Рисуване за начинаещи 2

• 100 025
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • гр.София
Поставям началото с "Мълчана вода"  Heart Eyes

# 526
dilu Много си бърза  Crazy Но да,по темата е,супер! Grinning И цветово е много свежо,браво! Hug

# 527
Е направо ме разбивате ,dilu, този път ще си остана безмълвна.

raliko,моята кутия не е правена,просто си нарочих една  дето моите  сладури ми подариха за РД.

# 528
Crazy
Вече ти завиждам! GrinningКак може да твориш такива неща бе жена CrazyМного хубаво!Поздравления!  bouquetАма...верно е много хубава Crazy

# 529
  • гр.София
А, това си беше вече готова работа, ама пък точно за случая Heart Eyes
Да  Ви се оплача - понеже милото го няма вече два дни и не му виждат долу колата, прибирам се днес и на вратата отгоре пъхнато като нишан дали сме си в къщи две визитки на "ония" денонощните ключари за спешна помощ - дето имаше статия, че вероятно се пооглеждат за евентуални обири  #2gunfire

# 530
dilu,чудна ти е картината ''Мълчана вода''  bouquet .Благодаря ти и на теб за статиите за маслото  Simple Smile .

# 531
Моята картина "Еньовден" Flutter,току що я завърших и още не е изсъхнала,после ще изтрия молива,ама не издържах и ей ме на,да се похваля. Blush

# 532
raliko,много е мистична новата ти творба  Simple Smile .

# 533
Ами да Blush,нали пише,че на Еньовден звездите слизат на земята и границата между световете се размива,един вид небето се разтваря,и чрез силата на огъня хората се пречистват и се защитават срещу зли сили и болести .. Hug А отделно,че билките имат най-голяма нагическа сила точно преди изгрев на Еньовден. Flutter

# 534
  • гр.София
Raliko, страхотна е - и нежност, и вяра и сила има в нея  bouquet

# 535
dilu  Hug Благодаря!  bouquet

# 536
raliko харесвам много сецесион, но на мен хич не ми се отдава, за разлика от теб.
Много сполучливо ти се е получило, символично и с напомняне за този толкова нежен стил.Браво  Hug

# 537
mustaine Виждам добре си запозната със стиловете,всъщност  така излезе набързо,без да го мисля,явно така ми е дошло отвътре,а дали е ар нуво,сецесион или друго хич не съм гледала Grinning

Благодаря за отзивите на всички!

# 538
а дали е ар нуво,сецесион или друго хич не съм гледала Grinning
Югендщил или Либерти  Laughing
Наистина е сполучливо  Wink

# 539
mustaine Мерси,мерси  Blush

Общи условия

Активация на акаунт