Клуб "Парфюмен Ценител" 7 - Любими аромати Chanel

• 27 417
  • 362
  •   1
Отговори
# 90
Аз си поръчах Диор Адикт о Фреш от Ягодка цената му беше много ниска 49$ и след два часа парфюма изчезна от каталога, извадих късмет, а сега ще видим дали ще дойде, иначе ми изпратиха трекинг номер.

# 91
No.5 Eau Premier
Allure
Chance Eau Fraiche
Coco Mademoiselle edp

Това са моите шанелски фаворити, особено първият се превръща постепенно в абсолютен любимец и първенец в уиш-листата ми, но тепърва ги откривам за себе си и ми е интересно, дали са често имитирани? Успешно ли?

Ета,
наистина ли намираш О премиер за нетраен? Как така?! Имам ч-вото, че като марка са бетон откъм трайност, при това са унифициран аромат, както се спомена по-горе, те не допълват индивидуалния потребител, а просто седят сами за себе си и би трябвало на всяка жена да се проявяват като траен аромат? Мммм, не ме разочаровай.

# 92
  • Истанбул
Здарвейте  bouquet Някакви отзиви за това http://www.fragrantica.com/perfume/Pierre-Balmain/Vent-Vert-3820.html За лятото бива ли newsm78.Благодаря ви предварително експертки Hug  bouquet

# 93
Аз си поръчах Диор Адикт о Фреш от Ягодка цената му беше много ниска 49$ и след два часа парфюма изчезна от каталога, извадих късмет, а сега ще видим дали ще дойде, иначе ми изпратиха трекинг номер.

във фрагрейнс 50мл е 39.99 без опаковка Wink

# 94

Аз малко на тез и нямам доверие, от там  поръчвам само минита от 10.03 чакам едно мини на Диор Долче Вита.Един път от там не ми пристигна един парфюм и от тогава не рискувам с по скъпи неща.

# 95
и на мен не ми пристигна Alien от там.яд ме е много и ги намразих!!!

# 96

Аз малко на тез и нямам доверие, от там  поръчвам само минита от 10.03 чакам едно мини на Диор Долче Вита.Един път от там не ми пристигна един парфюм и от тогава не рискувам с по скъпи неща.

До сега не съм имала проблеми с тях, дори имам поръчани 2 Шанела, които са си съвсем идеални  Simple Smile
Разбира се, винаги съм готова за изненади, но такива могат да се очакват винаги при онлайн пазаруването.

# 97
  • Варна
Здарвейте  bouquet Някакви отзиви за това http://www.fragrantica.com/perfume/Pierre-Balmain/Vent-Vert-3820.html За лятото бива ли newsm78.Благодаря ви предварително експертки Hug  bouquet

Здравей, доста особен парфюм. Много зелен, много горчив, чак ми засяда на гърлото. Все едно си се надишала с прясно окосена трева, ама за дълго.

# 98
  • Истанбул
Moon lady благодаря  bouquet

# 99
Версията на Belmain Vent Vert na Fragrantica e от 1990, виждам. Това е често реформулиран парфюм, и последната версия, която аз съм виждала е от 1998. Мисля, че излязоха скоро с още една, но не съм я засичала никъде. Най-новата версия не трябва да е толкова зелено-горчива.  И аз я търся.

Дани, не виждам защо се учудваш за трайността на Eau Premiere. Не, не е толкова траен колкото оригиналния #5 ЕДП. Трайността е нещо относително за различните хора, но повечето съвременни парфюми, ако не ги пръскаш по дрехи, реалистично издържат по около 6 часа. Казвах по-рано, че на мене Chance e много нетраен (ЕДП версия).

Дори смятах да питам дали някой е използвал чистия парфюм Chance, който съм виждала тук-таме, но е винаги без тестери и дали има разлика между аромата на ЕДП и парфюма.

# 100
Дани, смея ли да те разочаровам  Laughing
Ама наистина, не трае много върху мен. Дали се дължи на хормони или нещо подобно - не знам. Ама и други съфорумки се оплакват от същото... което не ми действа успокоително  Laughing

Странно е, защото Eau Fraiche на Шанс на мен е траен, та чак ме плаши дали няма да ме души в жегата. Остава по каквото съм се докоснала и после дълго напомня за себе си. Както сама каза, трайността е етикет за Шанел (очевидно с изключения)

# 101
Дани, смея ли да те разочаровам  Laughing
Ама наистина, не трае много върху мен. Дали се дължи на хормони или нещо подобно - не знам. Ама и други съфорумки се оплакват от същото... което не ми действа успокоително  Laughing

Странно е, защото Eau Fraiche на Шанс на мен е траен, та чак ме плаши дали няма да ме души в жегата. Остава по каквото съм се докоснала и после дълго напомня за себе си. Както сама каза, трайността е етикет за Шанел (очевидно с изключения)

то май по добре парфюмите да не са много трайни,че като гледам как всички сме се заредили с над 20-тина бройки,то няма изпръскване поне 10 години Mr. Green

# 102
  • Sofia

И върху мен е много траен Фреш, за разлика от Мадмоазелата, която ми се губи бързо.

# 103
  • Варна
Аз не смятам, че по-малката трайност на О Премиер е недостатък. Имам намерение да го ползвам в топло време, така че алдехидите в концентриран вид и интензитет биха ми създавали по-скоро дискомфорт. А и всъщност при мен не е чак толкова нетраен - пръскането по косата е разковничето при мен - от тялото и да се измирише, от косата по-трудно. И пръскам по много, хич не го пестя  Laughing Какво да го правя иначе това 150мл шише  Crazy

# 104
На мен почти никой парфюм не е особено траен, така че не се шашкайте момичета. )))
Максимум издържат по 5-8часа, а минимум около час-два най-много.
Имам чувството, че кожата ми буквално ги "поглъща". )))

Общи условия

Активация на акаунт