Клуб "Парфюмен Ценител" 7 - Любими аромати Chanel

• 27 372
  • 362
  •   1
Отговори
# 210
Излизам, с Lovely. Grinning

# 211
Белучи, откъде ги извади тия бижута! искам оня, дета е като лампата на Аладин - ама и с някой джин вътре , ако може..........
За да изпълнява и други парфюмни желания, нали... Mr. Green
От Фрагрантика ги изрових!
Бубан, за този сайт http://www.emarat-bg.com/perfume.htm знае ли се какви са цените, т.е. ти поръчвала ли си от него?
Изненадах се, че има и Purple Patchоuli, изобщо не знаех. Пикси, я го опиши по-подробно  Praynig
Ето сега за Purple Patchоuli ще мислим. Ох този Том Форд ще ни подлуди. Whistling

# 212
Белуч, не, не съм поръчала, само писах на собственичката и тя каза, че няма проблем да се направи доставка с куриер, тъй като магазинът им е Пловдив
в крайна сметка се отказах, моят е от дубайски безмитен и е $90 за 24 мл. парфюмно масло - бутилката е измамно голяма, всъщност е предимно стъкло  Mr. Green, но е безумно икономичен, стотица Ароматикс едп бих изпръскала по-бързо  Mr. Green

пп и аз би искала да прочета за Purple Patchоuli

# 213
Късмет Балу, много женствен парфюм. Да не те гонят ухажьорите навън? Party

# 214
И аз искам за питам бубанка за цените в този сайт.
А и никак не се ориентирам, описания на ароматите почти липсват.
Видях, че бубанка е писала, мерси!  bouquet

# 215
Белучи, откъде ги извади тия бижута! искам оня, дета е като лампата на Аладин - ама и с някой джин вътре , ако може..........

За да изпълнява и други парфюмни желания, нали... Mr. Green
От Фрагрантика ги изрових!

Бубан, за този сайт http://www.emarat-bg.com/perfume.htm знае ли се какви са цените, т.е. ти поръчвала ли си от него?

Изненадах се, че има и Purple Patchоuli, изобщо не знаех. Пикси, я го опиши по-подробно  Praynig

Ми да, ама ако и чисти, ремонтира и пари изкарва , няма да се разсърдя....... Mr. Green

Ей, забравих да кажа , че днес съм с Уман на Сончето Рикиел - много ми е траен.

# 216

Отново много стилно бутилче, харесва ми! Ето някакво описание, което намерих, пък Пикси като може, ще разкаже от собствен нос  Laughing

"Tom Ford Purple Patchouli was developed by nose David Apel, the same individual who created the Bois Rouge embraced in the Private Blend collection. Apel crafted the fragrance at hand using notes of citrus, leather, vetiver, orchid accord, amber, purple patchouli accord, batches of ‘spices’, and Peru balsam. To my nose, the perfume begins with a splash of citrus, perhaps lime; spices that are indistinct – though I caught a whiff of something that I will consider a smell of cinnamon wood; and a light, airy tropical/sexy floral note, probably the mysterious orchid accord.
Tom Ford Purple Patchouli bears a dazzling spiciness, a scrumptious, focused floral accord accompanied with whispers of fruitiness – the kind of fruitiness a person encounters in jasmine blossoms – and a velvety, lavish leather note that melts with the spice as well as the floral notes. To me (and to my nose), the patchouli did not register; I mean, it was like this is not patchouli-based perfume. Plus most of the people that were able to catch me wearing Purple Patchouli did not identify such component.

Tom Ford Purple Patchouli comes in 50mL and 250mL Eau de Parfum concentration that sells for approximately $180 and $450, respectively. And it is a unisex fragrance that possesses a great enduring power as well as sillage. With that said, apply accordingly".

Бубан, мерси за инфото
Цитат
но е безумно икономичен, стотица Ароматикс едп бих изпръскала по-бързо

Значи при мен един евентуален арабски лукс ще е доживот!!! Joy

Мацки, кога ще връчим титлата на Коко Мадмоазел ЕДП - вече ми се струва е ясен the winner-a  Party

# 217
Момичета ,кажете нещо за този аромат ,аз не съм такъв експерт като вас Embarassed ,просто деля парфюмите на сладникави ,свежи и бабешки Joy

.

# 218
placholina, този е от свежите  Mr. Green Но е нетраен,само съм го пробвала де...

# 219
  • Belgium
Плачи, аз ще ти кажа като не-експерт  Laughing

Изключително свеж, воден аромат - на мен ми действаше сякаш се потапям в ледена вода  Laughing

При мен беше траен  Laughing

# 220
placholina, не мога да помогна, изобщо не е мой тип /син и свеж  Laughing/ и не съм го помирисвала - а вероятно ще си остана невежа по отношение на него до живот  hahaha

Форд-чо пак се е изхвърлил с цената  Whistling , но описанието е  smile3544

Белуч, Ароматикс 100 мл. е за до живот, арабското масло - за 2  Wink

покрай арабските парфюми все пак днес извадих прибрания Wisal и добре се напръсках  Sunglasses

и малко спам от мен: някой някога използвал ли е този емотикон:  fertilization

# 221
placholina, този е от свежите  Mr. Green Но е нетраен,само съм го пробвала де...

Е това исках да знам. Flutter

Плачи, аз ще ти кажа като не-експерт  Laughing

Изключително свеж, воден аромат - на мен ми действаше сякаш се потапям в ледена вода  Laughing

При мен беше траен  Laughing

Ами аз от теб го чух, Heart Eyes, и се заинригувах,само дето аз си падам по сладките. Flutter
http://megashop.bg/cshop/images/RUMEUR_2_ROSE_b.jpg
http://megashop.bg/cshop/images/BlackXSElle_b.jpg
http://creation-mall.com/images/ebaf111k92ggggggggggg.jpg

# 222

Joy Може да го използваме за да онагледим как някой парфюм мощно ни е "влязъл под кожата"!!! hahaha

placholina, в такъв случай ми се струва, че Сплаш-а няма да ти допадне, по-вероятно 212 или 212 Секси  Peace

# 223

Joy Може да го използваме за да унагледим как някой парфюм мощно ни е "влязъл под кожата"!!!

повече на парфюмно изнасилване прилича  smile3532

# 224
Късмет Балу, много женствен парфюм. Да не те гонят ухажьорите навън? Party
Прибрах се. Без опашка от ухажори.  Laughing
Аз се опитвам да го харесам и май добре вървят нещата. Първият път откровено не ми хареса. Вторият вече се колебаех, а сега направо си ми хареса. Странно! Thinking

Честито ти бяло пачулено удоволствие, Денси Hug с радост да си го ползваш!

Shocked За първи път го виждам. И си е наш!?

Общи условия

Активация на акаунт