Рисуване за начинаещи 2

• 100 063
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Арт Мама, пробвах да напръскам само основата, явно е от нея.. Confused
Аз всичко качвам на блога си, имам и някои неща, които още не съм пуснала, но понеже правя сега мандала в/у чинии не ми е останало време да сложа други неща. Мисля, че повечето ми акварели са качени.
Сега на 20 и 21 март ще участвам в една изложба..

# 316
  • гр.София
Ани, включвам се само за да ти пожелая успешна изложба, че днес ще оперират баща ми - дано всичко е наред Praynig

# 317
Мерси Дилу, мен треска ме тресе...Изложбата не е само за моите неща разбира се, но все пак. Имам много неизвестни в момента, не знаем къде ще е помещението, защото сме няколко човека и всеки ще бъде разпределен някъде, не знаем как ще излагаме самите неща, аранжирането пак на нас го оставят... като стане реалност ще пиша!

Успех на татко ти с операцията, дано всичко мине гладко!

# 318
  • гр.София
Мина, сега чакаме - ето и кончетата

# 319
Dilu, тези са разкош! Бих си ги закачила на стената у нас!  Hug

# 320
  • гр.София
Благодаря ти - стискам ти и на теб палци - че то празнили  стени останаха ли у вас - идваме да ги оползотворим Whistling

# 321
Благодаря ти - стискам ти и на теб палци - че то празнили  стени останаха ли у вас - идваме да ги оползотворим Whistling

Ей това ми е голям проблем! Направо не знам вече къде да съхранявам нещата, които правя! Ти къде си държиш картините? newsm78
Пуснала съм малко нови рисунки бяло в/у черно: http://artcraft.anniesartbook.com/2010/01/white-on-black-more-ma … ala-drawings.html
Само да кажа, не използвам линийки и подобни, всичко правя на ръка само с химикала и хартията, тъй че ако някъде има кривнато, да не ви прави впечатление.  Laughing

# 322
  • гр.София
Ти къде си държиш картините?
Можеш да поръчаш да ти направят антресоли - понижени шкафове в антретата - при нас е така и много понижени тавани, които от едната страна са рафтове.
Хубави са ти мандалите, но не разбрах какво имаш впредвид за печат на фон - за нещо като тапет ли newsm78
С каква писалка - перманентна ли newsm78

# 323
Ти къде си държиш картините?
Можеш да поръчаш да ти направят антресоли - понижени шкафове в антретата - при нас е така и много понижени тавани, които от едната страна са рафтове.
Хубави са ти мандалите, но не разбрах какво имаш впредвид за печат на фон - за нещо като тапет ли newsm78
С каква писалка - перманентна ли newsm78

При нас няма как, и без това таваните са ниски, а стаите са малки. Имаме голямо мазе, но там е влага и е абсурд нещо да оцелее. Sad
Печат за фон имам предвид от тези, които се правят за скрапбук, не знам дали си виждала, големи колкото длан печати, които се ползват за фон. Има много похвати, различни мастила и т.н.

Ами не ги правя с писалка, с обикновен гел химикал. Засега най-много този вариант ми допада за бяло, защото другите избледняват след изсъхване.

# 324
  • гр.София
Frog prince newsm10

# 325
Dilu, невероятни са кончетата - окъпани в бяла пяна и понесени от вихъра!  Peace

Tandoori, фантастична е черно-бялата серия!  bouquet А  колко са големи всъщност листовете? На мен ми хареса MandalaWonB0008!

# 326
М_Ник, благодаря ти! Аз още дори не съм показала всичките, имам някои, които си харесвам много, но не съм ги качила още в нета. Wink Аз почти всеки ден правя по 1-2.
Сега измерих листите- 31 /23 см е големината. По-големи са от лист А4, защото не мога да ги пъхна в джоб, което супер ме затруднява, понеже се чудя вече къде да ги слагам. Не можах да намеря по-големи джобове ( в къщи папки колкото искаш, все някъде щях да ги бутна), само в един скрапбук албум станаха, а там мястото е ограничено ама какво да правиш.

# 327
  • гр.София
M_Nik , как поетично си ги представила  Heart Eyes
Тандоори, според мен щом ще е печат - трябва ли да е по-ненатрапваща се рисунка, ако идеята е върху нея да се апликира или  newsm78

# 328
M_Nik , как поетично си ги представила  Heart Eyes
Тандоори, според мен щом ще е печат - трябва ли да е по-ненатрапваща се рисунка, ако идеята е върху нея да се апликира или  newsm78

Не, не се апликира в/у нея, ще се опитам да намеря такива да ти покажа.  Peace

# 329

Общи условия

Активация на акаунт