Клуб "Парфюмен Ценител" 7 - Любими аромати Chanel

• 27 422
  • 362
  •   1
Отговори
# 105
Да, и аз мисля, че не е от такова значение колко е траен. Харесва ми, носи ми прекрасно настроение и продължавам да си го обичам  Grinning
Може пък за това да са само големи разфасовки - да ръсиш щедро  Laughing

# 106
  • Варна
Пък и като гледам, не сме се събрали тука от най-пестеливите, така че - какъв е проблема?  Laughing

Я да взема сега да се похваля публично, че поръчах прословутия Филосикос - Диптик  Grinning Само дано да дойде, че е от сайт, който не съм ползвала преди. Ще се чуе - или радостен възглас или кански рев  Grinning

# 107
Честити, Мимси, хайде дано пристигне без проблеми и скоро му се порадваш! Grinning

Dsquared² са пуснали нов мъжки дървесен аромат He Wood Rocky Mountain Wood

Като видя техните флакони винаги се сещам за комичната ситуация, как търсих за едни клиенти фурнир като този на парфюма  Laughing С едни огромни каталози цъфнахме с БЗ. Добре, че девойките са много мили с мен и съдействаха  Laughing

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 22:32 от eta

# 108
Ще дойде Мимс и ще се хвалиш. Честит да ти е.  bouquet

# 109
  • Варна
Ха дано, да ви се връща  Peace
Плени ме, спор няма. Още разнасям памука на aimante в чантата си и току го вадя да го душа. Разкош.

# 110
  • при морето
Аз не смятам, че по-малката трайност на О Премиер е недостатък. Имам намерение да го ползвам в топло време, така че алдехидите в концентриран вид и интензитет биха ми създавали по-скоро дискомфорт. А и всъщност при мен не е чак толкова нетраен - пръскането по косата е разковничето при мен - от тялото и да се измирише, от косата по-трудно. И пръскам по много, хич не го пестя  Laughing Какво да го правя иначе това 150мл шише  Crazy
Мимс,за мен си е недостатък,ако тръгна от първото ти изречение.Защото косата ми всеки ден попива различни ухания,да не говорим,че не косата е желателно да ми разнася уханието.Лично аз усещам парфюма най-вече с кожата си,това означава китките на ръцете,вратлето и зад ушите .А  О Премиер примерно го усещам най -много час...сори,,но аз поне не се виждам да си се пръскам през час или два.Че то каква му е логиката тогава на скъпия парфюм?И ако  ще говорим за трайност-да,съгласна съм,дори мога да посоча 4-5 парфюма,за които съм сигурна,че и на другия ден са валидни,така да се каже,.Ноооо...щастливки сме ,че можем да пробваме,поръчваме и експериментираме,нали,може би заради това си струва да ни завиждат всички... Hug

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 02:24 от Winter fairy

# 111
Ноооо...щастливки сме ,че можем да пробваме,поръчваме и експериментираме,нали,може би заради това си струва да ни завиждат всички... Hug

Ей с това последното ме уби! Кажи, че поради късния час нещо си се объркала, моля те  Laughing
Трудно ми е да си представя зрял човек да се държи като в забавачката, да се радва и да прави всичко възможно да му завиждат всички. Или това да му е цел?   newsm78

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 07:19 от eta

# 112
  • Варна
Winter fairy, Господ да ни е на помощ, ако купуваме нещо само заради това да ни завиждат другите... Това би означавало, че не сме никакви ценители, а обикновени консуматори, че превръщаме тази страст в самоцел, опорочаваме я.
Аз категорично се разграничавам от това.

Днес ще нося Англомания. Не ми се  иска много, но в момента съм ограничена в избора.

# 113
днес - Хабанита - последен шанс този сезон  Laughing

# 114
Днес съм се напръскала обилно със CHANEL 19 Crazy.
Много класа, страст,сложност,шлейф и нежност откривам всеки път в този зелен шипър Peace.

# 115
  • Варна
Днес съм се напръскала обилно със CHANEL 19 Crazy.
Много класа, страст,сложност,шлейф и нежност откривам всеки път в този зелен шипър Peace.

Мнооооооого красив! Миналата седмица го носих усилено и както казваш - всеки път го преоткривах  Crazy

# 116
Покрай темата и аз втори ден с Шанел, но с Мамзел ЕДТ.  Grinning

N19 не успя да ме заинтригува на този етап. Може просто да е период.
Хубав е, но ми носи настроението на Ноуинг. Подчертавам - настроението, не са дусловно близки.

# 117
Днес, Сицилия. Не издържах, снощи измих Дана-та и сега се налимоних здраво.

Дано няма някой около мен от групата на недоблюбващите цитруси и алдехиди. Иначе със сигурност ще му лъхна на болница и дезинфектант. Всъщност, вече разбрах защо свързват този аромат с болница. Ароматът на лимони е твърде интензивен, малко напомня на препарат за миене на чинии. Алдехидите подсилват това усещане. Нооо, мен точно това ме очарова. Представям си топла лятна нощ и плисък на вълни. Определено аромат за лятна вечер, не за през деня.

Ех, тази трайност - ако ароматът ми харесва много съм склонна да простя нетрайността. Например Euphoria Blossom не трае много на кожата ми, но е толкова crispy (няма толкова хубава дума на български), толкова свеж, че ще си взема една стотица като ми свърши, за да се поливам на воля.

# 118
Днес, Сицилия. Не издържах, снощи измих Дана-та и сега се налимоних здраво.

Дано няма някой около мен от групата на недоблюбващите цитруси и алдехиди. Иначе със сигурност ще му лъхна на болница и дезинфектант. Всъщност, вече разбрах защо свързват този аромат с болница. Ароматът на лимони е твърде интензивен, малко напомня на препарат за миене на чинии. Алдехидите подсилват това усещане.
Точно така усещам Сицилия и не мога да я нося.
Аз сега с сутрешното кафе съм със Златото на Торенте прекрасно се допълва с кафенцето, но после ще сменя. За съжаление той не ми е много траен. Ще му простя. Пръскам се сутрин с него и след обяд с друг.

# 119
  • Бургас
Вече бях се отчаяла, че новия ми любим Коко Модмазел не е траен  Rolling Eyes  Confused и вчера влязох в един магазин,/ бях се пръснала два-три пъти преди 4-5 часа/ и продавачките в един глас и двете " Моля Ви, кажете ни, с какъв парфюм сте? Страхотен е.." и т.н. Аз изумях просто, не вярвах, че е останал и грам аромат от него. Стана ми едно такова хубаво...знаете как е  Wink

Кажете ми по колко пъти на ден и по колко си слагате парфюм. Аз не искам да натрапвам аромата на никой от околните, въпреки всичко искам да се носи след мен ферия... и аз незнам...

Общи условия

Активация на акаунт