Клуб "Парфюмен Ценител" 7 - Любими аромати Chanel

• 27 341
  • 362
  •   1
Отговори
# 30
ЧРД на Адела! Много хубаво име.

Шанелите:

Коко (но много, много рядко го нося, буквално 1 в година)
 Coco Mlle (имам го откакто излезе, става за всеки ден, но мисля, че ме подминава вече тая фаза.)
 Allure Sensuelle (много ми харесват началните ноти, мога да го нося и през лято)
Шанс (свеж и лек за лятото, но трудно го долавям върху себе си. Не мога да понасям Фреш!!).
И напоследък съм влюбена в Coromandel (но не е за всеки ден определено, и подозирам, че не е от лесните за харесване).

П.П. За Eau Premiere още не знам какво мисля. Има моменти, в които ми харесва; други, в които не. В момента се чудя дали да взема Еликсира или Eau Premiere. Помощ!! Не е оправдано и двата.

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 23:23 от Pixie

# 31
Аз много пъти съм казвала, че Шанел не е моята марка.
Имам доста опити да харесам нещо и всичките са неуспешни.
Харесвам Коко Мадмоазел, но за съжаление не ми се развива добре на кожата и не трае, така че засега не смятам да го купувам.
Шанс фреш също ми харесва донякъде, но като аромат, по мое мнение с нищо не е по- особен и различен от другите зелени ябълкови аромати и май само трайността му го изважда крачка напред.
Алюр ми причинява остро главоболие, след многократни тестове и повтарящо се неприятно чувство, се отказах.
Сеншуъл е малко по-добре, но и той не ме подтиква към покупка.
Останалите Шанели просто се отказах да тествам.
Така че не гласувам.
 Grinning
Честито на Адела на Денси!  bouquet

# 32
може ли някой да каже нещо повече за тези арманита?
ARMANI PRIVE AMBRE SOIE
ARMANI PRIVE EAU JADE както и този ARMANI PRIVE PIERRE DE LUNE

# 33
Емия, нямаше да е интересно ако сме еднакви, нали  Wink

Колкото и да поставям парфюмерията на Шанел на пиедестал, не мога да отрека ... как по-меко да се изразя... потреса от прочутият селектив Cuir de Russie  Mr. Green Говорили сме, ако си спомняте

# 34
Емия, нямаше да е интересно ако сме еднакви, нали  Wink

Колкото и да поставям парфюмерията на Шанел на пиедестал, не мога да отрека ... как по-меко да се изразя... потреса от прочутият селектив Cuir de Russie  Mr. Green Говорили сме, ако си спомняте

да, не може да сме еднакви Grinning
не мога да отрека, че правих неистови усилия Joy, но старание тук не помага, или носът ти одобрява или не
затова пък Герлените доста ме влекат Wink

# 35
Честита рожденничка, Денси!   Party Time
Жива и здрава, голяма да порасне!

И аз не познавам повечето Шанели. Но се радвам, че съм 5-тият глас за Кристал.  Peace

# 36
Да е жива и здрава рожденничката на Денси  bouquet

От Шанелите си харесвам класическия  Шанс.

Мисля, че Черният Жасмин е неоценен тука Simple Smile Simple Smile   И аз не харесвам другите на Bulgari. Черният Жасмин е много приятен за всеки ден.  Според мене е един от по-добрите, излезли през 2008. Няма да спре земята под краката ми, но пък е модерен, свеж, и жасминът е балансиран добре с дървета (слава Богу, отклонение от крещящите цветни миризми).

И на мен Черният Жасмин страшно ми допада, по-скоро като вечерен аромат. Не е нещо изключително уникално, но на мен ми е  много приятен. Heart Eyes И е траен, поне на мен, за разлика от който и да е друг аромат  на марката.
Имам и Voile de Jamsin, Rose Essentielle и Белия чай, получени като подаръци, но нещо не мога да ги нося. А от Омниите се изприщвам. Mr. Green

# 37
  • при морето
Денси,да ти е здраво,умно и добро момиченцето и много радост да ви носи!  bouquet
Хм,Шанелите...когато за първи път се влюбих в аромат на Шанел бях още ученичка.На майка ми й бяха подарили Кристал.Тайничко се пръсках и ходех на у-ще,а приятелките ме питаха на какво така хубаво ухая и много се кефех.После,като студентка,си купих сама №19/донесе ми го един приятел,състудент,който ходи във Франция,на гости на роднини/ и доста време му бях вярна,почти година-нещо нетипично за мен/да съм само с един аромат /.Преди десетина  години открих Алюр и отново последва продължителна връзка...По едно време си мислех като остарея да мина само на Шанел...Нооо то пък и това писва,нали?По-късно открих Мадмоазел-едт,в момента имам и Мадмоазел едп,скоро купих и №5 О премиер.Мечтая за Руската кожа и за този прословут Коромандел...
Гласувах за Алюр,Коко Мадмоазел-едт и едп,както и за Шанел 19 и Кристал !!!

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 03:54 от Winter fairy

# 38
  • София
Коко Мадмоазел   Peace

# 39
единственият Шанел, който имам и нося /дори в последно време не нося  Laughing/ е КМ едп; мисля да пробвам и О Премиер, 'звучи' интересно  Sunglasses

честит празник на Ади, Денси и техния тати! bdbaloni

# 40
Ако един ден имам възможността и щастието да притежавам ексклузив(и) на Шанел, то това ще бъде първо Chanel N°22, или Горите, Bois des Iles

Страховито звучащия Coromandel ми е ужасно любопитен.  Grinning

# 41
  • Варна
Ета, за тези трите май в скоро време ще щурмувам онзи сайт с отливките, поне да знам за какво се паля  Laughing и дали изобщо си струва.
Ще пропусна обаче и аз Руската кожа, при цялото ми уважение към Шанел.

# 42
Аз обаче мечтая за Руската кожа и някога ще я имам надявам се.
Посочените по-горе Шанели не познавам, но много бих искала. А на Coromandel съм почитател и в изкуството като пана и в грима на Шанел от една по-стара колекция.Беше невероятна. Парфюма също ще ми хареса сигурна съм.
Добавих в гласуването и Алюр. Мислех че може да се гласува за определен брой и така се зарадвах като видях, че може за който си поискаш аромат. Да взема да ги оцъкам всичките?Заслужават мисля аз. Grinning

# 43
  • някъде под слънцето...
Денси да ти е жива и здрава принцесата!

може ли някой да каже нещо повече за тези арманита?
ARMANI PRIVE AMBRE SOIE
ARMANI PRIVE EAU JADE както и този ARMANI PRIVE PIERRE DE LUNE
От цялата колекция приве
http://www.giorgioarmanibeauty.com/_en/_ww/catalog/subcategory.a … de=AXE_FRAGRANCES^F1_PRIVE
 най много ми допадна
http://www.giorgioarmanibeauty.com/_en/_ww/catalog/product.aspx? … de=AXE_FRAGRANCES^F1_PRIVE
който според сайта им  използва Армани
ЕДТ не ми допаднаха

Флакон4етата (ЕДП) са поставени в дървени кутийки,  може да се купи и пълнител, за дървената кутийка...

# 44
Харесвам и имам Coco Мademoiselle и Еau Premiere. Но много по-често нося Coco M.

Общи условия

Активация на акаунт