Клуб "Парфюмен Ценител" 7 - Любими аромати Chanel

• 27 381
  • 362
  •   1
Отговори
# 60
момичета може ли някой от вас да ми прати пробичка на сицилията,ще пратя и аз нещо в замяна,че я пръсках в парфюмерия и ми се стори тежък старинен аромат-или е бил гранясъл от стоене? Sick Thinking

# 61
Възможно е да е заради алдехидите, макар  и в Сицилията те да не са толкова "старинно" звучащи.
Звънни ми, ще се видим за тест!  Wink

Много силна снимка на Мерилин! Просто се чувства какво усещане й носи парфюма  Heart Eyes
Ще стана и аз сега да си пръсна, макар и от усъвременения N5  Crazy

# 62
Възможно е да е заради алдехидите, макар  и в Сицилията те да не са толкова "старинно" звучащи.
Звънни ми, ще се видим за тест!  Wink

Много силна снимка на Мерилин! Просто се чувства какво усещане й носи парфюма  Heart Eyes
Ще стана и аз сега да си пръсна, макар и от усъвременения N5  Crazy

bouquet Heart Eyes

# 63
  • София
Гласувах за Кристал  - единственият Шанел, който познавам. Но  мисля, че с него започна сполучливо познанството ми с бранда Simple Smile.  Когато го получих не помислих за друг парфюм седмици наред, което ми се беше случвало само с Libertine на VW преди това. Другите все още респектирано ги заобикалям, но направих плах опит с N19, оказа се че ми е познат като аромат от някого и го свързвам с нещо неприятно, макар и да не мога да уточня какво. Към другите за сега не ме влече, като му дойде времето Wink

А само да споделя, че от скоро се светнах как става работата в ebay и усилено  прехвърлям от уиш листа към парфюмния гардероб. Някой да ми сложи спирачкиии  Money

# 64
За любителите на Кристал: През идващото лято се чака да излезе нова версия на Кристал, Зелен Кристал или нещо такова. Не знам повече подробности.

Наистина ли никой не знае нищо за Guerlain Iris Ganache?

# 65
Аз за утре имам дилема: да отида на работа със Сицилия или с Toujour moi  на  Dana, който имам благодарение на Бубанка   bouquet.

ако си с парфюма на Дана, то днес ще ухаем еднакво  hahaha

# 66
А само да споделя, че от скоро се светнах как става работата в ebay и усилено  прехвърлям от уиш листа към парфюмния гардероб. Някой да ми сложи спирачкиии  Money

Добре дошла в отбора  Mr. Green
В събота ми пратили поздравителна картичка, "Честит първи рожден ден в ebay" На мен дали ми е толкова празнично,м?  Laughing

Шегата на страна - верно е, че от как го опознах и аз доста попълних уиш-листата. Пък с ценовите ми попадения съм спестила... сигурно за около още 4-5 парфюма  Simple Smile

Аз за днес още съм в колебание - Сицилия, О де Мервей или Червената Габана?

# 67
  • София

Аз за днес още съм в колебание - Сицилия, О де Мервей или Червената Габана?
Аз съм за Сицилия  Simple Smile О де Мервей ще замръзне и ще остане само по пипер (тук поне е доста студено)  Simple Smile

# 68
Oт трите в крайна сметка избрах.... CoCo  Laughing който ще е в комбинация с D&G като ти приготвям пробата, Бети  Laughing

Именно, за О де Мервей все още е рано (тук е напекло слънце, но е далеч от пролетни градуси)

# 69
С голямо закъснение, но ме нямаше уикенда - Денси, честит рожден ден на Адела! Да расте здрава, щастлива и голяма късметлийка! А и на теб покрая нея много прекрасни моменти и положителни емоции bdbaloni  Gift.......

Относно анкетата - Коко, Щанел 5 и Алюр Сансюель...........

# 70
  • BG
Наскоро се сдобих  Chance и от тогава сам него ползвам  Heart Eyes - много ми допадна!  Peace

# 71
а ние с  Allure от години сме приятели и задължително го имам!той е един от МОИТЕ парфюми, един от теюи,които никога няма да ми омръзнат, страхотен е....е аз съм фенка на Шанел така че ползвам и allure sesuelle, много харесвам и CM edt,Chanel N°5 Eau Premiere

# 72
А относно Сицилията и аз я имам.не го ползвам постояноо,но е много мой аромат.На мен също ми мирише на луксозен сапун, на чисто... Naughty

# 73
Благодаря още веднъж за всички пожелания. Трогната съм от вниманието ви. Да ви се връща всичко по много. Вчера и днес се наслаждавам на Elixir des Merveilles. Тук е много студено и ми е прекрасно с него. Развива се отлично.

# 74

ако си с парфюма на Дана, то днес ще ухаем еднакво  hahaha

smile3521

Благодаря още веднъж за всички пожелания. Трогната съм от вниманието ви. Да ви се връща всичко по много. Вчера и днес се наслаждавам на Elixir des Merveilles. Тук е много студено и ми е прекрасно с него. Развива се отлично.

Денси, честито на патерици и от мен.  Hug  bouquet Пожелавам ти весела, палава и здрава рожденничка!
Еликсирът не е мой определено. Много остър, много мъжки ми дойде някак. Но ще изчакам и след време пак ще го опитам това своенравно Ерме.

Общи условия

Активация на акаунт