Пролетните ви парфюми 6

• 21 273
  • 391
  •   1
Отговори
# 240
На мене ми писаха, че skrita FUstA прави поръчки от Ягодката и други сайтове.

# 241
  ООО Паола и аз като нищо може да се възползвам по-нататък.   Hug

Иначе знам , че за другите сайтове, че има момичета, които правят поръчки. Даже си поръчах вече чрез едно момиче и сега чакам с нетърпение.  Да Жаки, точно чрез това момиче си поръчах .

# 242
Да ви следя, за някоя нова пролетно-ароматна идейка  Hug

# 243
Аз си поръчвам редовно от Фрагранса и Ларедута, правила съм услуги и на други момичета. Ако някой реши може да се възползва от мен.

# 244
Здравейте момичета!  bouquetИ аз се радвам,че съм част от вас и ми доставя огромно удоволствие да ви чета и да си споделяме по любимата ми тема.Вярно,почнах я първа,с мисълта за някоя,която да не се дублира с парфюмерийния ценител,но това заглавие наистина доста ни ограничава SadРадвам се,че Тес пое инициативата за нова тема Heart Eyesи много се надявам да можем да си продължим споделянето в нова! Praynig

Тес,Romance е прекрасен-леко киселичък и много нежен Heart EyesТи като не го позна ан момичето,какво пита ли я Laughing

А Leau Par винаги съм си го представяла като светло синя газирана напитка с блестящи ледчета Grinning Наистина студен и отваряш сетивата аромат Heart EyesИмам само ролонче на парфюма и хич не ми стига Laughing

lina1313,Mouse преди 5г някъде го бях купила на мама от една малка парфюмерия на Стамболийски,която още я има и ще проверя за парфюма.На мен ми е малко унисекс и за това тогава не ми беше харесал,но ще ми е интересно да го тестна отново Simple Smile

# 245
предлагам за заглавие на новата тема да е "Парфюмна проходилка"
не го казвам с ирония, а само с най-добри чувства /и не искам да съм анонимна, но просто днес цял ден не успявам да вляза през профила си
Яна (2 в 1) / ga_aMa_He

# 246
Eто ме и мееееен - имам си вече червената Габана и Будоар, за Будоар нещата са ясни, харесах го и много се радвам, че вече го имам, а червената Габана е тоно както я помнех - леле къде ме върна - типичен алдехиден аромат - на леко нагарчащ скъп сапун - цялата съм се напръскала Grinning - на кака хубавите парфюмчетааа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тинкърбел Simple Smile - да, питах я директно, веднага щом свърши филма, и като ми каза - Романс на Ралф Лорън щях да падна, а приятелят ми (понеже знае, че съм го имала и то два пъти) - супер ехидно ми каза - '' хихихи, голямата познавачка!! '' gydi, на което аз за малко -  fight, но бях в твърде добро настроение, много обича да ме дразни Laughing Laughing

Парфюмна проходилка никак не е лошо Peace, какво става момичета - обединихте ли се с една идея за име, Тинкърбел, твоето ''Парфюмът'' много ме кефи Peace

# 247
А какво ще кажете за "Да поговорим за парфюми". Простичко и не много оригинално, но на мен ми допада.

Тес, червената Габана е класа, но внимавай с количествата, че е много силен и траен.
Честит ти Будоар също! Не е мой аромат, но си има своето очарование.

Аз пък се сдобих със Сицилия на Д&Г и в момента сме дупе и гащи, като няма шанс тия дни да го оставя. Любов от първо подушване.

# 248
Да, много е хубава Габаната, моята е едт. и доста нежно я усещам Peace Честита ти Сицилия, също много хубав парфюм  Simple Smile 
 ''Да поговорим за парфюми'' - допада ми, въобще много хубави предложения давате, как ще изберем не знам (с ези тура Laughing)

# 249
Жаки аз също гледах на Бритни парфюмчетата,не съмпробвала,но ме грабна Midnight-a.
vili от 2-та които си изброила аз лично залагам на Boss ` PeaceСтранно защо,но лолитите хич не ме грабват.От друга страна,то не може всички парфюми да са ни по вкуса,я!А ако имаш повече парички и възможност защо не си позволиш един J`Adore?Така,де!Да се запомни рожденният ден  bouquet

# 250
Сега се напръсках с това....мммм толкова е хубаво днес Simple Smile

# 251
Жаки, много е интересен Тялото на Готие, харесвам го и аз Peace Момичета ще пускам анкета -то се е видяло

# 252
Tess честити ти парфюмчета!На какво мирише този прехвален Будоар?

# 253
То аз не че го имам де....имам една пробичка от Douglas с пулверизатор, но вече поне 3 пъти съм се пръскала и за още 1-2 има Simple Smile Сега видях, че в мегашоп го има като тестер за 69лв....той нали и без това е без капачка Simple Smile

# 254
Миши благодаря ти Hug, Будоар наистина мирише на дребните градински карамфилчета, леко нагарчащ, доста плътен и силен Peace Жаки, нищо де, нали си сега си с него, по повод на предишно твое питане -защо някои парфюми ги няма по магазините, а ги има в бг сайтове, и аз така мисля - купуват ги изгодно именно от фрагранс и ягодка, кой знае още от къде, защото са с много хубави цени Peace

Момичета - гласуването започна, пуснах анкетата Peace

Съгласни ли сте с опциите, които съм дала?

Общи условия

Активация на акаунт