Пролетните ви парфюми 6

• 21 297
  • 391
  •   1
Отговори
# 210
lina1313 добре дошла при нас.  newsm51
Чувствай се като у дома си.

# 211
Добре дошла lina1313  Hug Честито ти парфюмче. Жаки е светкавична , много бързо го е унагледила  Party
mle4ko , най-важното е как се чувстваш разбира се, а щом се чувстваш добре няма какво да му мислиш   bouquet

# 212
Здравей Лина и добре дошла Simple Smile, ето от тук можеш да черпиш информация - http://www.fragrantica.com/

кой от двата е Peace

# 213
   Благодаря ви момичета!    bouquet

Да, наистина този е парфюма. По точно първия.

# 214
  Благодаря ви момичета!    bouquet

Да, наистина този е парфюма. По точно първия.

Дай малко описание, че на Марая Кери нищо не съм душкала.

# 215
Аз го усещам като много нежен и свеж аромат. Не е кой знае и колко траен. Тъкмо за пролетта. Не е нещо задушаващо. Но не е например свеж като Зеления чай на Елизабет Арден. На Марая Кери ми е по-скоро мек. Абе и аз какво описание дадох.  ooooh!

# 216
Аз какво да кажа като съм на 40 и акъла ми е все по парфюми.

# 217
slavei4e, като гледам най-вероятно всички тук, на колкото и да станем, акъла ни пак ще си е при парфюмите. Голяма страст , голямо нещо  Heart Eyes

# 218
 Ох, аз не мога да тръгна Laughing Laughing, славейче - възрастта е без значение - да сме живи, здрави и щастливи и да се радваме на това, което ни събира всички тук - приятелство на първо място и парфюми Grinning, защото ако не сме приятели и най -хубавите парфюми да имаме, как ще си споделяме за тях? То няма да ни е хубаво Wink Хайде аз излизам най -накрая и дано се върна с два парфюма, че иначе и аз като Софи Маринова вчера - ще реваааааа Laughing

# 219
  Момичета да ви питам за един парфюм дали сте го виждали някъде.

Преди доста години, като бях студентка във В. Търново си го бях купила от Бонжур.  От тогава го търся, но безуспешно.  Наскоро помолих моя приятлка от София да провери, но и казали, че отдавна не се внася.  А така го харесвам  Sad .  Много е траен, плътен аромат, но не е тежък.  Много обичах като излизам на дискотека, точно с него да се пръскам.

# 220
lina1313 не съм го срещала, но може и да не съм го забелязала, тъй като не ми е познат. Но ще се огледам из парфюмериите във Варна , а и ще попитам тук там. Аз вече много много не вярвам на думите, че не се внася, защото когато търсих да подуша Черната орхидея ми казваха, че не се внася и няма да го открия никъде, но се оказа, че го има във Пфое мола. Така, че ще оглеждам хубавичко.

# 221
Според мене не го произвеждат вече, тъй като сега видях и в Douglas не се продава! А тука със сигурност не съм го виждала!

# 222
# 223
  Момичета да ви питам за един парфюм дали сте го виждали някъде.

Преди доста години, като бях студентка във В. Търново си го бях купила от Бонжур.  От тогава го търся, но безуспешно.  Наскоро помолих моя приятлка от София да провери, но и казали, че отдавна не се внася.  А така го харесвам  Sad .  Много е траен, плътен аромат, но не е тежък.  Много обичах като излизам на дискотека, точно с него да се пръскам.

Аз пък търся безуспешно този на Рокобароко

# 224
paola2 няма ли го в ebay?

Общи условия

Активация на акаунт