Рисуване за начинаещи 2

• 99 725
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
raliko, вече съм ти казвала, че имаш интересен стил, но с какво с какъв материал ги рисуваш ? 

# 616
raliko, вече съм ти казвала, че имаш интересен стил, но с какво с какъв материал ги рисуваш ?  
Рисувам  с туш и перо,понякога дооцветявам с акварел,но зависи.
http://prikachi.com/images.php?images/325/2339325p.jpg

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 09:30 от raliko

# 617
Здравейте,момичета  bouquet
Интересувам се от рисуване с пастели.Може ли да ми кажете какви точно са тези,които се размазват и на каква повърхност се работи с тях?
Ще съм благодарна за всякаква информация,свързана с този метод на рисуване  bouquet

# 618
Единственото,което знам е,че са сухи пастели(има по-меки и по-двърди,и такива като моливи)и  се работи бърху грапав картон,примерно акварелен.После се фиксира с фиксатив,или ако нямаш специален-с лак за коса.За техники немога да ти помогна,пробвала сън 1-2 пъти,но се получи някакво пълно недорезумение върху листа и се отказах от тази техника.

# 619
Поздрави за творящите момичета.  bouquet
Наистина последните неща които ни показахте са много хубави.

raliko,ако знаеш с това перо и с този туш в кои години ме връщаш... fiuuuuuu

# 620

raliko,ако знаеш с това перо и с този туш в кои години ме връщаш... fiuuuuuu
Hug Няма лошо   bouquet

# 621
Момичета, ето някои от новите ми неща:
http://artcraft.anniesartbook.com/2010/07/black-and-white-magic.html

# 622

Tandoori
Много нежно! Hug Hug Hug

# 623
# 624
Здравейте, много ми хареса темата и бих искала и аз да се включа . Страшно много обичам рисуването , но не съм се занимавала от 6 години. Преди 2 години ми подариха акрилни бои , четки, статив и палитра, но все още не съм ги тествала, но като се зачетох в темата и сякаш отново се запалих по рисуването. На един дъх изчетох всички публикации. Поздравявам ви. Simple Smile

# 625
Tandori, влюбена съм в твоите неща, страхотни са. Преди години ходих на бригада в Щатите , бях в Ocean city и там се провежда ежегоден Arts and Crafts фестивал Sunfest през септември(предполагам, че си чувала за него), невероятни неща имаше , като гледах твоите творби и се сетих за този фестивал. Страхотна си

# 626
Рисувам  с туш и перо,понякога дооцветявам с акварел,но зависи.
http://prikachi.com/images.php?images/325/2339325p.jpg

Благодаря, проблава ли си графични техники.Подозирам, че ще ти се отдават и ще ти харесат. Wink
Те са такива пипкави, а ти имаш предпочитания към графичното изображение.Пробвай например суха игра, с нея можеш и в домашни условия с подръчни средства да направиш много интересни неща  Hug

# 627
Тandoori,много са интересни нещата,които правиш  Simple Smile .

# 628
Благодаря ви момичета, това са само скетчове, засега под влияние на ментора ми се занимавам само с това, към септември ще почна да "претворявам в дела конгресните решения" Wink и да покажа и нещо завършено.  Peace

# 629
FREZZ, благодаря за информацията Grinning

Общи условия

Активация на акаунт