® E-bay - тема 25

• 33 761
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Едно китайче ми опъва нервите  #2gunfire
Хубав рейтиг има,много продажби,цената беше добра-точно това търсех- добре-купих го.Освен това има 130 доставки до България.
Обаче вписал като условие , че за да даде тракинг иска да се плати за застраховка на пратката 1 паунд...викам си "Искам да мога да си следя пратката-един паунд ще го преживея" и си му платих.
Няколко пъти му пиша да ми прати тракинга и все ме мотаеше,че ми  е изпратил пакета-да чакам -с явен намек от типа "чакай-друго не ти остава" #Cussing out
Вчера му писах,че имам принтскрийн какво съм платила и в самите му услвия си е написано:
Tracking number can be provided if buyer paid for the postal insurance
И му казах веднага да ми прати номера.
Сега ми писал мазно-мазно писъмце , че адски се извинявал-била станала грешка и бил пратил пакета без тракинг номер и без да ме пита дори ми върнал паунда.Да ама мене не ми е за 2 лева , а за това да знам какво става и къде ми се намират нещата...
Не става да ми се измъква така,че видиш ли ми вънал ПАРИТЕ-така променя собствените си правила на сделката...няма да го бъде...
Ей ще го завра в....
Само да ми мине яда и ще му напиша едно хубаво писъмце  Twisted Evil

# 616
Добре,че пусна на ново обявата! ooooh! Значи аз го питах как мога да купя стоката и че ще дам УК адрес и той ми е писал това:

Hi,

If you call us and give your order details including the address you need the order sending to, we would then be able to send you a money request to your paypal account. This means you can just log onto your paypal account and confirmt he payment. Thanks

Сега какво точно следва? Embarassed

# 617
Много съм изненадана от бързината на някои продавачи. Напоследък давам адрес до България и пратките идват за 5 дни. Само ме е яд на продавачи, обявили доставка само до Англия. Трябва да си играя да сменям адреси и много се замотава работата. Трябва да се усетят, че България си е нормална държава.
 newsm78Дали ако се пише в ибей по този въпрос, няма да разширят доставките си?

# 618
някой да, други не
зависи от продавача

# 619
  • Варна
Много съм изненадана от бързината на някои продавачи. Напоследък давам адрес до България и пратките идват за 5 дни. Само ме е яд на продавачи, обявили доставка само до Англия. Трябва да си играя да сменям адреси и много се замотава работата. Трябва да се усетят, че България си е нормална държава.
 newsm78Дали ако се пише в ибей по този въпрос, няма да разширят доставките си?

Откакто не ползвам известния английски адрес няма продавач, който да ми е отказал доставка до тук и то съвсем прилична и съизмерима с ...както и да е. И пак ми се случи да ми върнат разлика в шипинга без да съм искала - хора разни.

# 620
Аз досега си поръчвам само с доставка до България, ама ти ми даваш чудесна идея, благодаря.
Иначе бързината, с която пристигат пратките, си е направо чудо. Не съм вярвала.
ОБАЧЕ
Имам една поръчка от американския ибей от 7 март. Още няма никаква вест за нея.Не знам какво да правя.

# 621
Thanks for email, it just says payment pending. l have not come across this before. NORMALLY IF SOMEONE PAYS BY PAYPAL IT REGISTERS STRAIGHT AWAY SO NOT SURE WHAT THE PROBEM IS. SORRY I CANT HELP ANY FURTHER.
REGARDS

Дайте моля превод ! Става въпрос че не е е приел плащане от ПП и аз го питам: Дали има проблем?
Благодаря предварително!

# 622
да не си му сбъркала e-mail-a ?

# 623
  • На черешатааа
Здравейте пак от мен лаика  Embarassed,но за сега  Laughing Развалихме сделка с един продавач по взаимно съгласие и ми е изпратил това
 Your eBay item will be dispatched within 48 hours. Your item below will be dispatched within 48 hours, so you should be receiving
it shortly. Once your item arrives in satisfactory condition, please leave feedback for
us. We will do the same for you.

If your item does not arrive within 7 working days, please email us at sunglasses_warehouse@utsumi.uk.net
stating your ebay user name, item number and your contact telephone number.

We will then check with our courier / post office if your parcel has been
lost.

*** IMPORTANT ***

Please do not send emails through ebay by "Contact Seller" as some emails
do not arrive in our inbox due to our spam filter. Once you email us, our
automated email system should email you back within a few minuets to let
you know your email has arrived.

We will try to solve the problem as soon as possible.

Thank you again!
 това ми е пратено то ot ebay
а това от продавача
 Hello!

Thank you for your response.

Please, contact us when the feedback is left and we will mutually
cancel these transactions.
Какво иска да ми каже,че с превода съм малко  Embarassed Благодаря предварително   bouquet

# 624
Има ли тема за издънки в покупки от ибей? Ще е забавно и поучително за начинаещите. Всеки сигурно пази дълбоко в себе си нещо смахнато, което си е поръчал ей така, импулсивно.

# 625
като например да си купя сатенено дамско бельо размер XXXXL и обувки с висок ток целите в златисти пайети неизвестен номер на VS  ли ?
ми случва ми се......
 Joy
П.П. сега да не виждам коментари относно сексуалните ми предпочитания !!!!!

# 626
  • София
Ела на 1-ви в тоя вид, ще ти нося покупките лично до колата   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 627
Нещо подобно - все едно аз да си купя софтуер за нещо. Няма значение за какво - и без това не разбирам от софтуер -  Sickмога да си го навра само в най-долното чекмедже и  да си го гледам тайно, когато искам да ми стане още по-гадно...

# 628
ще те разочеровам - подарих ги
но собственчката на обувките може да каже че като съм ги изпратил, не са били носени Simple Smile
 Joy

# 629
Утре е ден за заплахи
и ще има The Matrix - Reloaded и ще снайперирам няколко нещица от щатскиа
писна ми от момите англичанки и чичковците от германия, само ми късат нервите

Общи условия

Активация на акаунт