Клуб "Парфюмен Ценител" 7 - Любими аромати Chanel

• 27 387
  • 362
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Денси, честита рожденничка!

По темата с шанелите - явно само аз и Денси сме отбелязали Шанел 5 елексир - не знаете какво изпускате  Grinning.
Моето запознанство с Шанел беше на 20 год.За сватбата ми  подариха чист парфюм на Шанел 5.Боготворях го!Едно миниатюрно пръсване беше достатъчно за цял ден.
После Коко - 100 мл.Пак наслада.
Доста по-късно Шанел КМ.
Тези трите са ми най-любими,но целия бранд за мен е класика.

Както Ета спомена наскоро има нов Кели Калеш.Сега мисълта ми е заета с него - чист парфюм или 100 мл. Мъка.

# 76
Благодаря още веднъж за всички пожелания. Трогната съм от вниманието ви. Да ви се връща всичко по много. Вчера и днес се наслаждавам на Elixir des Merveilles. Тук е много студено и ми е прекрасно с него. Развива се отлично.

честито и от мен на патерици.Блазе ти че елексирът те е харесал.Аз така го исках,ама не и не.Душеше ме страшно,направо ми призляваше от него.тАКА че отиде в графа-НЕСПОДЕЛЕНА ЛЮБОФФФФ Mr. Green

# 77
Сега ме гложди любопитство как ли ще усетя N5 след като толколкова ме грабна осъвремененият му вариант  newsm78

Мaрта новият Кели успя ли да го пробваш вече?

# 78
МОЛЯ ви споделете мнения за красотите на оскар де ла рента
,,,

# 79
  • София
Ета, не.Но любопитството ми е не по-малко от твоето  Grinning към петицата.
Новото Кели го има тук  http://www.escentual.com/hermes/kelly-caleche/  с доволно голямо разнообразие.

# 80
Денси, честита рожденничка!
По темата с шанелите - явно само аз и Денси сме отбелязали Шанел 5 елексир - не знаете какво изпускате  Grinning.
Моето запознанство с Шанел беше на 20 год.За сватбата ми  подариха чист парфюм на Шанел 5.Боготворях го!Едно миниатюрно пръсване беше достатъчно за цял ден.
Да Марта, радвам се че двата гласа са наши. Невероятен е Еликсира на Шанел 5 наистина. Един от най-луксозните парфюми който притежавам. И шишето му е от класиките.

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 11:30 от densi

# 81
Денс, Марта, а как се нанася тази гелообразна консистенция? Понеже аз пръскам и косата (от далеч, на "облак") и малко ми е странно как ще се получи?

И аз го гледах ЕДП на Кели в този сайт, ама на сляпо още не съм се престрашила. До като не ме удари "сляпата парфюмна неделя" сигурно  Mr. Green
Но съм или за 30 или 50мл, щом ще е за запознаване   Peace

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 11:35 от eta

# 82
Не може по косата. Той е гелообразен и може само нанасяне с обратната страна на капачката пригодена за това, на пулсните точки. Може и дълго размазване за много приятна парфюмна диря. Но той е много силен и си прави облак и така, иначе ще задушават алдехидите. Най-икономичния парфюм. Три намазвания са достатъчни за цял ден. За съжаление не може да се носи в чанта и да се изнася от вкъщи защото ако се отвори ще изтече целия, а това е много вероятно. Не става и за пробички, а е много слабо познат и тестерите на повечето места са развалени и мътни.

# 83
  • София
Да допълня Денси.Запушалката е стъклена и ритуала по нанасянето е много красив.Аз слагам и в косата - зад ушите.

Мечтая и за тайор на Шанел - черен, обточен с бяло.Носи елегантност дори и с бял топ и дънки.Естествено и с белите перли.

Можело и така. Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 12:15 от Мaрта

# 84
Траен казвате Еликсира? А О Премиер не е особено, поне сега, когато е по-студено. Облак да, ама за кратко.
Но не се отказвам от него, носи ми огромно удоволствие  Grinning

# 85
  • Sofia
Ета, не.Но любопитството ми е не по-малко от твоето  Grinning към петицата.
Новото Кели го има тук  http://www.escentual.com/hermes/kelly-caleche/  с доволно голямо разнообразие.

В този сайт ми се виждат височки цените.  Thinking

# 86
Ще гласувам след писането ...
Първо, привет, ароматни Simple Smile
По повод Шанелите - петицата навремето ме държа дълго на дистанция от марката.
После се появиха - Chanel 19 и Кристал. И двата станаха любими. Оказа се обаче, че през зимата не ми харесват, което е напълно нормално, имайки предвид особено свежестта на Кристала.
Тествала съм почти всички останали, но не ме грабват.

Денси, на патерици макар - честита ти рожденичка! Здраве и усмивки (и за двете)!

# 87
Не може по косата. Той е гелообразен и може само нанасяне с обратната страна на капачката пригодена за това, на пулсните точки. Може и дълго размазване за много приятна парфюмна диря. Но той е много силен и си прави облак и така, иначе ще задушават алдехидите. Най-икономичния парфюм. Три намазвания са достатъчни за цял ден. За съжаление не може да се носи в чанта и да се изнася от вкъщи защото ако се отвори ще изтече целия, а това е много вероятно. Не става и за пробички, а е много слабо познат и тестерите на повечето места са развалени и мътни.
Както вече писах, аз получих такова гелче на Mademoiselle  Peace. В началото гелът ми се стори много траен, но на другия ден съвсем на чисто го ползвах наново и почти не го усещах. Но го отдавам на това, че в последно време много често използвам Мадмоазел и може би съм привикнала с миризмата.
Иначе когато отворя кутийката мирише много силно, вътре има и блещукащи частици и за лятото ще е супер. Наистина е икономичен.

# 88
  • София
Аз пък не мога да  разбера смисъла на блестящите частици в парфюмите.Много ме привлече тази формула,но не виждам какъв е ефекта от приложението и.Имам такъв парфюм  -силвър рейн , но не мога да се намажа по цялото тяло за да има блестящ ефект.Може би е само рекламен трик за привличане на вниманието.

# 89
Шанел-много класа,красота и женственост Peace.Това са за мен, парфюмите от този бранд.Не напразно са признати по цял свят.
Лошото е обаче,че имат и най много имитации Twisted Evil.
Имам и ще гласувам за:
Allure/много женствен,но и често срещан/,Allure Sensuelle/за зимата,но не в най-големите студове е супер/,Chance Eau Fraiche/за пролет и лято/,Coco/този за мен е избирателен,има дни не се понасяме/,Coco Mademoiselle  /изключително траен при мен,нещо ,което рядко ми се случва с парфюм/,Chanel - No.19/много го харесвам,подходящ за всеки сезон/,No.5 Sensual Elixir .
Последният го имам от около 15дни,под формата на гел.Много нежна,осъвременена и олекотена версия на класическият №5,с който не се долюбваме много.Средна трайност при мен.

Общи условия

Активация на акаунт