11 магребска дружинка чака с нетърпение да о&

• 22 249
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
  • Egypt
Добро утро и от мен. Дано целият април е така хубав, както започна Two Hearts. Цецифло, айде, откога те чакам да се видим Peace

# 196
Добро да е и от мен!   bouquet
То в България си е обяд,но при нас е още сутрин.
Как ли е Белбейка?Със сигурност е много щастлива! Heart Eyes
Някой знае ли как се казва малкия юнак?
Дано всичко да е минало добре и сега да се гушкат двамата! Heart Eyes
Хубав ден девойки!!!    Wink    bouquet

# 197
Привет магребинки

Бързо и аз за Днес да се разпиша....
Една позната-испанка..пак комшййка Wink имала билет за Дисни-дали и билети от некъде си,ама мъжа и не искал да е придружава,,та...се стягам с момъка за натам. Peace Толкова годин тук-не съм ходила

Дидонче-и аз питах Белбейчето за името и си спомняме че в две части щеше да бъде..като втората беше Раян Party
но не беше сигурна..името беше много интересно де!-на Свекърва и...ама съм се омотала и не си спомням...
Сигурно другото Цвете знае...

Леле-в България и ваканцията от днес започва..ама е Студ.Дано се стопли
Кога е точно Великден?Къде си Жълтур Ком да ни информираш?

Алби-и тук вчера некви риби си слагаха по гърбовете...ама дечурлигата и се кискат от смях.Не съм много  наясно с този обичай
На мен ми е криво,щото миналия великден мама и синоек бяха тук...а сега-с тия размествания не е удобно..но ме топли мисълтта,е цялотолято ще съм си  У Дома...децата искат да видят Царевец...а и АЗ-не съм била към онази посока от дете...

Ок! Приятен ден на всички и едно голямо  Hug

# 198
Руди,Великден се пада на 19.04.
Много хубаво,че лятото ще си в БългарияPeace
Хем да сте всички заедно,хем на море,чудесно!
То почти не остана,още малко и лятото ще дойде. Wink
Вчера в у-щето на сина ми са им раздали,
рисунки озаглавени Poisson d'avril с рибки,по случай 1април.
Хайде да тичам за Алекс и после пак ще се включа.

# 199
Девойки,   bouquet
  Лелите са нетърпеливи да узнаят  Party името на най-прясното магребско бебе (не, че аз правя изключение  Wink).
 Руади, ако живот и здраве лятото съм си у дома (каквито са ми плановете) може и да се видим.  Peace
Аз често ходя до Царевец, дори сега на празника на града беше пуснато ''Звук и светлина''.
Преди 10-ина години, когато го пуснаха, имах щастието да го гледам почти от върха на града с невероятна панорамна гледка.  bowuu
 Дидонче, браво  Peace...как си метнала любимия... Grinning
Аз напоследък съм в ''майтапчийска деменция'',  Rolling Eyes нищо не ми ражда главата, newsm78 а бях доста ''плодотворна'' Laughing.
 Лина, чудя им се на магребинците какво толкова са се влюбили в тоя МSN,  Thinking толкова неудобен и античен ми се струва....къде по-добър е скайпа,  Peace ама на... ooooh!

# 200
  • по пътеката
създадох албума, обадете се на скайп за  паролата и ника!преместете си после снимките, ако решите и готово!да правя ли публи4ен или само ли4ен?

# 201
  • In a surreal moment!
Да не ме забравите като идвате на Царевец ....дотегнало ми е от него , ама верно е интересен за децата...Аз съм в едно село наблизо, а Иман е в самия град и обичаме срещи и гости!

# 202
Незабравимке,  Hug нямаш никакъв проблем.  Peace
По принцип Търново е първото място, където се изстрелвам като се прибера.  Wink
Най-добрата ми приятелка е там с мъжа си и.... сещаш се.  Laughing
Дори и Руади да не успее по някаква причина да дойде( Praynig)- аз съм на линия.    bouquet
Марси, аз да се обаждам ли?  Wink

Качих снимки в новият албум,  Peace
само дето няма никoй там  Joy

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 17:03 от Alba76

# 203
  • по пътеката
обаждайте се!

# 204
Аха,срещички в Царево!!! Laughing
Ние също планираме началото на юли за прескочим до България.
На Царево пък брат ми построи кооперация.Така ,че има къде да отседнем там.
Живот и здраве,ако съвпаднат датите с вашите почивки,може наистина да
спретнем една форумска среща. Wink

# 205
Извинете ме,но се нуждая от очила!!! Blush
Ставало въпрос за  Царевец.   Blush Blush Blush

# 206
Царевец, Дидонче, Царевец..... Laughing
Царево е една друга работа, но на теб ти е простено....с тези хормони.... Joy
Ха дано се съберем, наистина.  Praynig
Ще ми е много приятно и не се и съмнявам, че сте си изкараме весело.   bouquet

Ти се поправи, докато се включа  Peace

# 207
  • София
Здравейте девойки сладурки,
тези дни никак не съм в кондиция, това ще да е от сатурновата дупка струва ми се, че и някакъв голям рожден ден правя, та още по-зле ми действа на акъла  Rolling Eyes само филми гледам, работя и дремя пълна апатия, къде ще го докарам не знам. с момъка обсъждаме едни големи промени, ама дори и за това не ми се намират сили, дупка ще да е няма друго, че странно състояние не ми се е случвало отдавна  Naughty
Като идвате по София за почивки да не ме пропуснете, че всички искам да ви видя  Hug
ruadi, като се върнете от Дисни разкажи как беше, това ми е голяма мечта... то на децата като мен такива места са им  мечта  Mr. Green Иначе Великден е на 19-ти, а Цветенца на 12-ти април - тази година малко по-рано, но пак ще е хубаво и красиво. Аз вече няколко години се мъча да меся козунаци.
Прекрасно е, че цъфнаха дърветата, тези дни ще направя някоя и друга снимка и ще ви покажа каква е красота   bouquet

# 208
Момичета,   bouquet
Благодаря за името и паролата на албума.  Hug
Както писах вече- сложила съм мои снимки да ми видите физиономията, Heart Eyes все пак да знаете кой ви тормози от известно време.  Laughing
Разгледах и албумите ви (няма да изпадам в излишни комплименти, вие си знаете  Peace) и се радвам, че вече свързвам ник с образ.   bouquet
Оттук нататък ще пиша с определена представа за това кой стои отсреща.  bowuu
Остава един ден живот и здраве да се видим и да добавя към представите си глас, интонация и изражение и картинката ще бъде комплексна.  Hug
  bouquet   bouquet   bouquet

# 209
здравейте мили ми магребки Hug
МАРСИчКА-браво за албумчето,и аз сложих снимчици
БЕЛБЕЙКА-си е в къщи вече,възтановява се милата,ама аз не доумявам как така ги изписват та тя роди на 1. 04. в 03.15ч. и днес в 14ч хайде в къщи та то няма и 24 часа newsm78

Общи условия

Активация на акаунт