Рисуване за начинаещи 2

• 99 693
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • гр.София
Привет, аз очаквах вече да сте на края на темичката - бързо да си вземете бележка и да посподелите нещичко - знам аз, че тайно си творите  Hug
От мен една азиатка - Не съм я съвсем завършила или поне още се чудя надрасках отгоре с акварелен молив една клонка с цветчета, ама като й направя и младежа, тогава ще му се чудя.
Чакам да гледам за малко хъс, че покрай туй тичане, не съм хващала четка и нещо май е домързява вече от туй слънце Laughing

# 646
dilu,много е интересна азиатката ти!Тези мотиви са много благодатни за живопис.

# 647
Момичета, страхотни неща сте сътворили!

Обърнах по-специално внимание на творчеството на Ралико - възхитена съм от таланта ти, духа ти!
Личи си, че си много позитивен човек! Бъди все такава!
Спечели си още един фен! =)

Аз от малка не съм се захващала с рисуване.
Уж ми се отдаваше, но като ви гледам и си давам сметка, че ще ми е нужно доста време ако искам да се отдам на това прекрасно хоби.
Засега такова ми липсва, затова, ще наслаждавам на вашите творения.

# 648
dilu Азиатката ти наистина е много сполучлива,очаквам с интерес младежът, който да и партнира. Flutter

mishelle Много мило,радвам се,че ти е харесало моето творчество. Heart Eyes Време наистина е нужно,но си заслужава,така,че не се отказвай ,а твори! Hug Ще се радвам да споделиш с нас!
Надявам се скоро и аз да  покажа нещо ново. Simple Smile

# 649
Чудесно е, че има такава тема!
Желая вдъхновение на всички!

Ще прегледам темата, сигурна съм, че и аз ще науча нещо ново. Ще се радвам, ако мога и аз да Ви бъда полезна.

# 650
Делфина, ангела ти е прекрасен!  Hug

Всичко , което видях тук е повече от красиво, нямам думи да се изразя!  На всички, които красят тази тема!  bouquet

# 651
  • гр.София
Неделно да се отчета  Heart Eyes

# 652
  • Costa Rica
Уау! smile3501

# 653
dilu  newsm51 Прекрасно си се справила !!!Браво!!! Hug

# 654
  • София-в сърцата на моите деца
dilu  smile3508 smile3501  Прекрасно си се справила !!!Браво!!!

# 655
  • гр.София
Благодаря - за толкова малък формат не стоят лошо.

# 656
http://mayaart.multiply.com/photos/album/7/7#photo=16
превъзмогнах мързела си и я довърших...до края са снимките на стената  Flutter

# 657
Дилу, супер е! Единственото, което аз бих предпочела да видя обаче е дръжката на меча зад гърба му! Simple Smile Малко самотен ми стои бамбука...или поне направи още един.

# 658
Дилу, специално към теб отправям въпроса, защото виждам, че правиш релефи на картините.  С моделираща/ структурна паста ли го постигаш или нещо друго и дали имаш информация за издържливостта й на стъкло? Последно време пробвам различни неща да правя релеф на рисунките си на стъкло, но нито едно не ме задоволява напълно.
Благодаря ти предварително и извинявайте много, че така нахлувам в темата ви  Blush

# 659
mustaine,браво за стенописа,много ми харесва   bouquet !

Елинор,извини ме,че се намесвам,но ми дойде идея за твоя въпрос,защото днес съм на тема труд и творчество(по неволя)-мисля,че полимерната глина и студения порцелан са устойчиви за декорация на стъкло.

Общи условия

Активация на акаунт