Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 415
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 1 095
Някой знае ли от кога може да се направи справка по ЕГН на детето на сайта на общината, тъй като в момента имаме вече подадено заявление, но на справката още не излиза!

http://it.varna.bg:4433/dzpriem/index.php?page=spravki&type=EGN

# 1 096
Справки след класирането на 31.05.2009 Peace

# 1 097
здравейте мами- при нас цдг Светулка всичко мина добре много добра организация имаше за което благодаря на хората които съумяха да направят предварителен списък.Влизахме по номера и нямаше проблеми стискам палци на всички деца

# 1 098
Хайде и ние се записахме Rolling Eyes Ще се видим пред Общината Simple Smile

# 1 099
Хайде и ние се записахме Rolling Eyes Ще се видим пред Общината Simple Smile

Peace

# 1 100
Ох, и при нас приключи тазгодишното записване, догодина - пак....
Имаме си дядо- детегледач под наем днес и ще дойда пред общината сама с коремището Peace

# 1 101
  • Canada
И ние се записахме - успех на всички.

# 1 102
В Карамфилче записването върви изключително бавно - сега са някъде към 30 номер. На всичкото отгоре директорката е дала номер 23 на номер 20 от списъка. Набързо си е вкарала две деца, което си е чиста наглост.

# 1 103
  • Варна
при нас нима бързо , без проблеми ,влизахме по списъка и излизахме със същият номер

# 1 104
  • Brokenpromiseland
На всичкото отгоре директорката е дала номер 23 на номер 20 от списъка. Набързо си е вкарала две деца, което си е чиста наглост.

Peace Абсолютно.Трябвало е навреме да се обадите...
Междувременно в "Ян Бибиян" всичко мина мирно и спокойно..До 50 номер всички входящи номера си съответстваха...и предполагам и след това е било така.
Имаше малка групичка "тарикати", който искаха да прередят 40-50 човека...но намерението им беше бързо потушено. Mr. Green

# 1 105
  • Varna
В Карамфилче записването върви изключително бавно - сега са някъде към 30 номер. На всичкото отгоре директорката е дала номер 23 на номер 20 от списъка. Набързо си е вкарала две деца, което си е чиста наглост.

Е вие защо не попитахте? Аз бях номер 9 по списък, а имам вх. N 10. Просто преди мен имаше един татко с близнаци. Всяко дете си е със собствен входящ номер.

# 1 106
Междувременно в "Ян Бибиян" всичко мина мирно и спокойно..До 50 номер всички входящи номера си съответстваха...и предполагам и след това е било така.
Имаше малка групичка "тарикати", който искаха да прередят 40-50 човека...но намерението им беше бързо потушено. Mr. Green

Това важи и за Слънчева дъга. Искам да кажа, че съм много приятно впечатлена от директорката. Покани ни вътре, да не сме на дъжда  Peace Всичко мина много добре.  Hug

# 1 107
  • варненка от София
И ние вече сме записани, сега ровя из играчките да подбера най-хубавата за общинарите, да си играйкат хората.

Нашата директорка също била готина, освен това имало представителка от общината при нея, та две били на записването. Номерата са според списъка, а двойните номера идват от записаните близнаци, не се палете предварително. Поне в Морячето е така, до 46 новер е минала само една двойка близнаци. На моято служебнабележка общинарката направила забележка, че фирменият печат бил черен, а не син  ooooh!

# 1 108
Ситуациятя при нас е следната:има неработещи майки,по-напред в списъка,на които директоркатата е намекнала,че децата им почти 100%щели да бъдат приети.Нищо лично спрямо тях,но не може ние,работещите,който уж сме с предимство или се лъжа?От толкова изчетено вече и аз не съм сигурна,че е така.Защо аз и други като мен да се налага да напуснем работа за сметка на други,нямащи намерение да започват такава.Това от общината ли се определя или от директорката на ОДЗ.Благодаря за вниманието.

# 1 109
От Общината. Но така, както са написани правилата - Много от точките могат да се тълкуват двуяко и това означава, че зависи от директорката.

Общи условия

Активация на акаунт