11 магребска дружинка чака с нетърпение да о&

• 22 260
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Цеци,началото на април влизам в 4-я месец.
Аз,при първата бременност в началото
качвах по 300-400гр.на месец.Накрая в 9м.
качих 1,5кг.Страхувам после,като започна да кърмя. ooooh!
Ще гладуваме,спортуваме и така. Tired
Белбейче,моя юнак си използва наема до последно. Joy
Хубаво им е вътре.Хич не бързат.
Термина ми беше за 17.11.,а той се роди на 25.11.
Така от скорпионче,стана стрелче.
Изкарах си 9 пълни месеца. Crossing Arms
Браво овен ще е!Много хубава зодия!
Чакаме новини! Hug
Алби,гледаме да е нещо подходящо и за тук и за там.
Алекс днес ме пита кога ще е във ваканция. #Crazy
Учителката ги попитала как са изкарали ваканцията
и къде планират да са през лятната.
Той и казал,че сме ходили в о-в.Джерба и било много хубаво,
само дето се къпал в един басейн,който уж бил топъл,но пак
се разболял.Пък през лятната ваканция,никаде нямал да ходи
щял да си стои в къщи,че мама щяла да има бебе и той щял да и помага. Joy
Казал,че и баба му ще идва от България и нямало смисъл той да ходи там. Joy
Къде сте момичета?Наслаждавате се на хубавото време май?

# 151
LinnaLove да си жива и здрава миличка и много много щастлива

Дидонка-мила ама аз съм голям заплес Joyлентичката на бременността ти ще ми извади очите Joy
Белбейка-чакам новини тази вечер,хайде не остана

# 152
Тук сме, и сме си 2 в 1 то какво се оказа аз си викам аз съм дебила не детето и то така си истана- ми шииката на матката ми е  много еластична и аз си имам болки ама контракции не, плюс че болките са си търпими и може си изкараме даже и като слоновете  Mr. Green 10 години.
Делтич стискай палци момъка да се появи преди 00ч че да сте двамата рожденници. В 19ч отиваме в клиниката с контракции или без тази вечер пътуваме на там  Praynig Praynig Praynig
Лина честит рожден ден и на теб всичко най- хубаво и много късмет   bouquet

# 153
За име мислим,ако е пак момче да е Илиес или Раян .
Пък за момиченце,избора е голям.
За сега сме се спрели на София,Лилия,Лина  Wink ,но още е рано.
Мъжа ми се моли да е момиче. Joy Пък какво го е направил...Господ знае само.
Е той пък за какво са му две момЧета  Laughing,ако е мома знаЧи има голяма вероятност да ни е адашка ,ама да знайш ,Че Лините са много опърниЧеви  Laughing

Делта Честит рожден ден душата да си жива и здрава и все така позитивна и лъЧезарна ,да знаеш фенка съм ти  Grinning  bouquet

Лина лове Честит рожден ден да си жива и здрава и дано да намериш оная истринска любов за която меЧтаеш и се надяваш ,нека всиЧките ти меЧти се превърнат реалност  Hug

По време на бременноста отнаЧало каЧвах по 500 гр- кило на месец ,но в 9 месец каЧих цели 5 кила и едвам дишаххххх накрая ,следите си килограмите момиЧета ,яжте балансирано ,за да нямате проблеми .БелбейЧе те като дойдат ония родилните контракции ,тогава няма да можеш и на дупето да си седнеш ,така ,Че релаксирай ,не е дошъл момента

Ние цял ден изкарахме по улиците ,по парковете ,ех Че хубаво временце ,то е грехота да се завре Човек в къЩи на това хубаво слънЧице .Отивам да ви Чета   bouquet

# 154

За Делтичка и Линчето
Много,много ,много само добри и положителни емоции,здраве и успехи-и лични,и професионални

Лелелеллеле Белбейче-подскОчи ми сърцето....Така значи-тръгваш.Айде...то няма как.Смело...отваряй   си ушите хубаво за това,което ти говорят акушерките.ВАЖНО Е! Дишай правилно....да не хабиш напразно сили...Не забравяй,че много неща зависят именно от теб-дай най-доброто от себе си-СЕГА Е МОМИНТА МИЛА!
Днес точно бях в болницата тук. Нали правим пък ние изследвания -да направим малкия Човек -Мъж! Joyа си милех Точно за теб....Докъто чакахме ,докараха по-срешност една Родилка...от азиатски поизход. Докторите и казват,че трябва да стане и да ходи...просто ДА ходи-за да дойде по-бързо момента...ама тя,като се затръшка-не,и не!Не можела...Те и обясняват,че Трябва да положи усилия....просто ще помогне да се изгони по-бързо бебока...ТЯ,пак неееее-и вика ,вика със сила...а мъжа и едва ли не на кавга го изби също....Ей,трудна ситуация...и накрая и биха упойка-а,можеше да се справи сама..просто чух коментарите
после и се замислих,че НЕ е Лесно,ама че и Викове и  Излишни Драматизации също пък не бива.....Вземаш се в ръце и търпиш.... Hug ти явно си с висок праг на търпимост на болка.....Мисли не за болката,а да чуеш бебчо да Изплаче.
Айде Слънце-от нас тук имаш едно рамо...с добра и позитивна енергия.... Praynig

Цеци-и от теб много добри новини...Ето,че се уреждат нещата и то,както си е редното...

Шеки- метнах ти от днес-мислех си,че днес ще е денят и чак уредих с триста зора три дни да не работя,че детето ще има нужда от мен.....ама то са едни анализи,едни консултации-с анестизиолог,после хирург...и сега вече като насрочи комисията датаще го резнат.Та,по-случей случката ходих с фотоапарат,та мак и Другаря ни придружаваше.......Метни и ти някое актуално фото на къдрокоска и...ако е възможно-дай да изплакна очи с новото возило. Hug Севтоса ли го вече?Как се справяш?

Марси-дали не трябва да предложим на Албичка , Делта и Дидонка да си направят албуми при НАС.

Дидонче-сега те прочетох...Аз и трите пъти-над 30кила,че и нагоре....Ам после губя лесно...По-натура съм си едра и не си личи...Килата не ме нервят много,като реша-смъквам.....ама напоследък се нервя с целулита...И се пробва с едни мазила...като че има някакъв лек ефект-и то от Нивея... newsm78

# 155
  • по пътеката
шаки, то твойте 9 килца са направо ме4та! аз само една бременност имам с малко кила  4.5 ,на средното ми хлапе, но с болно бебе, ремонт с мъжа ми правихме сами ,тоест довършихме апартамента, беше по бетон! но после 20 с кърменето на всяко! за какво ли се  мъ4их да кърмя?
белбейке, а сега утре стискай да не стане  както предрекох, хахаха! ами ти като мене ,аз с 4 см разкритие съм на вси4ките бебета от  6 месец, ама зор не са имали да излизат преди термин!

# 156
Делта ,Честит Рожден Мила ,пожелавам ти много здраве и семейно щастие

Линна и на теб за втори път Честит 21 Рожден ден, много искрена любов с един истински мъж

# 157
  • София

Честит рожден ден Делта и Лина   bouquet
Делта, желая ти прекрасна година, да си все така усмихната, оптимистка. Нека всички вълнуващи и чудесни неща да ти се случат през тази година  Hug Много обичана, носена на ръце и обожавана  Mr. Green
Лина, пожелавам ти късмет, любов и много незабравими мигове   bouquet Надявам се тази година да е годината на голямата ти и вълнуваща любов

# 158
Руди къде са снимките където са ги пуснала ,благодаря ти предварително   bouquet
Ох ох горкия РаянЧо ,дано да мине бързо и безболезнено ,след интервенцията му давай иброфен и сигурно Ще ти дадът неЩо за мазане ,по хубаво да го направитре доакато оЩе е с памперс ,по -бързо Ще зарастне с урината и така ,кураж мила   bouquet
МомиЧета на мен неЩо не ми се отваря албума  Sad,въобЩе страницата не се зарежда ,незнам заЩо така да му се навиди
А и оЩе неЩо мисля ,Че АЛбина е дълго време сред нас и има право и тя да си направи албум при нас и да полуЧи парола ,Марси ти си по тая отговорна Част ..
Марсинце ама аз 9 кила каЧих до наЧалото на 9 месец и след това оЩе 5 до края -стават 14 кг ,аз съм нисиЧка 165см и направо имах Чувството ,Че се търкалям  Laughing.В 9 -я месец най-много се каЧва  ooooh!
ДидонЧе ,а дано да е принцеска,а батко Алекс на какви маймунджалъци Ще я уЧи бедна  ни е фантазията . А за клиниката дори и да е Частна и най-скъпата нали знаийш ,Че гаранция няма ,колко болници съборяха в бг заради такива бактериални инфекции ,те са гадна напаст ,много бързо се развъждат и ,малко ако хигиената куца и се пренасят (ох ама как го обясних) SickЧ.Дано да се оправи Човекът  Praynig и моят свекър е млад на 60 години ...
Буля Лина е кау ,днес цял ден навън ,само малко спинка около 1 Час ,после в парка ,много натоварен ден  Laughing,насам ,натам ,измори се детето ,но хвана тенЧе .Руди Ще пусна после снимки Peace ,ама като ,Че ли поЧва да се изменя и да прилиЧа повеЧе на баЩата си от колкото на мене  Crazy Flutter

# 159
  • Varna
Линче Hug
Честит Рожден Ден Душко Hug

Най-сърдечни  пожелания и една прекрасна и силна любов до тебе!
Мои мили Фарашки Hug Момичета нямам думи да изразя благодарността си към вас. Просто незнам какво да ви кажа, толкова много ме развалнуваха пожеланията ви. Колко по хубаво щеше да бъде да сте със мене на този ден. Толкова е хубаво да си със хора които наистина те харасват. Много съм развалнувана и ми бягат красивите думи които заслужавате. Но ми напълнихте сърчицето със щастие. Оценявам го момичета, страхотни сте Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ЗА ВАС МОМИЧЕТА Hug

# 160
  • Egypt
Ами аз сега видях, че и Лина имала рожден ден, ха да е жива и здрава тя, хубави години са това, дверите на живота тъкмо се отварят   bouquet
 Ох, като се сетя аз какъв кораб бях станала в деветия месец... До шестия даже и не ми личеше, че съм бременна, ама после-финиширах с 45 кила отгоре. И не искам да отчайвам никого, ама хич не отслабнах после, а гледах бебето сама, може и от стреса да е било, чак след 2-3 години почнах да свалям. И всъщност при следваща бременност (дай боже!) не ме е страх от раждането, че то аз и по големи болки съм изпитвала, ами ме е страх от това, че пак ще се търкалям, хич не ми беше комфортно.
 Тая година да ви кажа какъв подарък получих за рождения си ден- хабибито израждал едно бебе в нея нощ, и семейството в знак на благодарност го помолило да му даде име. Та сега в Кайро има едно момиченце, дето е кръстено на мене, ама понеже роднините пробвали, пробвали да ми произнесат името, и не могли, та да не се мъчат цял живот, като компромис го нарекли Илева  Mr. Green
 Стискам палци на бременните момичета, и на всички  txtloves

# 161

Лина,
Честит Рожден Ден!!!

Бъди здрава,щастлива,обичана и обичаща!!!

# 162
Белбейче, Praynig всичко да е на ред!!!Успех мила! Hug
Делтичке,днес на няколко пъти си мислих за теб.    bouquet
ако е мома знаЧи има голяма вероятност да ни е адашка ,ама да знайш ,Че Лините са много опърниЧеви  Laughing
Шаки,не ме карай сега да се отказвам от хубавото име!  Naughty Laughing
Алекс си харесал в класа му една Лина и даже и предложил,
като пораснат да се оженят Heart Eyes,но тя съвсем категорично му отказала.  Sick hahaha hahaha hahaha
Аз го попитах дали го е яд.Той ми вика:
-"А,много важно!Ще се оженя за някоя друга!"  Sick
Та сега според него,бебето,ако е сестричка не би трябвало да е Лина. Joy
Пък за маймунджолъците,просто не ми се мисли.... ooooh!
Той какви ги върши сам!Пък в комбинация с някой от братовчедите.... Crazy
За клиниката,си е точно така.
Колко болни от различни заболявания+хигиена+посетители,
част от които не са в добро здраве.
Днес вече беше по-добре,става,разхожда се в стаята. Praynig
Руди,ти сигурно си висока и не ти личат кг.
Аз качих само 7кг.Веднага след,като родих не ми личеше,освен корема.
После по време на кърменето се налях добре. Whistling
Качих 5-6кг.,които така и не можах да сваля до сега.
Лятото свалям 2-3кг.,зимата си ги връщам. Crossing Arms
Дано сега да не се напомпя! Thinking

# 163
добро утро лели ми магребки newsm20СТАВАЙТЕ ИМА НОВИНА
Белбейка ни направи лели в 03.15часа.3500грама е момака. newsm30 в добро състояние са с бебока и има черна коса сладура-гушкат се в мимента
да е жив и здрав за радост на мама и тате newsm81
БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ МИЛА НИ ЦВЕТИ   Hug  bouquetИ чЕСТИТО
 newsm78да не си помислите че е първоаприлска шега  Joyне не е съвсем достоверна е информацията.топла топла още пари  bouquet

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 06:42 от ceciflo

# 164
Eто на това му се казва страхотна новина ,отдавана не се бях събуждала толкова радостна .

Белбей Честито Мила  Hug   bouquet  bouquet,така се израдвах като прочетох сега след Цецифло

Да расте жив и здрав на мама и тати и да пълни сърцето Ви само с радост .

И какво стана ,баш си е 1во априлско нашто малко човече  Joy

Белбей за теб

Общи условия

Активация на акаунт