11 магребска дружинка чака с нетърпение да о&

• 22 244
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
  • Egypt
Хей, и аз благодаря за албума, сложих си снимките, и разгледах другите. И аз като Алба, сега ще свързвам никовете с образи. Като ви гледам какви сте хубави и напети, не мога да се сдържа и ще ви разкажа ей тая случка, макар че може да ми се разсърдите, задето съм го казала, всъщност не го мисля наистина... Та с моето хабиби все се надприказваме кой е по-хубав и умен- той ми вика, че се е набутал, дето е взел жена от Източна Европа, никаква полза нямало; като го питали от къде е жена му и той каже "България", те го питали "Е, защо южноамериканка..." newsm78  Някои по-просветени пък казвали-"Е, защо комунистка,  а не американка или англичанка поне..."  Единствените познати българи в Египет били Стоичков, и треньорите на националните им отбори по борба и вдигане на щанги. ( Запознах се с дъщерята на единия, прекрасна българка, също адиктит то  еджипшън  Mr. Green)  
 А аз му викам- ами у нас и вие не сте на почит, за араби се женят прецъфтели, нехубави, изпуснали влака си жени...(моляяяя, не ме убивайте с камъни).... А той ми вика- ами да, точно така, ти си прецъфтяла, изпуснала влака си, и нехубава Laughing А тук всяка мис ще е горда да ми стане жена, мога да избирам сред най-хубавите, младите и образованите... А аз- ами да, аз пък съм толкова умна, че да си ги сложа в джоба всичките барабар с цялата им хубост, младост и образованост и да ти стана жена. Късно е, чадо Mr. Green
 Един път трябваше да гледаме много важен футболен мач в едно кафене, бяхме далеч от нас ( като казвам далеч имам предвид това- аз го питам къде се намира нашия блок, а той-ей там, в края на тая улица, пък тя улицата 25 км). Та се наложи и аз да гледам мач. И бях единствената жена там Embarassed И какво да видя- играе Бербатов. Мене хич ме няма в тая тема, ама като го видях, и като се изпъчих, и му викам- ко викаш, Южна Америка, а. Някакви известни футболисти имате ли по света? А бе вие колко олимпийски шампиони имате, щото ние не се връщаме от Олимпиада без медал; той вика- нямаме, а вие колко Нобелови лауреата имате, щото ние имаме 5. Аз- ама вие сте 80 милиона, а ние 7, и Джон Атанасов е измислил компютъра, българин, а той- за пръв път чувам това, ама сега освен да му благодаря, че те докара в нас:)))))) И така си спорим и до днес, да не ви занимавам...Отплеснах се, мисълта ми беше, че като разглеждах албумите си мислех, че  българските момичета наистина са си хубави.

# 211
хахахах файма ,какво съвпадение и ние сме имали навремето такива закаЧки с моя шейх ,коя раса е най-най ,сега като го питаш какъв вика -българин и веднага ти задава въпроса Какво правиш? Laughing.Видях ти снимките ,много си белисимааа ,а малката е страхотна ,пупупу и на двете да не ви е уроки  Laughing
Аз Ще ви каЧа утре ,Че днес съм смазана ,да видите буля ви Лина с какви големи куЧета играе в парка  Laughing и им говори ,гали ги и нарежда  Joy hahaha

# 212
Ха-ха-ха...и ние така-същите приказки...ама пък забелязах че алжирците  обичат България.Знаят я!Там си обясних и защо-просто по време на борбата им за независимостсме помагали...нали си бяме соц.лагер.По-късно пък много лекари и учители из Магриба от нашите е имало...

Аз много се радвам да се запозная и визуално с Алба и Файма.  bouquet

Фаима-ама пък вие сте много приятна двойка-като брат и сестра си приличате...А Твойта София е поредната жива кукличка в нашата група.Дано заедно сте много щастливи....така изглежда да бъде.  bouquet

Албичка-ама и теб така си те представях.А снимката-втората с индийки ли е? Много е интересна

Цеци-радвам се че показа и твоите снимки.Много те харесвам в алжирските рокли. Hug Да не питам по сто пъти...като научиш поЛа на бебчо-пиши ни!мерси за инфото днес   bouquet  Hug

Жълтурче-с теб си се знаем  Hug Аз все си мисля,че скоро-скоро и ти ще ни сюрпризираш  Hug Даже съм нещо сигурна...
Две думи да ти пиша за днес-шоуто бе повече за мен-там е за големи дечица..моето само се уплаши и рева!Другото беше на 2г.и половина-същата работа...Само се разходихме и поблъскахме...Добре поне че времето бе суперско днес.

Шеки-и при вас е топличко значи...Не се ли плаши Лина от кучетата.Моя момък дори от патиците и гълъбите се плаши-креши и ръкомаха...Ама и те пък-адски нахално...Като видят закуска в ръчичките и направо си кацат по ръцете да кълвът

Марси- благодаря че направи новото албумче.Пусни ново  от Линдичка. Тя се изтормози явно с това зъбче...

Близначета,Миг Незабравим,Дидонче,Делтичка-хайде..къде сте?

А за Царевец-дано стане....на мен ми е отдълго на сърцето.и като ми заговориха моите-веднага зачертах планове.Да дойде лятото-Ще пратя хабер.Благодаря Hug 

Лека Вечер на всички .... Hug

# 213
Момичета,какъв е регламента за получаване на парола?
Руди, значи страхотно сте изкарали!
Шаки,много смела твойта мома?! Shocked
Цеци,не се чуди мила и аз бях така.
Родих вечерта и до обяд на др.ден вече ме изписаха.
Така е, по бързата процедура. Grinning
Цеци,ще те помоля да ми пуснеш номера на
Белбейка на лични да и се обадя,че тя Скайпа надали ще го пусне скоро.
Жълтурче, Hug дано скоро излезеш от тази яма. Praynig
Алби,  Embarassed от хормони ли от възрастта ли ? Embarassed
Фаима, ние не спорим на тези теми.
От България и българския народ и Тунис и тунизийския народ
няма по хубави. Mr. GreenЩом вече наследника е смесен,няма какво да
се мерим кой е по-по-най.
Делтичката днес ни нахрани и изчезна. newsm78
Хайде до утре мили момичета!  bouquet

# 214
Момичета,какъв е регламента за получаване на парола?
регламентът е да пишеш на марси и тя Ще ти даде албума и паролата и да пуснеш снимки ,аз утре Ще каЧа обеЩавам  Naughty

Руди ми не я страх бе ,ходи тук из парка имаме патки и лебеди и ходи да ги гони ,те отнаЧãло идват сами до нас ,като си мислят ,Че  Ще им пуснем неЩо за папане и нашта кат ги подгони ,ако я оставя и в езерото Ще нацопа  #Crazy.А куЧе като видиии и направоооо забравяяяяя за къде е тръгнала ,сменя веднага посоката и тръгва след куЧето ,много ги обиЧа и котките съЩо.
Даже веЧе няколко пъти виждаме гарги и тя Гака-Га Га Га  Joy hahaha.Аз сумати месеци се мъЧа да я науЧа как прави кравата ,коня,агнето и компани ,а гаргата един път заграка и нашта взе да и  приглася Laughing.Ако имах градина и условия с удоволствие бих и взела едно куЧенце за другарЧе ..

# 215
Оххххх най - после и аз да се включа  Grinning
Първо искам да честитя бебчето на Белбей. Да и расте здраво и красиво... палаво да бъде  Grinning Heart Eyes

Искам да почерпя, понеже успешно преминах първата защита на дисертационния труд... Остава главната, ама за нея ще почакам. И  искам да благодаря на Катя Акхиал за оказаното съдействие, на Абра и Марси за помощта... защото когато яйцето е на дупето... и 5 минути са от огромно значение.

Maрси, на старото око ще дадеш ли паролка?? Да си сложа и аз физиономията при вас, и обещавам по-редовна да съм от тук нататък.

Извинявам се, че не съм ви чела подробно... уикенда ще наваксвам... сега само исках да се обадя, че всичко е наред.

Целувки на всички  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 01:59 от Eye of Ra

# 216
Ок.Мерси!
Шаки,умрях от смях с Лина! Joy Joy Joy

# 217
  • Varna
ДобрЮтрУУУУУ Hug
Идвам на бързо да ве прочета във диагонал и бягам.
Оченце сега ти си нашата гордост Hug

Това е за тебе.
Чакаме следващата умница Wink
Марсееее-Душе прати ми моля те адреса на албумчето на Лични или на емайла ми който ти бях пратила зарада първия албум. Благодаря ти предварително. То повечето ме знаят от аватара и от албума от другата тема ама нека си имам и тука, нали Wink
Момичета на всички голямо Гуууууш, че бързам тази сутрин Hug Hug Hug

# 218
Магребинки,    bouquet
 Оченце, поздравления за успеха.    bouquet
Все така положителни резултати да имаш до постигането на заветната цел.  Peace
 Дидонка, с този ''регламент'' се сетих да ти напиша:
   -молба по образец;
   -автобиография;
   -снимка в цял ръст;
   -диплом за завършено образование;
   -допълнителни квалификации;
След разглеждане на молбата Ви ще Ви бъде насрочена дата за интервю.  bowuu
След успешното му преминаване (евентуално Naughty), ще Ви бъде дадена честта да посетите ''светите места'' (т.е. албума).  Joy
 На тема ''кой е по- по- най- '' не сме спорили, но напоследък често се бъзикаме със слабите страни на двете държави.  Wink
Например гледайки мач от тяхното първенство се смеем, че Милан и да тича срещу тях неможе да ги стигне нито като качество, нито като база.  Laughing
 Руади, права си,  Peace знаят за България точно заради кадрите, които са работили по техните земи.
В семейството на моя приятел са били чести гости (баща му е лекар) нашенци.  Peace
 Шеки, с това ''Какво правиш?'' ме подсети да ви питам доколко вашите мъже разбират и говорят (знам, че е силно казано  Laughing) български?  Thinking
Моя е като децата-  Party знае  всички животни на Бг, доста зеленчуци, изречения за първоначално запознанство със съответните въпроси.  bowuu
Когато говоря с нашите, редовно му давам да се чуят. Heart Eyes
И като минат първоначалните питания,  hahaha бърза да ми отстъпва мястото, че....си е изчерпал репертоара.

# 219
Момичета,  Hug разгледах албумите ви и качих и аз снимки.  Grinning
Колко сте хубави!!! Hug   bouquet
Алби,за регламента попитах,защото в арабската трябва да си писал незнам си колко теми и
има условия.За тук нищо не знаех. Wink  Grinning
Имам още снимки и в апарата,включително и петролния шейх.
Също и доста от Нова Година,но незная къде съм ги качила. Embarassed
Голям заплес съм! ooooh!
Лек ден от мен!   bouquet

# 220
Привет   bouquet

Ей-Оченце-така се възрадвах че се появи и то с такава хубава новина.Бравос   bouquet Радвам се ,че си попаднала и на подходящите хора,които съвестно са ти съдействали.А как е Алба?Поздрави е   bouquet

Ама Белла изчезна...
Линчето-също...
Nawl-също изчезна...
Дано да са добре и да се разписват и те по-честичко.
Свеарчето също се надявам да са доборе и да са порасли.

Нас-пак ни викат за изследвания #Crazy newsm78 Обадиха се днес сутринта-да сме повторили някои.
Аз като се притесних...Венага си го изкарах на баща му...той пък отишъл да разпитва други родители,които са вече минали по-пътя...Веднага ме загложиде мисълтта,е нещо има-лично ве техния род много са се женили по правата линия-за първи братовчеди!Ама се оказа,че така се правили ПРЕЗ ПЕРИОД изследванията.Така било!Правели се много изследвания и някакви тестове на кръвтта-за съсирване и незнам си там още какво...Та-да не вземат от малкия човек наведнъж по-много,затова през няколко дни....
А пък тази жена,за която бях ви разказала-комшийката дето НЕ се приобщавала Според Мъжа и...тя е от Бискра-това е на границата вече` където почва пустинята...Та-тя ми разказа,че там дечицата като ги обрязвали и на мястото слагали топлъл пясък-да загори. Тук не е въпроса - дали да бъде обрязан или не.В нашия случай е Изписано като Необходимо от хирург.Просто е наложително...Та така още сме по изследвания и дата не е насрочена

Дидонче-големи сте сладурковци  Hug На Твойто синче случили му се това?Ако ти с пише-разкажи ми.  bouquet

Цеци-значи Белбейчето си е вече У Дома-така ли.Ама то пък съвсем по-кратко ги държат родилките-24часа...

Е момичета-аз днес ще се трудя!То,пък се намръщи и ще завали май.

# 221
Руди,ще ти пиша после на лични.
Направихме го още,като беше на 1г.6м.
При него също беше наложително,защото имаше проблем.
Даже доктора ни караше да го правим по отрано.
Пуснах още малко снимки.
От сватбата на брата на мажа ми и и от обрязването на
момченцето на етървата.

# 222
Руди,трий,че не мога да ти пратя на лични съобщение!
Пощата ти е пълна. Laughing

# 223
  • Egypt
Didonka, ама страшни рокли! Взеха ми очите тия снимки... Нещо много тихо тука като за петъчен ден  Thinking

# 224
Здравейте момичета.
Тука съм тука,ама не за дълго утре летя за България,да оправям проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт