Рисуване за начинаещи 2

• 99 709
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, ето го и първият ми опит......
http://petiufi.multiply.com/photos/album/1/My_works

# 631
  • гр.София
Добре дошли, момичета Hug
По-напред сте питали за пастел - тук намерих нещичко запоказно, а на 32 страничка в темата съм постнала линк за запечатването им после.
Правих подарък за една приятелка - харесва ли Ви или да мисля нещо друго newsm78

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 21:03 от dilu

# 632
dilu, на мен ми харесва  идеята ти за подарък,но трябва ти да си сигурна дали  това е подаръка за този човек.Интуицията ще ти покаже.Пък и  не забравяй,че всяко нещо направено с любов за приятел винаги  е много по-ценно от рутинния подарък. newsm10

Здравей,petiufi!
Поздрави  за първата ти рисунка.Момичетата тук наистина са заразяващи.

# 633
  • гр.София
Малко коледно ми стои - то затова се и допитвам - пък това й е любимия празник, така се преобразява покрай него, понеже има място за вежду двете полусфери мисля да й направя един набор от пет-шест различни мини акварелчета и може да си ги сменя -знам, че ще му се зардва, ама сме в разгара на лятото newsm78 - имам една полусфера с рафтчета за моите джиджавки - вариант е да ги подредя с различни неща и да й кажа да си избира

# 634
Дилу, на мен ако ми подарят такова ще съм на върха на сладоледа!

Петюфи, хубава скица!

Ето от мен малко нови скици:
http://artcraft.anniesartbook.com/2010/07/more-sketches-from-black-book.html

# 635
Tandoоri,супер са последните ти неща!
Не знам защо но № 2 ме праща в "Алиса в страната на чудесата" balloon

# 636
Дилу, на мен ако ми подарят такова ще съм на върха на сладоледа!

Петюфи, хубава скица!

Ето от мен малко нови скици:
http://artcraft.anniesartbook.com/2010/07/more-sketches-from-black-book.html

Работите ти са невероятни!!!  bouquet
Супер вдъхновяващо ми подействаха!!!

# 637
Много хубави работи сте показали. Засега само ще ви гледам, като събера смелост ще пусна нещо и аз.

# 638
Много красива тема! Heart Eyes

# 639
  • София
Привет:)
Реших да започна да рисувам от нулата, засега имам на хартия и моливи и кой да ми показва в началото.
До тук добре, но една приятелка ми попари малко ентусиазма, каза че по-натам ще има доста разходи по материали (четки, бои и т.н).
Смятам да рисувам само за удоволствие- та, скъпо ли това хоби и колко?

В момента си търся статив втора ръка... питам се дали не може човек сам да си напрви такъв?

# 640
  • гр.София
Честит празник на всички именници bouquet
hakama, няма да позволяваш някакви битовизми да те отказват  Stop - не е задължително да си купуваш профи материали, за да пробваш - а има и български  акрил, който с нищо не е по-лош от вносните - аз нещо не успявам да работя с цветовете им - не ги усещам, но иначе като консистенция и яркост на цвета са добри.
За стативи виж тук
В началото ползвах един стар сгъваем стол - желание да имаш  Hug
Хайде, и да показваш.
Аз съм на вълна ремонт. Laughing

# 641
  • София
Честит празник на всички именници bouquet
hakama, няма да позволяваш някакви битовизми да те отказват  Stop - не е задължително да си купуваш профи материали, за да пробваш - а има и български  акрил, който с нищо не е по-лош от вносните - аз нещо не успявам да работя с цветовете им - не ги усещам, но иначе като консистенция и яркост на цвета са добри.
За стативи виж тук
В началото ползвах един стар сгъваем стол - желание да имаш  Hug
Хайде, и да показваш.
Аз съм на вълна ремонт. Laughing

Да, съгласен съм.
А откъде мога да взема размери на един стандартен статив?

Можете ли да изброите различни техники за рисуване, по разпространените, рисуване с въглен, с акварелни моливи, пастели, от боите кои тип е най като за начинаещ и достъпен, нали не е задължително платно в рамка... Simple Smile

# 642
  • Costa Rica
Здравейте, таланти!

Страхотни красоти сте показали Hug

Аз отдавна не бях хващала четка. Ето какво си спретнах днес в любимия ми стил mixed media (т.е. мацотене с к'вото има под ръка) - акрил, моливи, тел, перца и една зведичка от гирлянд, която свети на тъмно:

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 19:40 от Делфина фон Ю.

# 643
  • гр.София
В Слънчогледа ако улучиш има и български скицници с акварелна хартия на доста прилични цени - можеш да рисуваш спокойно с въглен, акварел и пастел - стои леко грапаво - акварелните моливи аз ги ползвам само за детайли, за голяма площ според мен не стават. Пак там има и грундирани фазери и картони, каширани с платно, има и готов грунд - можеш да си грундираш фазер и да се развихряш. С акрил, темпера или акварел ще ти е по-лесно. В сайта всички стативи са нормални - просто си пише за до какъв размер платно е подходящ.
Делфина фон Ю., стра-а-хотно ангелче   bouquet Мно-о-го ми харесва  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 23:13 от dilu

# 644
Делфина...,страхотно е ,нямам думи! smile3525

Поздрави Ангелите от мен... Hug

Общи условия

Активация на акаунт