Пролетните ви парфюми 6

• 21 307
  • 391
  •   1
Отговори
# 180
Най-добре отиди в някой парфюмерия и пробвай на воля Simple Smile

# 181
Ами да, дето ще се чудиш - иди и се хвърли с главата напред в дълго, изтощително, но за сметка на това ужасно приятно тестване на парфюми Grinning

# 182
Дам днес или утре отивам в някоя парфюмерия и смятам наистина да направя една "парфюмна вакханалия"  Crazy И после ще гледам по сайтовете какво има и какво не. Но май и аз клоня към Лолита. А да не говорим , че съм и на сватба същия ден  Shocked Вчера ме поканиха за петък. Толкова бързо организирана сватба не съм виждала #Crazy

# 183
А аз се чудя кой от двата да си поръчам....което ще стане другия месец де Simple Smile
или

# 184
Жаки, тези не са ми познати. Има ли ги заредени по парфюмериите:?

# 185
Ихааааа, Вили удряш два -три коктейла, отиваш при водещия (ако има, ако не, ще викаш) и започваш - ''то хубаво сме на сватба, но да ви кажа, аз пък имам рожден ден и също приемам поздравления, и подаръци, ако нямате специално за мен - изобщо не се притеснявайте, ще отклоним, някои от сватбените'' Laughing Laughing

Жаки, мен лично ме привлича Миднайт Фентъзи, поне като цвят и форма на флакона Peace

# 186
Ихааааа, Вили удряш два -три коктейла, отиваш при водещия (ако има, ако не, ще викаш) и започваш - ''то хубаво сме на сватба, но да ви кажа, аз пък имам рожден ден и също приемам поздравления, и подаръци, ако нямате специално за мен - изобщо не се притеснявайте, ще отклоним, някои от сватбените'' Laughing Laughing
Ихааааа това е страхотна идея  Mr. Green

# 187
Нали Laughing, ако не е тайна - на колко ставаш (позволявам си да те попитам, защото от снимките се вижда, че си съвсем млада) Peace

п.п. и още нещо, за съжаление май ще трябва да се разделим с изненадите относно водещия дизайнер на темите, за да няма дублиране при така създалата се обстановка Peace

# 188
Не е тайна разбира се. На 24 Crazy
Хм защо да се разделим с инфото за дизайнер на всяка нова тема?? То наистина обстановката е малко напрегната и очакваща, но мисля за първи път тук имаше дизайнер.

# 189
Аз съм за "Парфюмни размисли и страсти".

Не е тайна разбира се. На 24 Crazy

Чудесна възраст, пък аз станах на 32....и акълът ми не дойде  Joy

# 190
Лелееее, млада - младина Grinning Да си жива и здрава  bouquet Ами аз съм на 28 - на 10 ноември (превратаджийка съм аз Laughing) ще карам последната година от двадесетте Crossing Arms не искааааам Laughing

Паола, и моя никакъв го няма, вече спрях и да се надявам Laughing Laughing

# 191
И аз съм от новозапленените с парфюрмни страсти, познавам твърде малко аромати, но искам да науча колкото се може повече. Преди с години съм ползвала само един единствен аромат като мислех, че съм намерила своя, но от миналата година благодарение на моята приятелка mimozaw разбрах колко много съм изпуснала  Laughing Сега съм ненаситна за нови миризми и притежания  Embarassed Опитах се да пиша в началото в другата тема, но там определено се чувства лека доза надменност към новаците. Не ми беше комфортно и определено не успях да науча нищо ново. Следя тази тема от началото и атмосферата и настроението тук са други - всеки е добре дошъл, а информацията е напълно достъпна и разбираема. Темата е прекрасна, полезна и уютна. Искрено се надявам, че ще си остане отделна.

Колкото до името - аз лично гласувам за "Само по парфюм". Винаги съм свързвала парфюмите с някакво себеотразяване, но с лек еротичен привкус  newsm56 В смисъл, че разголваш по някакъв начин същността си... Тези "размисли и страсти" ми навяват асоциация на професор Вучков, пък той никак не ми е еротичен  Laughing

Иначе аз си получих 212 и си го разхождам в офиса, само дето от миналата седмица ме мъчи хрема и не мога да го усетя  Confused

# 192
Значи си 85 набор нали? Като мене Simple Smile  
Иначе и на мене ми харесва Миднайт много като шишенце...но другия приличал малко на Ейнджъл...
Вили няма ги по магазините за жалост. Аз за това им се чудя на бг сайтовете от къде са ги взели! Simple Smile

# 193
Ааа - никакво разделяне с дизайнерите започващи темата, това си е лично моя идея Peace Но идеята ми е, че може би предварително ще ви информирам кой ще бъде, за да се избегнат спекулации с дублиране - или пък твърде много се вживявам, не знам ooooh!

# 194
  • София
Аз съм за "Парфюмни размисли и страсти",дано да не махнат темата че къде ще задавам въпросчета  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт