11 магребска дружинка чака с нетърпение да о&

• 22 271
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета!   bouquet
Минавам пак на бързо,че все съм в движение.
Свекър ми не е добре.Има висока температура,
белият дроб е пълен с вода и единият бъбрек,
не функционира добре.Все лоши прогнози.  Sad
Тези стентове,които му поставяха,по принцип
е лека интервенция.Поставят се на коронарните съдове.
При 3 и повече запушвания на съдовете се прави байпас.
Аз държах много да му направят,защото при запушването на
единият коронарен съд е невъзможно да се вкара стент.
Така и излезе.Гледах диск от самата интервенция и просто
се чудех на тези доктори,защо продължават да го мъчат човека,
при положение,че е невъзможно.Сега подготвихме всички изследвания и
малкия брат на мъжа ми ще ги вземе с него във Франция за консултация
с кардиолог.Само дано се закрепи сега!!! Praynig
Аз се ориентирам по лекарствата,които му изписват какво са направили.
Засегнали са съда при опит да вкарат стента.От там и дошъл целият проблем,
но никой не признава и не казва нищо.Аз им казах,че съм медицинско лице и
искам да ми обяснят,защо се е получило така,но те мрънкат и нищо
съществено не казват.Няма как да признаят,че са сгрешили.
Дано се оправи човека!!! Praynig Tired
Той се притеснява,че съм бременна и му е съвестно да ходя там.
Все пак е клиника,има болни и т.н.Сега пак ще отида,защото ще идва нефролог и
искам да чуя какво ще каже за бъбрека.
Ох, аз се отплеснах и ви занимавам с моите проблеми!!!  ooooh!
Хайде,ако имам възможност после пак ще пиша.
 Hug  bouquet на всички!!!

# 121
  • Varna
Дидонче Hug
Много кураж ти пожелавам и се пази!!!! Знам, че ти е много напрегнато просто искам да ти дам кураж защото имаш и едно човече под сърцето си!

# 122
  • София
Здравейте момичета,
аз съвсем набързо, че очите ми се затравят  #Crazy пък и не съм ви прочела всичките, та утре ще пиша по-подробно
Дидонче, стискам палци със свекър ти всичко да е наред  Praynig Peace знам какво е да се притесняваш за болен, възрастен човек, дано бързо всичко мине и го забравите
Делта, гадна работа това с камъните, ама мислиш ли по друг начин да ги махаш, не бива то така да те боли не знам и аз не съм доктор, ама дано измислят нещо, че вече напълно да ти минава  Hug
Привет и на Файма   bouquet Не съм изчела всичко, което е написала, но ще се върна утре да видя подробности. Разбрах само, че е щастливо омъжена, та Пожелавям много любов, търпение, кураж и късмет   bouquet  bouquet  bouquet Семейното щастие със сигурност вече е факт  Mr. Green
Руади, надявам се новото местенце да е точно такова, каквото ти го искаш, стискам палци всичко да е както в мечтите и представите ти, пък бъдещето да е още по-хубаво  Praynig Peace
Така, така мисля да положа морна глава и да се отнеса в страната на същината
Лека нощ на всички сладурки  Crazy

# 123
Файма къде си ?Аз си Чакам следваЩия епизода с нетърпение  Hug,тъкмо съм сипала Червено винце  Wine Glass

# 124
  • Egypt
Shakira, тъкмо превеждам на хабибито историята на nadia jasem, аз днес плаках няколко пъти като я четох, а той вика що ревеш и се смее. А сега и той плаче Thinking

# 125
Добро утро момичета  bouquet
Аз съвсем набързо минавам,че си имам една камара проблеми на главата.
Цецифло,Файма,именно поради горчивия опит вече се замислям доста повече.В смисл не толкова до къде ще отида,колкото какво ще правя като отида.Но иначе и аз мисля че 100% гаранция няма и затва нещата са или се получава или не.И на двете ви желая здраве и късмет,защото лубовта сте я намерили Hug
А аз полудявам от разтояние и се нервирам,защото се намирам на 2000км от България,но за лудите това няма значение.Баба ми се е побъркала тотално,нестига,че цял живот трови мен и майка ми и се чуди каква мизерия да ни направи,ами сега е измислила да ме съди. #Crazy Завела ми дело,че съм я тормозила Sick Само не ми е ясно как може да живея извън България,да не говоря с нея даже по телефона и да я тормозя.Навсичкото отгоре за момента немога да мръдна от тук.И направо ми идва  #2gunfire .

# 126
  • Varna
Фарашкитеееееееееееее Hug
Ха'ди и тука да ви постела месалчето и да си хапнете сладко, сладко Grinning

Как сте момичета?
Мале, малеее ЛинчетУУУ много си опасна Душка. Значи се замислям някой ако ми направи мръсно да те пазаря да идваш да го тормизиш, щтото аз със тъз блага душа нищо немога да направя. Че ти и от разтояние може да действаш Hug
Жълтурчето Hugбомба съм сега  Wink
Шакирчето да ти е сладко със това винце. Дано да имам кеф довечера и аз да си налея маничко и да чакаме продължение на приказката на Файма Grinning

# 127
здравейте и от мен Hug
DELTA_DELTA -няма да се разберем така все едни хубави неща слагаш на масата че няма ставане Embarassedа аз каквато съм си яшничка.....
Alba76 -ами мила нека да ми дойде музата и ще я напиша и аз моята приказна историйка,някои вече я знаят ама нищо пак.....
ruadi -казвай взехте ли масата,че тя много хубава.дано мила си много щастлива в новото си гнезденце отредено само за теб Hug
LinnaLove -затваряй учите и слушай сърцето то никога не бърка и смело напред
видях че още една девойка с алжирска историйка вече има в другата ни тема -приветствах я с добре дошла в отбора
хайде много целувки на всички  Hug

# 128
   Магребинки,   bouquet

Лина, бабето с отклонения ли е или си е наред? newsm78
Понякога роднините такива каши забъркват, че ти се обръща живота за миг.
Особено при имотните въпроси какви изпълнения съм виждала  Shocked....не ми го побира главата.  ooooh!

Бърка, бърка... Wink
 За историята- когато пожелаеш,  Hug   bouquet
аз уточних само, че не съм я чела.

# 129

А моля ви се айде като даваме съвети ,малко повеЧе да мислим и нека не оставяме назад трезвия и здравия разум ,за да няма после разоЧарования ,сълзи и Щети материални и духовни .Аз лиЧно в пубертетските си години като всяка девойка слушах сърцето си ,по-малко вклюЧвах разума и винаги съм грешала,тоес Често .Като я минах тая фаза веЧе слушах разума и си отварях широкооо оооЧите и ушите ,пак съм грешала разбира се ,но по-малко .А сърцето може и да не затопни  веднага ,а след опознаването ,такива клишета като любов от пръв поглед са хипербола от филмите и книгите ...Няма гаранция за ниЩо и въпросите които си ги задавате са инютилни ,дали Ще жиееш 2,5,10години с някой не знаЧи ,Че го познаваш и Ще си само с него завинаги и той само с тебе ,с всеки изминал ден се променяме ,дори и да не забелязваме .Така Че живейте си живота и по -малко се втораЧвайте в голямата любов ,когато най-малко оЧакваЧовек  тогава птиЧето каца на рамото ,а не ти да го търсиш ,за да си го сложиш зорлян на рамото .Както на улицата , в кафето ,по дискотеки внимаваме с кой се запознаваме и с кой излизаме ,така е и в нет пространствто ,там трябва да се внимава 10 пъти повеЧе ,всякакви ги има .Булшенството(не всиЧки ) са от ония тип хора ,които трудно се социализират и завързват контакти ,други са проблемни ,трети с цел -бизнес и т.н.Внимание му е майката и не се доверявайте ,камерата не може да ви даде пълна информация и биография на Човека отсреЩа

# 130
мили мои
като казах -затваряй очите и ........ имам предвид че така му е думата а не едва ли не да тръгне с рогата напред без да мисли.лина лов ме познава не  само от форума така че мисля ще ме разбере какво съм имала в предвид bowuu

# 131
Привет Магребинки Мили

За виртуалните ми приятелчета,които ми писахте на лични-едно голямо bouquet по-лесно ми е да отгооря тук,като ви уверя че се чувствам повече от добре  bouquet Нито се разделям с Любовтат,нито страдам под каквото и да е форма...Просто подреждам леки детайли в Живота си по-добре...Дори под секрет-така уважавана и обичана не съм се чувствала...може би от първите ми пубертетски влюбвания Joyкъдето чистотата на чувствата беше  по детски наивна
Харесами тази фраза
дали Ще жиееш 2,5,10години с някой не знаЧи ,Че го познаваш и Ще си само с него завинаги и той само с тебе ,с всеки изминал ден се променяме ,дори и да не забелязваме .Така Че живейте си живота и по -малко се втораЧвайте в голямата любов ,когато най-малко оЧакваЧовек  тогава птиЧето каца на рамото ,а не ти да го търсиш ,за да си го сложиш зорлян на рамото .
[/quote]

Именно -точно подкрепям изживяно тази мисъл. Мисля,че ако  държим повече на Себе си,на нещата които И нас ни радват и ни харесват-така провокираме и подобно поведение. Отделих и ЩЕ отделям достатъчно време за Мъжа до Себе си НО!!!Да не забравям и отговорността си на Майка...Не бива да се улавям ,-ДА се Вторачвам -в мъжа до себе си,като удавник за сламка...това само го подтиска и показва  Минал горчив опит...Хе-хе...явно наистина съм доста Свободолюбив характер
Когато Птиченцето кацне на твоето рамо има две положения
-или да запе в  едно с теб..да те подкрепи
-или да си попее само и да си отхвръкне докъто ти все-още се захласваш по песентта му
Естественно Първия вариянт е ЗА Предпочитане-...НО това НЕ значи-да поставим питчето в клетка,за да не го изпуснем.Страха от това да Бъдем Себе,да се представим ака че да ни Харесват винаги-също бавно,но сигурно - убива
Спокойно да си живеем,с уважение към Себе си ...а то-да става каквото е писано  bouquet

Цецка-не ме огря с масата.Давах повече от половината кеш,обаче това семейство  разпродава всичко и имаше и други заинтерисовани,които купуват повече от един предмет и ...с тях се договаряха.Те пък май-май собственници на магазин бяха...Карай-важното е че такава ще е масата...редовно разпродават-особено магребинци вече в пенсия,които си се връщат по родните земи.рАЗПРОДАВАТ цялата си покъщнина -все-пак да помъкнеш оттук мароканска маса,за новия си дом там е смешно....та има ...ще изкочи и тази,която ще е за мен.

Лине-ей,тази баба ме хвърли в размисъл.Да срещнеш неразбиране от Чужди Хора е тежко и горчиво...а пък  от Своите си-направо Непоносимо.Дано се оправиш Praynig

Дидонче- Praynig за Свекъра.Бъди силна!дано се подобри състоянието му

Белбейчееееееееееее  - май-май....първоаприлско ще -А?! Party
Все надничам с надежда за новината

Хайде-да се приготвя нещо за вечеря... Hug Hug Hug

# 132
  Така е, уважението към себе си е важно.  Peace
 Мисля си, че в старанието на човек да угоди, да зарадва половинката и да прави нещата както на него ще му харесат, до известна степен се обезличава. Ние, жените имаме тази ''дарба'' да загърбваме нашите си нужди, за да направим добро. И лека-полека не се усеща човек как се обезличава, загубва облика си, личността си и....става скучен. Та тогава не птиче, а и орел да е- си хваща 'дирмите' и.....хайде.
 До скоро спорех на тема дали трябва да сме егоисти и развивах теории как в приятелството, още повече в любовта не трябва да съществува, как няма място и т.н. и т.н. Но най-добре човек трябва да си е егоист, отдава ли му се или не, защото когато устояваш позицията си и следваш желанията си, когато си удовлетворен от живота, от избора си, от пътя, по които си тръгнал, то ти се чувстваш щастлив, пълноценен и доволен. А това рефлектива върху връзката ти. Недоволният от живота човек неможе според мен да има пълноценна и щастлива връзка. И колкото повече се увеличава неудовлетвореността му, толкова повече затъва и връзката му.

# 133
Руди радвам се, Че се Чувстваш добре Hug,на мен ми дойде малко като гръм от ясно небе Rolling Eyes ,ама важното е ти да си добре и Щастлива с детето .Как е Раян ,говори ли веЧе ,пусни  актуални снимки  Hug.
Лина за няма и 1 седмица изяде 5 биберона залъгалки ,направо ги разкъсва на две ,като куЧе  ooooh! ,инъЧе куЧешките пробиха ,дано да има покой за известно време  Laughing

# 134
  • Egypt
Добър вечер и от мен. Ще продължа разказа си с историята за посещението ми в едно египетско село.
Преди време моето хабиби беше получило предложение да стане там семеен лекар, което за държава като Египет е доста хубава работа. Той ме беше питал какво мисля и дали съм съгласна.Обясни ми подробно за какво иде реч.  Аз нямах нищо против да хвърля  цивилизацията и да се бухна в джунглата, но после се размислих, че там ще сме доста добре финансово, но пък той ще загуби кариерата си на гинеколог. Сега ходи в това село от време на време да преглежда и ме пита дали искам да отида с него. На мене естествено ми светнаха очите, приключения ми дай.
 Селото се намира на около 150 км от Кайро, в оазис в Сахара. Най-близкият до него град, Фейум, е на стотина  километра, и ние стигнахме до там със следното превозно средство: комби,  модел '60- те годидни, с 3 реда седалки, по трима човека на всяка. Не знам как да обясня колко ми беше интересна буланката върху таблото, изтърбушените врати, дългите роби на някои мъже.  Аз бях единствената жена. Излизахме от Кайро къде един час, и поехме по магистрала през пустинята. Имаше военни постове, и бариера, където спираха съмнителни коли и всички чужденци. Очакваше се да спрат и нас, тъй като съм чужденка, но не се случи, объркаха ме за египтянка:)  Покрай пътя  видях нещо много интересно, приличаше на миниатюрен град, с малки назъбени къщички и оградки с кулички. Това беше гробище.
 Във Фейум взехме такси до селото. Пътувахме през оазиси, с много палми, крави, камили, кози, седнали покрай прашния път мъже и жени, с дълги бели или черни дрехи, къщи без прозорци и покриви, съжителстващи в една стая домашни животни и хора...
......................ох, трябва да бягам, утре пак, пууууу, че гадно като ми секнат музата!

Общи условия

Активация на акаунт