Пролетните ви парфюми 6

• 21 293
  • 391
  •   1
Отговори
# 150
Winter fairy, малко се обърках. Аз не съм се изказала за някой парфюм по този начин newsm78 Защо съм намесена?

# 151
  • при морето
Гледам, че мислите име на темата, в която се събирате и пишете. Обаче проблема е, че вече има един такъв парфюмен клуб и голяма част от вас пишат и тук и там. Някак ми се вижда излишно да има две клубни теми на една и съща тематика. Признавам, че не съм се консултирала с колежките Копче и Лео по въпроса, но сигурно и това в един момент ще трябва да направим. Защо просто не се опитате да не воювате помежду си и да пишете в един клуб, за да не се объркват потребителите?
По повод на това мнение тръгнах да пиша ,извинявай,Вили,останах с впечатление,че ти си чудещата се защо има две теми...
Лично аз съм много раздвоена всеки път и обикновено нямам много време да чета и двете теми.И ,честно казано,колкото и да сме импулсивни,е хубаво да се въздържаме от оценки.Всеки си обича парфюма,дрехата,приятелите,ако щете...Да не съдим.Целта е съвсем друга-да си помагаме,не да се надскачаме по...парфюми. Hug

# 152
А не, аз не се чудя защо има две теми. Аз се моля модераторите да решат да запазят и нашата. Не мога да си позволя да давам обидни квалификации за който и да е парфюм, дори и да не ми харесва. На вкус и цвет, тавариш нет  Wink
Съгласна съм с Тес, че в другата тема се обсъждат повече по- лускозни и скъпи аромати и някои , които не са достъпни в Бг. и просто ми е трудно да се включа и приобщя. А тук ми е много уютно и приятно  Heart Eyes

# 153
  • при морето
Доколкото съм чела и си спомням,разделянета не стана заради това,а най-вече заради обидните квалификации по отношение на някои парфюми.Което не е ...добро,меко казано.Аз дадох пресен пример,просто ми се навря в очите.А иначе и на мен ми е приятно да чета квалитетни мнения,пък друг е въпроса дали мога да си позволя парфюма.Важното е,че щом вече съм прочела нещо хубаво за него,значи ще ми стане мечта,цел,нещо такова.Не трябва с лошото,това мисля аз.Всички сме хубави,сигурна съм!Макар че  лично според мен,наличието на две парфюмни теми ,наистина не пречи на никого.Ренси просто е искала,както и аз искам,да има мир и добра воля!!! Thinking

# 154
И аз смятам, че нещо като не ти харесва няма нужда да се изказва негативно мнения или даже отвращение....
Когато даден парфюм не ми допада...ами не го коментирам просто! Какво ги интересува хората дали аз или някой друг му се гади от даден парфюм? Всеки има различен вкус все пак Simple Smile

# 155
  • при морето
Именно!!! Hug

# 156
  • София
и пролетен и зимен  и за всички сезони все е ми е ENVY  me на  Gucci  ( розовия )  Peace

# 157
Добро утро на всички. Дано да не ни спрат хубавата темичка.  Praynig

# 158
Хубаво е да има две теми.Във всяка от тях човек може да обогати своите "парфюмни" възгледи и страсти Peace.

# 159
Айде пак да се включа.
Първо- излишни са притесненията, че точно тази тема ще бъде спряна. Няма как да стане по простата причина, че няма логика точно тази тема да е за затваряне, а не другата примерно. Никой не толерира никого тук. Ако изобщо се стига до такова решение, то сигурно ние модовете ще слеем двете теми в един общ клуб където да пишете. Засега това не е обсъждано, но ми се иска вие сами да помислите дали наистина няма начин да бъдат изгладени различията, защото ако всеки един своеобразен клуб в този подфорум реши да се цепи на двеу три или повече части ще стане мазало и ако съответно ние като модове забраним на другите да се цепят защото не се разбират, то те ще писнат яко и то с основание, защото на вас пък ви е разрешено. Това имах предвид и с първия си пост. То ясно, че всеки дърпа чергата на където на него си му е удобно, но пък накрай между чука и наковалнята все ние заставаме.

# 160
renci ,здравей!Без да се натрапва като мнение ,а само впечатление искам да подчертая,че двете теми имат нещо като изразени титуляри.Има сблъсък на интереси да не кажа лек конфликт и това наложи отделянето в нова тема.В другата тема има дами,които са преценили,че знаят и са компетентни за всеки аромат който им е попадал в полезрението,докато тук просто си бъбрим без предразсъдъци и за скъпи и за евтини марки.Според мен така трябва да бъде!

# 161
Mi6i76  напълно съм съгласна с теб. Другата тема е за "ценители" и аз не се чувствам комфортно в нея. Нямам претенциите на голям познавач и тук просто си бъбрим и обсъждаме без да ангажираме никой с мнението си за определен парфюм.

# 162
Чесно казано, малко е неудобно, когато искаш да попиташ за някой парфюм, тук или там да си пуснеш въпроса.
Та щях да питам, мислите ли, че Ковет на Сара Джесика Паркър е нетраен? Вчера си пръснах малко, страхотен, нежен, лееекичка сладникава нотка, много шоколад и лимонова свежест. Но ми се стори, че за 2 часа нищо не остана.

# 163
Чесно казано, малко е неудобно, когато искаш да попиташ за някой парфюм, тук или там да си пуснеш въпроса.
Та щях да питам, мислите ли, че Ковет на Сара Джесика Паркър е нетраен? Вчера си пръснах малко, страхотен, нежен, лееекичка сладникава нотка, много шоколад и лимонова свежест. Но ми се стори, че за 2 часа нищо не остана.

Според мен не е от най-трайните, но пък и цената му не обещава чудеса. Хубав е, лек и ефирен. За по- дълга трайност си вземи и боди лосиона.  newsm10

# 164
Аз пак имам един въпрос  Mr. Green
Ангел и демон на Живанши ЕДП,какво мислите...заслужава ли си?  Flowers Bouquet
Заслужава си всяка стотинка от цената и всяко вдишване на аромата. newsm36
Но е доста специфичен. Аз бях потресена от него в началото /не в положителния смисъл/, а после така го заобожавах, че за отрицателно време изпръсках 50 мл.
Много траен, омайващ, упойващ, красив и съблазнителен.
Леко странен е - понякога изпъква шафрановата нотка, друг път лилиумът взема превес. Разбира се, това е на моята кожа. Предполагам при всеки е различно.

Общи условия

Активация на акаунт