В снежна красота Кюстендил засия- зимна белота!

• 31 222
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • София, България
Инкай, преди няколко месеца, нямаше да разбера какво е това мисед, но сега ми е много много ясно  Confused Не се притеснявай, явно се случва често, аз съм при много добра докторка, каза да изчакаме няколко месеца и пак да пробваме. Мисълта ми е, че не зависи от доктора - явно не е било писано. Докторката ми разправяше за нейна пациентка, която имала 3 пъти мисед (а вече имала преди това едно дете), но сега вече била в 6-ти месец с близнаци. Явно си е трябвало да си изчака близнаците жената ... съдба ... Кофтито е сега, че трябва да се пазим ... много гадно  Sad

Джиджи, ние не живеем постоянно в Кюстендил, но на алеята има две заведения едно до друго за хапване - Батенберг и едно ново ... Дриймс, а малко по-нагоре (към площата), пак от същата страна има една пицария. Няма люлки или нещо друго да се забавляват децата, а вечер има и доста хора, така че е трудно да го следиш, но си сядат хора с деца там. Постоянно пребиваващите може да ти дадът по-добър акъл ...  newsm78 Много хвалеха в темата един ресторант в Слокощица, на Хисарлъка също има два - При Генералите и Чешмето. Те определено са по-подходящи за хора с деца, защото са оградени и няма детето къде да избяга ... но трябва да ходите сигурно с кола, защото вечер късно да се прибирате към града пеша не си е работа ... Иначе качването дневно време е много приятно

Само да ви се похваля, че вече караме без помощни гуми  newsm44 Страшна картинка сме тримата колоездачи ... Като минат покрай нас някоя бременна с мъжа и и ни се радват и въздишат ... Само ако знаят милите колко "жаби" трябва да изгълтат преди да дойдат до тоя момент  newsm48

# 136
радос, благодаря за отговора  Simple Smile То по скоро не толкова да има площадка, колкото да е добра кухнята. Иначе ние не сме по заседяването на маса. Просто да хапнем и да станем. Иначе аз предния път добре огледах къде може да го разходим, а и има места на които не успяхме да отидем и да видим, та сега с него пак. Горе на Хисарлъка е супер и в зоопарка бяхме. Изобщо ... чудно градче Simple Smile

# 137
Здравейте, момичета!

Приемате ли нов член във вашите редици? Hug

# 138
Здравейте и от мен!И аз бих искала да се присъединя към вас, заедно с моите синчета - батко Мишо на почти 7год. и близнаците Петър и Павел на 2год. и 3месеца.Ако някоя от вас ме познае моля да ми пише.

# 139
  • Кюстендил
Mamma na Mia,  mucena, Добре сте дошли Hug Приемаме с удоволствие нови попълнения! Разкажете нещо повече за вас и за малките сладурчета...

Нещо гледам сериозно сме изоставили темичката, представям си от коя страница я е изровила mucena Rolling Eyes Що така? Що ли питам и аз като се не свъртам вкъщи Mr. Green

# 140
Mamma na Mia,  mucena, Добре сте дошли Hug Приемаме с удоволствие нови попълнения! Разкажете нещо повече за вас и за малките сладурчета...

Нещо гледам сериозно сме изоставили темичката, представям си от коя страница я е изровила mucena Rolling Eyes Що така? Що ли питам и аз като се не свъртам вкъщи Mr. Green
Благодаря за гостоприемството.Наистина сте си изоставили темата, но ще го променим това.Нали затова сме новите попълнения - да внесем свежест и нови идеи.
Не знам какво повече искаш да разкажа за себе си.Питай конкретно и ще ти отговоря.
Ще ми бъде приятно да съм във вашите редици.

# 141
здравейте от мен, наистина не съм писала от доста време, но имахме малко проблеми, майка ми се разболя, после детето сега аз и общо взето гадна работа. Когато имам повече време ще ви пиша повече, но за сега нещата се подобряват

# 142
  • Кюстендил
Мацкиии, къде се запиляхте? Изравям темата от четвърта страница Rolling Eyes

Не знам за вас, ама аз съм умряла от скука вече, имам чувството, че съм в кома Crazy Всички са се пръснали на някъде, на мен ми се излиза, а си нямам компния Tired Мрън, оплаках се Confused

# 143
Здравейте, момичета! Върнахме се от отпуск и ежедневието отново прие нормалния си ход. Малката ходи на ясла. Събота и неделя излизаме в градинката пред общината, Арката или на площадката до Европа. Вече има Р в месеца и хич не ми се иска да е студено Wink

# 144
  • София, България
Привет на новите мами!

Писах, писах и всичко ми се изтри  Sad
Нищо с две думи - новите мами да разкажат за себе си - как се казват, как се казват татковците, къде живеят, къде са учили, може да се окаже, че се познаваме.
Ходихме уикенда до морето - да закрием сезона, много беше хубаво времето, починахме ... супер, ще ви пусна снимки да гледате по-после!

чао засега, пишете

Сети, вие как сте, свалихте ли помощните гуми, че те и без това май повече пречеха на Лори, отколкото да вършат някаква работа  Wink

# 145
Здравейте момичета.Аз се казвам Вики и живея в Жиленци.Таткото ни се казва Росен.Аз съм учила в Гимназията и съм 81 набор.Рядко излизам с децата по Кюстендил, защото ми е трудно с тримата.Но често слизам по работа и имам много познати.За сега не работя, защото близнаците скоро тръгнаха на градина.А баткото го стягам за училище.
Това е за сега.Пишете

# 146
Привет и от мен. HugНие най-накрая се прибрахме в града след хайманосване и метлосване из родината.Сега ще ни грабне динамичното и забързано ежедневие, училищните вълнения, градински трески и изобщо... Mr. Green
Добре дошли на новите мами!  bouquet  bouquet  bouquet
Вики, ти можеш да пишеш и при нас, тоест при многодетните.
От сега нататък вече по-честичко ще се вясваме тук, надявам се.
Оставихме лятото в стаите си, то си е обрало крушите, и оня ден като се прибрахме, намерихме есента-дъждовна, мъглива и студена... Стана ми едно криво, мързеливо, но ще ми мине скоро де.

# 147
  • Кюстендил
Привет и от мен!По загубих се ,ама ежедневието ме грабва и не остава време за нета,пък и не ни се случва нищо интересно,по скоро беше една лоша за нас година.Ходихме на море и планина с надеждата Белослава да поспре с ангините,кашлиците и сополите,но за съжаление в момента е и с 3-те smile3511 smile3514 smile3515.Надявам се да няма други болни.А вече и аз съм със собствена кола и ако се организирате за някоя форумска срещичка вече съм на линия Hug(Трепет, да ме подсетиш)
А,mucena,аз те разпознах твоя ред е  Mr. Green ,а кака ти няма ли да се включи при нас?

# 148
  • Кюстендил
Оу, Машинке, де се попиля ти? Аз от 21.09 се връщам на работа, тъй че можеш да наминаваш щом си с МПС вече Simple Smile

Чакам снимки от всички, които са обикаляли родните земи, че мен не ме огря и тая година Rolling Eyes

# 149
  • София, България
http://www.facebook.com/album.php?aid=29512&id=1058455859&l=a00822f0db

ето малко снимки.
от Кюстендил са, от морето ще ви пусна тия дни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт