11 магребска дружинка чака с нетърпение да о&

• 22 261
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета!   bouquet
Най-накрая и аз да седна да прочета нещо!  Whistling
Алби,колко си права!?  Peace
Къде да ви пусна снимките на шейха? Joy
Делтичка,сега видях ,че и теб те е мъчил гаден камък. #Cussing out
Дано да си го изпишкала!   Hug Чая на Ламбрев е много хубав.Вземи си го.
Руди,много щастие в новия дом!  Hug  Wink Целувки на малчо!
Белбейче,гледам още сте 2 в 1.  Hug Още малко и ще му се види края.
Цеци,как вървят при теб нещата?Качваш ли? Как си с килограмите?Grinning
Аз днес ходи на преглед.Всичко е на ред.Слава на Бога! Praynig
Качила съм 1/2кг.за 1мес.Все още не се знае пола на бебето. Sad
Свекър ми е все още е в Клиниката.Сега пък бактерии в б.дроб.
Абе направо са за убиване тези лекари. #2gunfire
Днес попитах кардиолога от къде се е появила тази вода в дроба,
а той ми отговори,че от повръщането се е върнала в трахеята и е навлязла в дроба. Shocked Shocked Shocked
Направо щях да падна!!! Joy
Аз пак го гледам  Shocked и казвам,как е възможно да ми говори такива глупости!!! #Cussing out
Нямаше какво да каже и ни пожела приятна вечер и си тръгна. #Crazy
Истината е ,че по време на интервенцията е получил сърдечна недостатъчност.
От там дроба се пълни с вода и получава белодробен оток.
Исках да му го кажа,но мъжа ми ме предупреди да не се заяждам. Tired
Дано се оправи!  Praynig
Фаима,много интересни разкази!Аз,като Шаки чакам продължения. Wink
Само дето на винцето сега не мога да и правя компания.  Crossing Arms
Жълтурче, Hug мерси мила!
Марси,днес имаш отсъствие и на Скайпа и в темата!!!! Thinking
Лека нощ от мен!   bouquet

# 136
ДидонЧе бактериите са сигурно от болницата ,като са го оперирали ,това е Често среЩано след операция особенно ,ако  е малко занимарено ,дано да се оправи бързо Човека ,на колко години ?
А за  бебето рано оЩе бе ,каквото  го е направил мъжът  Mr. Green, само да е живо и здраво ,няма да му правим рекламация я ,аз от  сега залагам на мома  stork-girl.Мислите ли имена ,какви предпоЧитате ,харесвате?Аз си бях купила една мюсюлманска книжка с имена и от тоЧех идеи и избирахме , драскахме и пак избирахме ,така до 9  месец на бременноста бебето ми си нямаше име ,взе да ме хваЩа параноята Че Ще родя и бебето няма да си има име (срамота).
Делта къде си бе душа  Grinning,ко стана изхвърлили мискинина (камъка),дано веЧе си по-добре  Hug
Белбейчеда не вземе момъка да се роди на 1 ви април  Laughing ,на шега ,разписвай от време на време да знаем ,Че си тук  Peace
Файма Така се бях натоЧила за днес за хубав и дълъг разказ  Laughing,та пък вземаха и ти секнаха музата  Sad,утре искаме реванш ,най-малко 2 разказа  Grinning

# 137
  • Varna
Добро утро мои Красавици Hug Hug Hug
На тази дата преди много, мнаго години се е родила шантавата ви Кака Делта. Споделете софрата със мене мили мои защото аз за поредна година съм пак самичка а отдавна не съм посрещала Рожденният си ден със хора които така да са ме подкрепяли както вас Hug

Да ви е сладко Момичетаааа-
Наздравееееееееееееееееееее newsm10

# 138
Делта,
честит рожден ден, мила.
Да си жива и здрава, много обичана
и все така позитивна личност.

# 139
здравейте мили ми арабелки Hug

DELTA_DELTA -честит рожден ден мила да си жива и здрава и много щастлива
Didona007-и аз съм добре ,и ние още не знаем какво ще е бебчето,ама за разлика от теб аз съм вече с 10кг отгоре направо нямам спиране -ами всеки ден с тези банички Embarassed.в сряда съм на лекар та да видим,а другата седмица моя гинеколог иска да ме прати и на фетална морфология и вече там се надявам да видим със сигурност пола.
иначе имаме вече новина -най-накрая документа ни за брак излезе Praynig- и май пак ще стягам куфарите.чакам си поканата и ако всичко ни е наред аз пак на път поемам
белбейче-идвам идвам........чухме се с мама и си чакаме поканите само Hug
лек ден и целувки на всички

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 17:06 от ceciflo

# 140
   Цеци, ти там ще раждаш, така ли? Любимият от къде е?
Честит документ, дано скоро получиш и поканата и да се нормализират нещата, че в твоето състояние си е допълнително притеснение това.  Praynig
   Белбейче, лъжливо мъжле ще е  Wink... натам отива работата. Hug
   Делта, колкото можем ще ти правим компания на днешният ден  Peace и дано е последният, в които си самичка.  Praynig
Мен специално ме обземат едни мисли в такива моменти, макар и да не съм оставала сама на този ден, но други празници, празнувaни в Бг, а тук минаващи ''между другото'' ме натъжават и карат да си спомням различни моменти от 'предишният ми живот'.
   Дидонче, забави малко темпото,  Stop пази се повече. Радвам се, че всичко при теб е наред, сега остава и свекъра да се вдигне по-скоро. Hug
   Марси наистина я няма, дано е добре. Thinking
   Swear, как е домочадието? Драсни когато можеш.  bouquet
   Катя напълно се отказа от темата Crossing Arms ...явно е обидена на някои или от нещо. Rolling Eyes
   Жълтурка щеше да се разписва по-подробно и ни прескочи  Naughty
   Фаима, разказвай, разказвай,... Party
Bliznacite, Ruadi, Sheki,...   bouquet

# 141
  • по пътеката
делти4ка, линка, 4естит ви рожден ден! какво да пожелая на вас, слънце, керван с надежди и много радостни мигове! здраве преди вси4ко!

цеци, супер новина! много се радвам,ей! айде с мама да те види! Peace Hug моята още тъгува ,4е не успя да дойде и после все нещо ставаш?  и така до днес, дай боже да види тукашния живот поне за малко!
дидонке, изпусна ме, но около 17.30/18 съм ве4е строена пред компа! с тази гадна разлика с бг, направо снощи по ношите оправяхме дистанционно компа на  сестра  ми и за нея си беше осъмване! #Crazy
ина4е до обяд съм у дома с  раклетката и парцала и напред назад със завивките!мислех да се от4ета, но нищо интересно в4ера, само дето и грам не смъквам, но се мотивирам, като се надявам пак да не е хормонален проблем!4е вси4ко ми е свързано, холестерол, естрадиол, дебелеене и цикъл! ooooh!
в4ера ми се слу4и нещо все пак, ама още ми е едно въздушно и се питам ве4е как да отговарям! отивам за ленено семе да търся,  видях при едни ханути и като не знам името ,скица! а то скъпо се оказа и ме питат какво ще го правя, " ще го ям!"
гледаха ме и пак питат: за какво ?ще си лекуваш нещо ли? ами малко да оправя баланса, да позаслабна се о4аква от правилно ядене! мом4ето ми вика на колко си години , ами викам около 40 и то се облещи, разбрах 4е тряба да намалявам, 4е ми отиде репутацията! Mr. Green и то прави коментар, 4е жените при тях около 40 били ве4е много зле, един вид за нищо не ставали!фихаля! майко, хванах се  отвътре за души4ката! викам марсианке, стискай поне 10 г надолу! ина4е те пращат при пенсиите отма! последно кое ме хвърли в оркестъра! това мом4е го познавам от как дойдох, то си ме харесва, харесва много малката и дава вси4ко пове4е, да не кажа  някой неща направо подарък! та той ме пита ,според мене на колко е? не казвам каквото мисля(на 30 ) ами викам 22/24 ,той ми отговаря на 21! е, това е арабията, ранко порастват децата и ранко по4ват да ба4кат по семейния бизнес, той е бил само на 14 като съм дошла тук! детенце!а сега целият бизнес е на неговите  рамене ,цялото смейество отняколко години е на енгова издръжка ,баща му по4ина преди време!и аз като руади, ми се иска да  дам малко слън4ев  лъ4, замислила съм да се  отблагодаря за вниманието с нещо вкусни4ко като направя! как мислите?  newsm78

# 142

Честит Рожден Ден Делта!
Желая ти здраве,здраве и пак здраве!
НАЗДРАВЕ!!!

# 143
Шаки,най-вероятно е така.
Хем е частна клиника,но няма другаде от къде да е.
На 64год.е,още е млад.
Баща ми почина на 66г.и знам какво е. Cry
За бебето,рано  е още Grinning ,но пусто любопитство...
Каквото дойде,само да е живо и здраво!!! Praynig
За име мислим,ако е пак момче да е Илиес или Раян .
Пък за момиченце,избора е голям.
За сега сме се спрели на София,Лилия,Лина  Wink ,но още е рано.
Мъжа ми се моли да е момиче. Joy Пък какво го е направил...Господ знае само.
Цеци,спокойно после ще сваляш!Хапвай си сега,щом ти се яде!  Party
Аз също на 15.05.ще правя фетална морфология.
Честит ви документ!Дано скоро пак сте заедно!   Praynig
Алби,трябва да забавя,права си!
Днес се чувствам изморена. Tired
Сега пак трябва да хуквам за Алекс и така,няма почивка. Whistling
Марси,младееш ти,вярно е!Ма не си казвай годините,бе жена!!! Naughty
Спретни нещо българско,че им хареса! Peace
Хайде да отивам да го взема,пък после пак ще пиша!
  bouquet

# 144
Алба76-не бе мила няма да раждам там,ама нали за да подпишем трябва пак да ходя в Алжир и после пак обратно ама да видим дано съм добре и поканата не закъснее ,че ще стане по трудно като наедрея още newsm78
Дидонке  -да бе мила ще се сваля ама няма да е лесно -зная,но аз се чудя как така качвам толкова бързо.от както сам се върнала още няма и 2месеца -10килца са си много ами то до края се питам какво ли ме чака #Crazyа ти в кой месец си мила?

# 145
 newsm44 супер навина Цветка - много се радвам.
Делтич едно голямо гуш за теб и много хубав ден! Много късмет и да си много обичана!   bouquet
Аз бягям на доктор сега и после ще давам отчет!
Дидонич знам ли май му е добре на човека вътре и не му се излиза  Grinning ама договора за наем изтича вече така че трябва да се ориентира към напускане на квартирата, пък и тя му е тясна  Joy
 Hug за всички до после 

# 146
Белбейка, радвам се, че се разписа.  Hug
Нали знаеш, че все те мислим тук дали не си родила.  Party  Praynig
Чакаме да кажеш резултата от прегледа.  Peace
Марси, млада жено, Heart Eyes направи един бърз кекс или ако ти се занимава- дребни сладки.
Кaк го взимаш лененото семе? Аз пробвах да пия сутрин водата от накиснато от вечерта семе, но ooooh!....беше ужасно.
Цецифло, с корема напред-назад  Whistling... дано по-бързо мине подписването, че да си караш спокойна бременност при мама.  Peace
Дидонка, на хубави имена сте се спрели с половинката.   bouquet

# 147
  • Egypt
Здравейте и от мен днес. Минавам само да кажа на DELTA: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! и от мен   bouquet

# 148
Здравеите момичета

Ето и аз да почерпя по случей 21 рожден ден Flutter
Цецифло,мила браво много се радвам за теб,желая ти всичко най,най
Делтаааа,душко честит рожден ден  bouquet newsm51 newsm59  ura Желая ти здраве най-напред,защото то е най-важното,много късмет,защото и той е много важен,всичко останало идва само. Hug
Марси,мерси за пожеланията  bouquet
Белбей,какво става с теб? Hug
Аз днес си кютам вкъщи довечера ще направя малка вечеря със съквартирантите и това ще ми е празнуването на рождения ден.Колкото до любовта,ами там трябва и много отваряне на очите,и доза късмет,и доза поемане на риск,просто от всичко по малко.Колкото до лудата ми баба ми тя жената открай време си има психично разтройство,но шпросто взе да става опасна и сега е крайно време да си я освидеталстваме и да си я пратим в съответното здравно заведение.Иначе при мен нещата са горе-долу добре или поне гледам да ги приемам откъм оптимистична гледна точка.
Момичета желая ви красиви моменти,успехи и повече поводи за радост  bouquet Hug

# 149
Линка, и ти ли си рожденничка?  Party
 Ех, дай Боже само хубави поводи да имаме.  Peace
Честит рожден ден,
Здрава и вечно влюбена ти пожелавам да си

Общи условия

Активация на акаунт