Пролетните ви парфюми 6

• 21 305
  • 391
  •   1
Отговори
# 195
paola2, аз мисля че и твоята възраст е чудесна. Пък нали жените след 30 са в разцвета на сексуалността си Crazy Като гледам сестра ми на 37 ще става тази година, страшно жизнена и млада ми е.  Дори ги мислят за сестри със племенницата ми, която е на 17  Mr. Green
Да Жаки 85 съм  Mr. Green.  А ти успяла ли си да ги подушиш на Бритни парфюмчетата или мислиш на сляпо да поръчваш? Честно да си кажа и аз нямам идея от къде може да са ги взели в Бг. сайтовете. Но пък мисля, че са доста нови и едва ли вече са успели да им направят имитации. Но може и да греша newsm78
Stefoni, честит ти 212, да си го ползваш с кеф и дано по -бързо мине хремата ти  bouquet
Тес, може би наистина ще е добре да се разбираме предварително кой дизайнер следва.

# 196
Стеф, благодаря ти, много си мила  bouquet  bouquet  bouquet

О, аз съм много щастлива с годините си, пък и съдейки по приятелки, все по -хубаво ще става. Наистина 30-те са разцвет за жените Peace  bouquet

# 197
Хихих аз като се знам, едва ли и моя акъл ще дойде след 30-те,  а  и правя изводи от родата  Joy

# 198
  • Пловдив
Много бързо пишете  Grinning Имам да наваксвам. Наистина е много уютно тук и обстановката е дружелюбна  Hug

Вили, и на мен ми се случи да съм на сватба на рожденния си ден. Но много се забавлявах. Странното е, че имаше и още една рожденничка, освен мен  Laughing

Ох, аз тази година ще ударя трийсетака. Не ми се мисли  ooooh! Ще се успокоявам с това, че съм в разцвета на сексуалността, щом казвате  Joy

Иначе по темата съм за "Парфюмни страсти"  Grinning
И още нещо забравих Simple Smile Радвам се, че Тинкърбел отново е тук.

# 199
Ivs здравей  Hug Значи и аз очаквам да изкарам добре- нали е двоен празник Party . Значи си 79 набор  Grinning като моя възлюбен.
И аз се радвам, че Tinkyrbel е тук.
Дано да се смилят над нас  Praynig

# 200
Девойки мили, отивам до нашата поща, дано днес са ми дошли Габаната и Будоар, иначе ще ги взривявам #Onfire Аз също много се радвам на Тинкърбел, на нея дължим нашата тема -тя я започна първа newsm51

Ивс Hug

Следващата тема, ще е за Кристиян Диор, съжалявам, че се губи изненадата - но засега, ще е така Party

# 201
Айде стискаме палци да са дошли парфюмчетата  fingerscrossed

# 202

Някой да има впечатления за този Magic Woman или по принцип за ароматите на Бруно Банани?

# 203
Жаки за първи път го виждам този парфюм , а и дизайнера.

# 204
Аз пак имам един въпрос  Mr. Green
Ангел и демон на Живанши ЕДП,какво мислите...заслужава ли си?  Flowers Bouquet
Заслужава си всяка стотинка от цената и всяко вдишване на аромата. newsm36
Но е доста специфичен. Аз бях потресена от него в началото /не в положителния смисъл/, а после така го заобожавах, че за отрицателно време изпръсках 50 мл.
Много траен, омайващ, упойващ, красив и съблазнителен.
Леко странен е - понякога изпъква шафрановата нотка, друг път лилиумът взема превес. Разбира се, това е на моята кожа. Предполагам при всеки е различно.

Е този парфюм наистина си струва всяка стотинка. Сега се сетих че наистина има лилиум в него. скоро имах рожден ден и ми подариха огромен букет с лилиуми, и цялата къща ухаеше, а аз се опитвах да се сетя какво ми е толкова познато в аромата. И дъщеря ми като моя достойна парфюмна наследница беше възхитена от аромата който се носеше от лилиума и ходеше да душка букета час по час.  Joy
Ще се окаже, че имаме сходни ароматни вкусове с теб. Sunglasses
По-назад в темата четох, че харесваш Червения чай на Булгари /и той доста недолюбван принципно/; аз също се спасявах с пиперената му свежест през лятото и ми е много любим.

# 205
vili_2703 благодаря за хубавите думи относно възрастта ми .  newsm51 Но да ви споделя, наистина на тази възраст се чувствам в апогея си и добре в кожата си. Смятам че изглеждам по- добре сега отколкото на 20 години. Е тук таме някоя стриичка и бръчици, но аз си ги харесвам, защото първите са от най-прекрасното нещо в живота ми - дъщеря ми Паола , а вторите от много смях и емоции през моминските ми години. Малко се отплеснах от темата....  doh

Исках да ви споделя това изказване на Коко Шанел:

“Парфюмът – това е невидим, но затова пък незабравим и ненадминат моден аксесоар. Той оповестява за появата на жената и продължава да напомня за нея, когато си е отишла.”

# 206
dgd, имаш ли парфюмен гардероб във фрагрантика? Ако си си направила и нямаш нищо против да го сложиш да надникнем вътре. Аз така като разглеждам гардеробчетата на момичетата си правя изводи за сходни вкусове или какво може би би харесало на някоя.  Hug
 paola2, просто бях искрена. И аз искам такива бръчици  bouquet
И аз да споделя нещо за Коко Шанел. Когато някой я пита за възраста, винаги е казвала по- голямо число, само и само да и казват, че изглежда по-млада и много добре за възрастта си. Луда работа. Някой крият годинки, а тя завишава  Crazy

# 207
    Здравейте мили момичета!!!  Hug

От толкова отдавна все се каня да се разпиша при вас и все не събирам смелост.  Embarassed
Казвам се Галя и съм от гр. Търговище.  Парфюмите са ми най-голямата страст и мания. За моя радост мъжа ми абсолютно ме подкрепя. Да ви кажа честно аз също въобще не умея да описвам съставки и т. н. и поради тази причина не смея да пиша в другата тема. Тук наистина е много уютно.

Като заглавие още вчера ми хареса "Парфюмни размисли и страсти", но нямам нищо против и да е друго.

В нашия малък град няма къде да тествам парфюми и единствения възможен за мен начин стана онлайн пазаруването.  

Миналата година докато бях бременна така се зарибих, че сигурно към 20 парфюма съм поръчала.   ooooh!  Половината разбира се не ми допаднаха и ги подарих на близките си хора.  Обаче това въобще не ме спира да поръчвам отново и отново.  Абе маниашка работа.  Mr. Green

Аз на 08.11.  ще направя 33 г.  - де имам акъл, де ми се губи чат-пат.

Да се похваля с ново парфюмче.  Наш семеен приятел си дойде от Англия и ми донесе парфюм на Марая Кери. Обаче убийте ме не мога да разчета от кутията какво му е името. Капачката е във формата на розова пеперуда. Завършва на Pink заглавието.   Много е нежен и свеж.

# 208
  • Бургас
E, какво, аз ли се оказах най-старичка тук?  Embarassed Rolling Eyes
Чувствам се прекрасно, искам да ви кажа, нищо че ще навърша 37 тази година  Crazy

# 209
Добре дошла Simple Smile
Предполагам е това парфюма  Flutter
Luscious Pink

Общи условия

Активация на акаунт