Клуб "Парфюмен Ценител" 7 - Любими аромати Chanel

• 27 328
  • 362
  •   1
Отговори
# 15
Аааa, подготвила съм специално писмо до Фрагрантика да го бележат със стамп  "Winner for The Best Chanel Fragrance in bg-mamma"  Mr. Green

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 22:03 от eta

# 16
et, малко не съм по темата,ама нещо прочетох, че денси си има малка рожденичка?
Дано не бъркам, но все пак рискувам да кажа ЧРД на малката кукла - да е много здрава, палава и усмихната винаги и да радва мама и татко  Party

# 17
Овнетата как се надушват  Grinning
Да, малката Адела днес навършва цели 2 годинки! Да им е жива и здрава, само радост и усмивки да има около нея!

По темата, не знам ставало ли е вече въпрос, но малката магьосничка Емма Уатсън (Хърмаяни Грейнджър) е новото лице на водещият за сега в класацията Coco Mademoiselle. Много е нежна и изискана, отива й!

Може някой да не харесва ароматите, но предполагам всички признаваме рекламите наШанел! Уникални, стилни, класа! Кои са ви любими?

# 18
  • София
Любимата ми реклама на Шанел е тази на Coco с Ванеса Паради: цък  Grinning

От Шанелите харесвам най-много Cristalle и Coco Mademoiselle edt. Харесвах и 19, но вече го свързвам с неприятни преживявания, затова и се разделих с него. Но обмислям покупката му в edp вариант.

# 19
Благодаря ви момичета. моето съкровище днес става на две годинки. Да ми е жива и здрава! Черпя ви!

По темата обичам Шанел най-много от всички брандове и гласувах за фаворита ми Коко, Коко Мадмоазел и Шанел №5 Еликсир. Харесвам и нося почти всичко на Шанел. Невероятна класа излъчват всичките им аромати.

# 20
  • Бургас
Денси, честита ти рожденичка!   bouquet

Коко Мадмоазел  Heart Eyes

# 21
# 22
Денси, да ви е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва!

# 23
Аз съм голяма почитателка  и представителка на Chanel.Повечето от приятелите ми не разбират лейбъла.Не знам дали да се радвам или да плача?Coco Madmeisol е несравним просто!

# 24
  • Бургас
като една парфюмна невежа не бих казала, че познавам парфюмите на Шанел, но от тестове ми допадат Алюр, зеления Шанс класическата 5-ица /пробвах и О'премиер, но пък не ми допадна/ Честно казано аз съм съвсем незряла в парфюмно отношение и за това много се изненадах от факта, че Ароматик Еликсир не само че не ме уби, както се очаква от "труден" аромат ами и дори ми влезе в листа на желаните аромати

# 25
  • Истанбул
Аз гласувах за Шанс фреш.Коко Моадмазел ме стяга за гърлото.Хубав е ама миналата зима тук всяка мома се пръскаше с него и стана масовка StopИначе всички парфюми на Шанел са достойни да бъдат носени от кралски особи и от.... Mr. Green Heart Eyes нас

# 26
  • Paris
И моята първа шанелска среща беше с Коко. Трудно беше началото, затова пък любовта е трайна. Определено ароматите на Шанел респектират, даже леко плашат. Е, това е то хай клас.
Относно рекламите, преди време споделих с вас рекламата на Егоист. Много и се радвам.

# 27
От Шанелите харесвам и мога да нося само Алюр.

# 28
Отново уникална реклама на N5!

А от мъжките истински ме радва тази на Antaeus   Crazy

# 29
И аз малко по малко, открих Шанел...минавайки  покрай всякакви други, направих генералния извод, че ще си купя Алюр Сеншуъл и свежия шанс, евентуално и Коко...и ...ще приключа започналата да става маниакална страст...поне така  мисля сега Simple Smile Всъщност открих, че ако имам тези трите, друго не ми трябва.
Коко Мадмоазел според мен е доста силно заявяващ се в пространството..понякога даже дразни. Нахален някак си...Може би и аз не го възприех, като се напръсках обилно по време на бременността -  преживях истински кошмар. А трайността му е убийствена наистина - дори след трескавото ми къпане тогава долавях аромата...Може и затова не мога да го възприема. Другото, което съм забелязала за него е, че на различни жени стои по един и същи начин, сякаш е сам по себе си, а не допълнение към нещо...
Голямо писание стана... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт