Пролетните ви парфюми 6

• 21 303
  • 391
  •   1
Отговори
# 165
Чесно казано, малко е неудобно, когато искаш да попиташ за някой парфюм, тук или там да си пуснеш въпроса.
Та щях да питам, мислите ли, че Ковет на Сара Джесика Паркър е нетраен? Вчера си пръснах малко, страхотен, нежен, лееекичка сладникава нотка, много шоколад и лимонова свежест. Но ми се стори, че за 2 часа нищо не остана.

Според мен не е от най-трайните, но пък и цената му не обещава чудеса. Хубав е, лек и ефирен. За по- дълга трайност си вземи и боди лосиона.  newsm10
Мда, жалко обаче, парфюмчето е повече от приятно. Исках го за майка ми, но тя пък не обича лосиони.

# 166
Аз пак имам един въпрос  Mr. Green
Ангел и демон на Живанши ЕДП,какво мислите...заслужава ли си?  Flowers Bouquet
Заслужава си всяка стотинка от цената и всяко вдишване на аромата. newsm36
Но е доста специфичен. Аз бях потресена от него в началото /не в положителния смисъл/, а после така го заобожавах, че за отрицателно време изпръсках 50 мл.
Много траен, омайващ, упойващ, красив и съблазнителен.
Леко странен е - понякога изпъква шафрановата нотка, друг път лилиумът взема превес. Разбира се, това е на моята кожа. Предполагам при всеки е различно.

Е този парфюм наистина си струва всяка стотинка. Сега се сетих че наистина има лилиум в него. скоро имах рожден ден и ми подариха огромен букет с лилиуми, и цялата къща ухаеше, а аз се опитвах да се сетя какво ми е толкова познато в аромата. И дъщеря ми като моя достойна парфюмна наследница беше възхитена от аромата който се носеше от лилиума и ходеше да душка букета час по час.  Joy

# 167
Няма да се слеят безбройните теми за коси, кожи, кремове и тралала...ама тая тема да се слеела Simple Smile Браво...да си прекръстиме тогава, да се различава коренно от другата! (като някои толкова имат проблем да са 2 ) Ние ще сме клуба не парфюмните неразбирачи Grinning

# 168
Няма да се слеят безбройните теми за коси, кожи, кремове и тралала...ама тая тема да се слеела Simple Smile Браво...да си прекръстиме тогава, да се различава коренно от другата! (като някои толкова имат проблем да са 2 ) Ние ще сме клуба не парфюмните неразбирачи Grinning
newsm10

# 169
  • виртуално
И аз съм тук - не разбирам много, но ми доставя удоволствие да пробвам нови аромати. Само тук бяхте отзивчиви и ми отговаряте на лаишките въпроси  Peace

# 170
Здравейте момичета - кокичета   bouquet, вчера ужасно ми липсвахте и направо си заспах със свито сърце, че не знам какво става по темата Sad Да, Жаки е права - има толкова теми за коси, кремове, флуиди и аспирин ако щете.....това за парфюмните неразбирачи много ме развесели Laughing Laughing Много ми стана драго, че се чувствате уютно и спокойно тук, точно това е целта  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 12:06 от Tess d`Urberville

# 171
Добро утро момичета.  bouquet
Тук времето е чудесно- слънчево и топло. Ех зарежда с настроение, надявам се да се свършва вече с тази зима, въпреки, че като се замисля специално за парфюми май предпочитанията са ми към зимните аромати.
И наистина и аз не мога да се квалифицирам като разбирач, а като paola2 обичам да опознавам нови миризми и изказвам мнението ми без предразсъдъци   bouquet

# 172
И аз Вили се моля за топло време, пък ми се носят зимни и тежички аромати Grinning

п.п. не ми се ще да подминавам едно изказване тук - за раделянето на темите. Първо, то не започна от нас, именно обратното, нека това не се забравя. Второ, нека не сме ние набедените за обидните квалификации, защото и там изобилства от такива, но ние никога не сме размахвали пръст по повода. Не знам защо, този факт старателно се заобикаля?! Това е, надявам се повече да не повдигаме темата, защото страшно ми омръзна от разправии, обидени хора, хора търсещи реванш и някакво лично утвърждаване тук. Нека ни има и нас и тях, ако те се определят, като елит, то нека ние сме средна класа, това по никакъв начин не ме кара да се чувствам зле, надявам се и вас.Peace

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 11:53 от Tess d`Urberville

# 173
И според мен сте много сладки. Аз нищичко не разбирам, но черпя полезна информация от вас. Искренно ви се възхищавам на умението да усещате всички съставки на парфюмите и да ги кометирате по този прекрасен начин. Сори за спама, но исках отдавна да го кажа.

# 174
Здравей мила karrita Simple Smile, нека развенчаем една голяма заблуда, ето как се усещат всички съставки на един парфюм  - http://www.fragrantica.com/designers-3/#C, отваряш любимия сайт, намираш парфюмът и започваш - такаааа, първо усетих разлистените рози, после сладките мандаринки (но без коричките), мааалко здравец и мушкато поръсени с мнооого пачули Grinning Искам да видя как без тези ''помощни средства'' се усещат всички тези съставки, ще усетиш 3-4, 5! Но всички и в такава точна последователност, едва ли! Та Карита, като почнеш да четеш и ти можеш спокойно да разчленяваш парфюмите, като един истински майстор Grinning Peace

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 11:57 от Tess d`Urberville

# 175
Тес до къде стигнахме с новото име на темата?

# 176
Здравей мила karrita Simple Smile, нека развенчаем една голяма заблуда, ето как се усещат всички съставки на един парфюм  - http://www.fragrantica.com/designers-3/#C, отваряш любимия сайт, намираш парфюмът и за почваш - такаааа, първо усетих разлистените рози, после сладките мандаринки (но без коричките), мааалко здравец и мушкато поръсени с мнооого пачули Grinning Искам да видя как без тези ''помощни средства'' се усещат всички тези съставки, ще усетиш 3-4, 5! Но всички и в такава точна последователност, едва ли! Та Карита, като почнеш да четеш и ти можеш спокойно да разчленяваш парфюмите, като един истински майстор Grinning Peace
Peace Много точно казано. Аз например мога да усетя само познати за мен миризми. Но разни там пачулита, тонка бийн и разни други екзотични съставки,  които изобщо нямам представа как ухаят в натуралния им вид не мога да различа.

# 177
Обърках се момичета, между другото, без майтап - помислих си, че може да имаме проблем с новото име. Аз си имам два фаворита, но ще ми е много по -приятно да е име, което всички сме  избрали. Peace Аз и вчера ви писах, всеки да си каже фаворита, аз залагам на ''Парфюмни размисли и страсти'', ''Парфюмерията'' (или не членувано).

Разбира се Вили, не само ти - всички хора, които не са Жак Полж и колегите му Grinning

Какво правим, кое име ще изберем? Кажете си момичета, не бойте се Grinning

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 12:09 от Tess d`Urberville

# 178
Значи на мен ми харесват "Парфюмни размисли и страсти"  Embarassed (съжалявам , че казвам и моето предложение, "Само по парфюм" , " Парфюмания и терзания"  и " Парфюмерията" или "Парфюмът"
Днес съм пред голяма дилема, тъй като в петък имам ден рожден и искам да си подаря още един парфюм, сега се чудя дали да е Бос -Фем или Лолита- старата класическата, която Жаки е ползвала или пък нещо друго. Имам още някои неща, които искам , но за съжаление ги няма по нашите сайтове, в магазините надценката е големичка, а пък не ми се чака 2-3 седмици или повече от някой чужд сайт ooooh!

# 179
Ооооо, ще си имаме рожденничка, супер Hug Аз съм за Лооолииитаааа Laughing

Ако искате се разберете на лични, кое име предпочитате - аз ще приема решението ви. За мен е важно да има демокрация и всяко мнение да бъде оценено Peace

Общи условия

Активация на акаунт