Пролетните ви парфюми 6

• 21 269
  • 391
  •   1
Отговори
# 135
Аз не мисля, че има кой знае какъв проблем, при положение, че тука всеки пуска по 100 теми за щяло и нещяло....Почти всеки, който е нов и има въпрос хоп нова тема...
Тука си говориме по-неангажиращо за парфюми и не си налагаме личното мнение Simple Smile

# 136
  • София
Аз пак имам един въпрос  Mr. Green
Ангел и демон на Живанши ЕДП,какво мислите...заслужава ли си?  Flowers Bouquet

# 137
Ами малко е трудно да се каже..за някои да, за други не! Аз лично го имам и го харесвам доста Simple Smile Трябва да се пробва, не е обикновен парфюм, който лесно се харесва! Но е супер траен!

# 138
Класическият Ангел и Демон (в едп или едт вариант) или Ангел и Демон Тендър?
Познавам само класическия в едп вариант за мен е цветен и сладък, определено ми харесва. Но явно ми харесват парфюми, които имат ванилия в състава. И наистина е много траен както каза Жаки. Simple Smile

# 139
Aз съм пробвала и Tendre и е също мноого готин. По-малко тръпчив може би....някакси повече се усещат цветята...май заради липсата на tonka bean (незнам как е на бг) Simple Smile

# 140
  • София
Класическият Ангел и Демон (в едп или едт вариант) или Ангел и Демон Тендър?
Познавам само класическия в едп вариант за мен е цветен и сладък, определено ми харесва. Но явно ми харесват парфюми, които имат ванилия в състава. И наистина е много траен както каза Жаки. Simple Smile
Класическия вариант ЕДП .
Благодаря ви момичета!  smile3525

# 141
На мен този парфюм ми е противен.
Рядко ми се случва нещо чак толкова да ме отблъсне. Sick

# 142
Да ви кажа за цветето ми на Кензо,ще ходя да го мириша утре.Няма сладост,нито намек SadДано не е менте,мразя да съм прецакана(от размени е) Sad

Тес
и аз като теб трябва всичките ми парфюми да са ми любимци и то на макс,иначе не мирвам докато не разкарам черната овца Laughing А съм ужасно непостоянна в ароматно отношение,малко са тези,които изпръсквам докрай без да са "намразени" Laughing

Ангел и Демон не мога да го понасям.На друг освен на мен не съм го опитвала,може и да не ми се стори толкова ужасен и натрапващ.Не е моя стил аромат и никога няма да е,това е сигурно Peace

Не виждам нищо лошо в това да има два "парфюмерийни клуба".В единия все пак има строги правила и рестрикции,които не позволяват на някои потребители да взимат участие в темата.Така че,втората тема,определно се явява нова.

# 143
  • София
Има ли  кутия?

# 144
Здравейте отново Heart Eyes, днес нямах много време, но да кажа и аз - не воюваме, просто сме различни. Докато в другата тема се обсъждат много често доста скъпи и по - рядко познати  парфюми, достъпни не за всеки, ние сме отворени и достъпни за всички. Обсъждаме широк и в голямата си част достъпен диапазон от аромати. След, като се различаваме, не виждам защо да не съжителстваме мирно и тихо едновременно. В крайна сметка за всички има място   bouquet

# 145
И аз мисля, че да има още една тема не пречи на никой...Тука има 100 теми които се повтарят!

# 146

Момичето,което ми го прати не го е купувала и ми каза,че тази,която и го е дала го е купила от fragrancex.Тестер е,беше в кутия,тип картонена,на която пишеше името на сайта.Ма то кой знае през колко ръце е минал преди да дойде до мен и тази кутия от кой парфюм е била...Утре със сигурно ще го тестна в БЗ зашото мира не ми дава ooooh!Мразя ментета Sick

# 147
  • София
Дано да не е  Peace

# 148
Tinkyrbel стискаме ти палци всички, дано не е менте. А между другото от тестерите с капачка или без капачка е?

# 149
  • при морето
На мен този парфюм ми е противен.
Рядко ми се случва нещо чак толкова да ме отблъсне. Sick

Ето заради това стана разделянето на два ...незнам как да ги нарека ...лагери ли,кво ли.
Вили,и други които не са разбрали,аз също се възмущавам от това ,нооо НЕ МИСЛЯ,че трябва по този начин да се изказваме за парфюмите.Противен?На кого,мила,освен на теб?на  мен ми е един от любимите... Peace

Общи условия

Активация на акаунт