Клуб "Парфюмен Ценител" 7 - Любими аромати Chanel

• 27 365
  • 362
  •   1
Отговори
# 225

placholina, в такъв случай ми се струва, че Сплаш-а няма да ти допадне, по-вероятно 212 или 212 Секси  Peace

Мерси за отделеното време  bouquet Hug, 212 sexy ми е последната придобивка,улучи точно в целта Shocked.

# 226
Mмм, ня! Този Том Форд вероятно ще го пропусна  Laughing

Много ми е драго да видя моята любимка Лу тук   bouquet

Бубана, намеци ли правиш с този емотикон? Кажи си, не се стеснявай  Laughing

Балу, Ловли е красив, особено в по-топло време. Не е фатален, но е шик.

# 227
  • Belgium
О, Ета, трогната съм  Blush

Плачи,
щом си по сладкирте миризми Splash не е за теб  Laughing

Аз понеже харесвам свежи, студени, цитрусови миризми и само на такива налитам  Laughing

# 228
Късмет Балу, много женствен парфюм. Да не те гонят ухажьорите навън? Party
Прибрах се. Без опашка от ухажори.  Laughing
Аз се опитвам да го харесам и май добре вървят нещата. Първият път откровено не ми хареса. Вторият вече се колебаех, а сега направо си ми хареса. Странно! Thinking

Честито ти бяло пачулено удоволствие, Денси Hug с радост да си го ползваш!

и малко спам от мен: някой някога използвал ли е този емотикон:  fertilization
Shocked За първи път го виждам. И си е наш!?
Балу, малко си пръскала с Ловлито, давай смело и ще ходят  по теб като кученца. Grinning Мъжете харесват този парфюм, не знам защо, но е факт.

Готиния емотикон на съединяването , не съм го виждала и аз, но ми харесва. Точно така се промъкваме и ние към парфюмните мечти и после атакаааа. И ставаме едно цяло. А парфюмните гардероби растат със скоростта на светлината. Mr. Green
Бубанка печели днес на Благовещение наградата за най-готин намерен емотикон по темата и празничната и парфюмната. newsm51
Пожелавам на всички майки щастие, много бременни мацки тук и късмет на всички.   smile3525

# 229
Плачи, тази бомба вероятно много ще ти хареса. По мой нос е близка до Черният XS на PR. Момичетата от София да кажат намира ли се за тестване.

# 230
Плачи, тази бомба вероятно много ще ти хареса. По мой нос е близка до Черният XS на PR. Момичетата от София да кажат намира ли се за тестване.

за мен също са сходни с ексеса,затова и го замених Grinning

# 231
за мен също са сходни с ексеса,затова и го замених Grinning

Кой от кого е преписвал не се знае  Laughing Пако Рабан ще е, по-скоро, Бомбата на V&R е излязла 2 години преди него.

# 232
Щом темата е за Шанел, няма как да не се включа. Любимият ми аромат (по принцип, не само от тази марка) е Coco Mademoiselle, даже бях пуснала тема за парфюмът, който никога няма да ви омръзне.  Crazy Heart Eyes

От останалите Шанел-и харесвам още и алюр сенсуел, според мен малко си приличат като аромати.  Rolling Eyes

# 233
От останалите Шанел-и харесвам още и алюр сенсуел, според мен малко си приличат като аромати.  Rolling Eyes

Абсолютно!  Peace
За мен Сенсюел е зимна Мадмоазела. Или зелката е летен Сенсюел , без значение  Laughing

# 234

Абсолютно!  Peace
За мен Сенсюел е зимна Мадмоазела. Или зелката е летен Сенсюел , без значение  Laughing
Подкрепям. За Бомбата и Пако Рабан също, но Бомбата е много по-хубава и сложна за мен.

# 235

Ооо да  Heart Eyes Heart Eyes,това е бъдещата ми придобивка,чакам една приятелка да ми я донесе от Англия,страхотни попадения момичета  Hug  bouquet,наистина съм впечатлена ,как успяхте да ми определите вкуса толкова точно. #Crazy

# 236
Пърпъл Пачули и още един цветен са любимите ми от колекциата на ТФ. Ще ми трябва повече време да опиша ПП отколкото имам сега. Има доста определени фази на развитие. Започва на силна цветна нота (сочна, сладко-ароматна орхидея, почти като бонбон, и след часове утихва до еаrthy ноти на пачули. Пачулито се усеща главно в последната фаза, която е излключително трайна, упорита, и дори след като си измия косата, продължавам да го усещам. Последната фаза донякъде прилича на L'Artisan Patchouli Patch, който също е свеж пачули. Има подправки, които придружават композицията независимо от фазата (ТФ пише само, че са пърпъл подправки, така че не знам какви са точно).  Виждала съм цветове на пачулито, които са пърпъл също, така че не знам дали Пърпъл Пачули означава цвета на пачулито, цвета на орхидеята в началото, или и двете. За мене е и двете. Странен е, и не препоръчвам да се купи без пробване.  Много по-интересен е, обаче, от Черната Орхидея. Подправките му придават един аспект, на който аз казвам "искрящ"--почти като балончета на шампанско.  Не е за хора, които не обичат Пачули.

П.П.
Мм, сега видях описанието горе на англ. Не съм съгласна за това, че пачулито не се усеща. Накрая (след около 3-4 часа) то е най-осезаемо, но не е тъмното, кехлибарено пачулито в Прада или пачулито в Коко Млле. Много, много свежо, и в същото време "earthy" или земен аромат, сякаш пръстите ми потриват зелените листа на пачули, както си е засадено в земята. Ако някой е пробвал Пач на Л'Артизан, има прилика в най-най-крайните фази, като пачулито в ПП е малко по-леко и свежо.

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 20:02 от Pixie

# 237
Pixie ,невероятно описание!

# 238
Благодаря, Денси, надявам се да е поне малко ясно какво искам да кажа. Днес не съм с него. Като го нося пак,  ще се опитам да наредя мислите си по-добре.

# 239
  • Варна
Лелеееееееее, страхотни неща обсъждате!
И честити нови придобивки!

Сега за моето арабско чудо, наречено Kashkha - Swiss Arabian
От тук го поръчах, а ето ги и другите красоти

Бубс, права си, едно такова нещо би стигнало за повече от един живот сигурно. Е, хайде, в моя случай за по-малко - 20мл е. Доволно, повече не ми трябва  Grinning

Това Пурпурно пачули сериозно разлюля иначе поуспокоеното ми откъм парфюмни страсти съзнание  Grinning Тъкмо миряса човек и хоп, скокне някой с нещо интригуващо. Мира няма човек от вас  Mr. Green Laughing

Общи условия

Активация на акаунт