си е със собствен входящ номер.
По закон близнаците се водят под един входящ номер.Жалко май са Ви прецакали. #2gunfire

# 1 118
  При нас всичко мина просто супер! За ЦДГ Гълъбче става въпрос , даже с кафенце ни почерпиха , нямам думи , страхотен персонал !  Hug

# 1 119
И при нас всичко мина гладко. Близнаците, обаче си бяха с отделни вх. номера.

# 1 120
Междувременно в "Ян Бибиян" всичко мина мирно и спокойно..До 50 номер всички входящи номера си съответстваха...и предполагам и след това е било така.
Имаше малка групичка "тарикати", който искаха да прередят 40-50 човека...но намерението им беше бързо потушено. Mr. Green

Това важи и за Слънчева дъга. Искам да кажа, че съм много приятно впечатлена от директорката. Покани ни вътре, да не сме на дъжда  Peace Всичко мина много добре.  Hug
Смин, запази ли ми място? : Joy Joy Joy

# 1 121
  • Варна
Момичета,и в ОДЗ Приказка всичко мино много добре -до 9 и 30 бяха минали 35 номера някъде и всичките си съвпадаха с входящия номер!Доволна съм от организацията! Peace

# 1 122
За съжаление на Карамфилче сами сме си виновни, защото не сложихме човек и на задната врата, който да проверява кой с какъв номер е излязал
Директорката излезе с куп обяснения :
- една майка подала за 3 деца
- някой се бил шмугнал и не сме го видели. Невъзможно!!! Двама се пробваха още сутринта и си тръгнаха по живо по здраво.

Интересното е, че едното дете от добавените  е с фамилията на директорката..

Как точно след 20-ти номер излезе в почивка и заключиха входната врата. Имало е какво да се скрие, защото нали ако някой случайно беше отворил вратата щеше да настане такъв цирк, чеее ..

Смятам, че директорката редовно чете форума  wavey, защото сутринта излезе ядосана и за писаници във форумите и обаждания в общината

# 1 123
И във ,,Пламъче'' всичко мина гладко,номерата отговаряха на списъка.УСПЕХ НА ВСИЧКИ МАМИ!

# 1 124
За Карамфилче - според мен никой не е влизал в почивката с документи, а те са си били в директорката още в самото начало. Разбрах, че се знаят имената на записаните "извънредно" деца - напишете ги, все някой ще ги познава в квартала и ще лъсне истината.

Общи условия

Активация на акаунт