Клуб "Парфюмен Ценител" 7 - Любими аромати Chanel

• 27 321
  • 362
  •   1
Отговори
# 345
Алшими на Роша е един парфюм , който отново бих купила - опияняващ ориенталец и гаджелов.

bastet,моля те разкажи повече за него Praynig

е преди осем години съм го имала - повече не помня, освен че като се парфюмирах с него автоматично получавах покани за вечеря.

Хайде сега, не е било само заради Алшими  Wink, напълно съм сигурна.
Заинтригувахте ме.

Благодаря Grinning......но я му скивай бутилчето какво е примамливо, въобще беше много класен парфюм, приятно усещане създаваше дори само факта да го държиш в ръка - почти арабска бутилка, много гальовна, с огнен пламък за капачка. .......имаше нещо греховно в него - плодове и подправки за сладкиши..и някви дъхави плътни цветя.

А и забравих да напиша - творение е на моя любим "нос" Жак Кавалие.......

# 346
  • Sofia
Алшими на Роша е един парфюм , който отново бих купила - опияняващ ориенталец и гаджелов.

bastet,моля те разкажи повече за него Praynig

е преди осем години съм го имала - повече не помня, освен че като се парфюмирах с него автоматично получавах покани за вечеря.

Joy ей  значи,сега вече ми възбуди интереса Mr. GreenНякой няма ли в наличност от туй чудо бе дами?

Има го в ЦУМ.
Това е един от малкото парфюми, кото тичах да измия от кожата си.  Sick
Други дори и да не ми допадат не са ми дразнили така обонянието.

# 347
  • София
Хайде по-вещите да кажат  Grinning
Това дали е оригинален Шанел....много евтин ми се вижда
http://cgi.ebay.co.uk/BNIB-CHANEL-CHANCE-EAU-FRAICHE-EDT-100ml-T … %3A1%7C240%3A1318

# 348
Хайде по-вещите да кажат  Grinning
Това дали е оригинален Шанел....много евтин ми се вижда
http://cgi.ebay.co.uk/BNIB-CHANEL-CHANCE-EAU-FRAICHE-EDT-100ml-T … %3A1%7C240%3A1318
Като за тестер е цената,мисля newsm78

# 349
  • София
Да, тестер е, но пак ми се видя ниска цената и исках преди да го поръчам да чуя и други мнения относно цената и оригиналността...

# 350
Да, тестер е, но пак ми се видя ниска цената и исках преди да го поръчам да чуя и други мнения относно цената и оригиналността...
Тука вече незнам-рискуваш Moneyиначе изглежда читав на снимката.

# 351

Искам да ми препоръчате аромат. Навремето имаше един парфюм, Джулия. Обикновено продълговато шише от матирано стъкло с черна капачка.  Аромата беше прекрасен за мен. Имаше някаква лимонова нотка в него. Дали си го спомня като аромат някой? Искам нещо такова. Помагайте! Hug

Аз помня тази Джулия , да, майка ми много я харесваше , ако срещна този аромат бих го познала, но не мога да го опиша

# 352
Искам да ми препоръчате аромат. Навремето имаше един парфюм, Джулия. Обикновено продълговато шише от матирано стъкло с черна капачка.  Аромата беше прекрасен за мен. Имаше някаква лимонова нотка в него. Дали си го спомня като аромат някой? Искам нещо такова. Помагайте! Hug

Аз помня тази Джулия , да, майка ми много я харесваше , ако срещна този аромат бих го познала, но не мога да го опиша
Ох, най-сетни да ми пише някой в отговор на въпроса.  Laughing Hug
Аз не очаквам да намеря "Джулия", тази от преди 100 години, а някой който си я спомня и може да я сравни с нещо, да ме упъти.

# 353
Безспорния победител в анкетата за любим аромат от Шанел е Coco Mademoiselle, следван от Allure и Coco.

# 354

Не е чак безумно евтин.

# 355
От вчера поради проблеми нямах достъп до нета, сега ще се включа по много въпроси  Laughing

Lodsi, това не ми изглежда читаво, да ти кажа. Аз имам тестер на свежия Шанс. Първо, че е с капачка, после на гърба си има рисунка на пирамидата, която е като планетата Сатурн, ако ме разбираш. Пък и продавача има нисък рейтинг.

kaloqnis2007, аз го пробвах новото VIVA La Juicy, ама хич не ме грабна. Първото е класи над него. Този е някаква компотеста водица, ни характер ни нищо. Само флаконът му хубав  Simple Smile

Как обсъждате аромати които искате отново и забравяте Шанелите?! Бива ли?  Laughing
Доста бих повторила. Може би половината си гардероб, на първо четене.

# 356
eta, какво да кажа, скъпа, за Шанелите, като знаете, че не съм шанелопочитател. Само ще разваля добрия вкус. Затова питам за отминали неща, които щом помня до сега, значи са ме впечатлили достатъчно! Grinning

Та, намирам нещо от мечтаната "Джулия" в Elle на YSL, но не точно Confused А както знаем няма нищо ново под слънцето и всички аромати съществуват под няколко форми. Wink

# 357
  • Sofia

Lodsi, това не ми изглежда читаво, да ти кажа. Аз имам тестер на свежия Шанс. Първо, че е с капачка, после на гърба си има рисунка на пирамидата, която е като планетата Сатурн, ако ме разбираш. Пък и продавача има нисък рейтинг.

Само няма капачка!
Пирамида има, но трудно  се вижда на снимката през течността.
Този рейтинг не е нисък, още повече има само 3 минуса, от които 1 не получил, 1 недоволен от опаковката и 1 се съмнява в оригиналността. На фона на  2400 клиента  1 обвинение в менте може да е и грешна преценка на купувача.

Още ми е смешно като четох отрицателен фийдбек (за друг продавач) и клиентката се оплакваше , че парфюмът е менте, защото миришел на лакочистител. А тя си поръчала Агент Провокатор. Явно на сляпо.  Joy

# 358
  • София
Е ти направо ме уби  Grinning
Аз си го поръчах вече. Разгледах и другите обяви и ми направи впечатление, че не тестерите са около 120 лв примерно.
А на този, който поръчах аз, не се вижда гърба на шишето и всъщност не знам дали има пирамида....ще видим като дойде.

# 359
  • Sofia
Честито!    bouquet
Има пирамида, вгледайте се!

Общи условия

Активация на акаунт