11 магребска дружинка чака с нетърпение да о&

• 22 251
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
  • по пътеката
мамините, може ли едно готово? newsm78 Laughing

# 181
Dua,по повод на написаното от Снежнатамар и,
аз преди да дойда тук работех в аптека
и имах една тетрадка пълна с бисери,но тя ми е в България.
Един дядо-приятел,който още от вратата,
няма значение колко хора  има в аптеката,
ми викаше:
"-Моме дай ми един листер Антиностенокардино!" Joy
Много често идваше и носеше в една носна кърпа 5-6
вида лекарства,различни цветове,без опаковка и
ми казваше да му дам от тях. Joy
Е,колко ми липсва аптеката!!! Sad
Ншаалла скоро да си отворя и тук една!!! Praynig
Много често на блистерите им казваха,
листерчета,бластери,корички,кутишка... Joy
Марси,веднага ти телепортирам едно!
 Joy

# 182
  • In a surreal moment!

Честито бебче мила Белбей ! Ей...изпренадахме се , ама браво , че всички е минало добре ! И аз , за да съм в тон с всички, полях с няколко сълзички пътя на юнака - нека му върви по вода на момчето! Да сте живи и здрави и поздрави на щастливия татко!  Laughing Heart Eyes Hug  bouquet

# 183
  • по пътеката
моми4ета, да направим нов албум в снимка, искате ли? при мене ве4е стария ми е блокиран и само с прокси, но аз не съм проблем, ако решите да се остави, ще прехвърлим снимките и ще дам паролите на вси4ки с интерес!

# 184
  • София
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Честито бебче на Блебейка  Hug
Да е живо и здраво, малкото юначе! Да радва и изпълва с много щастие дните на мама и татко! Да стане страхотен мъж, с който всички да се гордеят. А на мама бързо да се възстановява и да се наслаждава на миговете с малкото съкровище!
Ех, че хубава новинааааааа Блебейче, страхотен ден си избрала за раждане  Laughing

# 185
 Незнам вие как сте, но аз цял ден си мисля за Белбейка и бебчо.  Hug
 Хвърли ме в една еуфория.....пък взех, че се размечтах  Rolling Eyes...(a то с мечти нали не става...май действие трябва... Joy)
Дуа, страхотни словосъчетания е пуснала снежнатамар. hahaha Посмях се от сърце.
А бебоците от снимките са... приказка.  bouquet

Момичета, имаше ли изненади на днешният ден?  Wink
Някой ''преметнат'', ''хвърлен в оркестъра''?  Laughing
Хайде бързо да си признаете.  Naughty
Аз тичах по задачи днес и не съм имала ''щастието'' да ме 'вържат', но се сещам навремето как приятел на брат ми дойде вкъщи да ни съобщи, че го закарали в бърза помощ със счупен крак  Shocked по време на футболен мач (играещ се на същата дата) и еди какви си усложнения. ooooh!
Бяхме меко казано в шок, а майка милата в прединфарктно състояние  #Crazy.
Вечерта се прибира нашият ухилен до уши и с доволна физиономия, bowuu че ни е навъpзал като шарани на въдицата.  Laughing
На този ден в Италия се подаряват шоколадови шарани.  Peace

# 186
Честита синя радост на мама Белбей и цялото и семейство ,нека момъка расте здраво ,усмихнато и послушно дете и по-малко да лъже момите след време  Laughing.Както се казва по еврейски - Мазалтов   bouquet

Руди, днес като по Чудо ми се отвори албума и ви видях ,ма малкия РаянЧо е направо целия на баЩя си бе,пупуп сладур  ,а ти си в отлиЧна форма  Flutter,много добре изглеждаш ,лъскава и лаЧена  Grinning.Ще се опитам да каЧа малко снимки на Лина после  Simple Smile.Ако направите нов албум някъде другаде, съм за  Peace,заЩото в повеЧето слуЧаи този сайт(фотоалбум.еу) не ми се отваря  newsm78

# 187
http://i293.photobucket.com/albums/mm44/CECIFLO/handfulofbabyzw71.jpg
В понеделник се раждат красивите.
Във вторник - добрите и обичливите.
Родените в сряда са немирни деца.
В четвъртък се пръкват смели сърца.
В петък дошлите са щедри и мили.
В събота се раждат все трудолюбиви.
А пък децата, в неделя родени,
са умни и честни, и надарени
http://i293.photobucket.com/albums/mm44/CECIFLO/Baby20in20hand.jpg
Моето дете е родено в петък ,знаЧи е Щедра и мила ,Ще я видим тая работа  Laughing

# 188
Алби,да се похваля 2 пъти преметнах мъжа ми днес. Laughing
Първият път беше рано сутринта,като закарах Алекс на
у-ще и казах,че на връщане съм засякла най-добрия му приятел
(още ерген,а е на 41г.вече и го чакаме да си намери сериозна приятелка)с някакво гадже в колата и даже,че го галела по косата. hahaha
Той веднага му звъни да разбере коя е тази персона и защо той е в не видение. Sick
Момчето се чуди за какво му говори. newsm78После ме погледна и вика ти си се припознала.
Подсетих го ,че е 1 април. #2gunfire
Втората беше от мен и Алекс.
Обажда му се той и вика,
"-Тати,трябва спешно да дойдеш тук при моето у-ще,защото на мама и свърши бензина
и колата е на средата на пътя. Joy
После вика сега ще ти дам мама и аз потвърждавам думите му. Sunglasses
Горкия,вика ми
"-Сега идвам веднага"
Та така.Друг не можах да метна. Blush Стига ми толкова!

# 189
Момичета- Аз също съм ЗА смяна на сегашния сайт със Нов -както Марсито е писала съгласна съм да бъде във Снимка
Ето-сега пък аз не мога да го отворя-а вчера снимки качвах newsm78

Марси-мила,като си свободна направи ни там местенци-с паролка и ни е раздай. Hug

Боже,ще ме заплюете сигурно...ама как съм забравила в кой ден са родени моите.....Направо и  аз самата занемях!Дата-помня..хе-айде пък сега!Дори помня и килата на всеки колко са..в България вързват на ръчичките едно номерче-и това помня даже числото...
Ама Кой ден е било на рож.дата.....това вижте съм забравила!
Много криво ми стана... Sick

Ето пък кво ми прати мойта  майка
http://www.vselena.com/kravna_grupa.html

Ехеее-аз и утре съм свободна...то от една страна-супер ..от друга- Хич! Money

Дано Свеарчето,Оченцето на Ра и всички които имат албуми на старото место си направят и на новото -без проблеми bowuu

Ако също  така всички сте ЗА-предлагам Марси да продължи и отварянето на Новата Тема....
Да сме спокойни ,че няма да се изпуснем...ако разбира се тя bouquet се съгласи.

Лека вечер на Всички Магребинки.....
Първа нощ на майката с бебчето до нея...
А,Цеци-дали бебчо е при нея-в стаята?!Знаш ли?
Тук-дават веднага детето...малко не ми допада това.Дори от сутринта сама ходиш в стаята с ваничките за къпене-сама си го къпеш бебока...Уморително е малко,защото в  повечето случай още си доста НЕ Насебе си...
В България си помня ,че носеха бебоците в определения час за кърма....Вечерно време-също...
Как ли е при Белбейчето? newsm78

Хе-хе-хе....Бравос Дидонче-успяла си значи да преметнеш Мъжо...
мен децата ме преметнаха днес....яката!Чак ми подскочи сърцето.....ама детскаму работа-те се рдват че са  ме хързулнали...

# 190
  • Egypt
ruadi, и аз не помня моята дъщеря кой ден се роди newsm78 . Но в Русенския родилен дом бебетата веднага ги даваха на майките, спяха в креватчета при нас, а сестрите само ги къпеха на мивката. И не даваха да се взимат през другото време, само докато се кърмят. Ех, как съм ги забравила тия трепети...  ylinfant

# 191
Аз пък никой неможах да преметна,не че се и опитах и мен неможаха да ме метнат.
Ама днес си имаме хубава бебешка тема.Да ви кажа и аз цял ден си мисля за Белбей и бебето,но все си мисля колко ли е изморена сега,дли бебето е при нея или не.Радостта от появяването на бебчо е голяма неотричам,но си спомням на мен как ми беше когато родих.Чувствах се толкова уморена,в шок,а навсичкото отгоре и бебето веднага с мен.Сега си спомням за тези моменти и акъла ми е все в Белбейка,как ли се чувства.
Вчера си говорехте за имена.Аз да ви кажа явно съм голяма патица,защото за моето дете небях избрала име и 3 дена детето след като се роди си стоя без име,а мъжО ме натискаше да го кръщава на баща му.И аз накрая само и само да ме остави намира викам добре де Симеон ще е. ooooh!

Уфф,и хабибито ми задава едни бойни задачи в мирно време.Поиска да си напрая поща в hotmail направих си,после искал месинджър.Тоя MSN ми взе здражето 3 но6ти подред се опитжам да се логна нестава,накрая днес свалих някакъв нов интернет есплолер и MSN-a зацепи.Да ама сега за да сме били нон стоп във връзка трябвало да си кача MSN и на телефона,че и да разуча некаква програма дето незнам как хващаш нет през телефона пък полваш месинджъра. newsm78 #Crazy #Crazy ooooh!
Побърквам се нестига,че от програми нищо неразбирам,ами сега се оказва,че откакто уж можем да сме заедно нон стоп си гожорим много по-малко,а и сме като развален телефон.Аз му гожоря нещо,той не го получава,после аз получавм нещо дето той ми е казал,абе какафония пълна ooooh!
Нестига това ами и бабето дивее п България.Та общо взето вече съм решила да гледам повече от комичната страна на ситуацията,че иначе си е трагично Peace

# 192
Аз родих във вторник.
Да ,добър и обичлив е.Нали ми е гардже,най-хубавото ще е. Blush
На мен ми го донесоха след около 1час.
Вече си бях в стаята и се тресях от студ.
Порадвах му се за около 10мин.и пак го взеха.
После чак на сутринта в 6ч.,за да го кърмя.
Аз не мигнах цяла нощ,толкова се вълнувах....
Той се роди в 21.45ч.,мн.бързо.
Влязохме в Клиниката точно в 18ч.и имах 3см.разкритие.
Контракциите ми обаче започнаха от сутринта.
Представете си на др.ден към 13ч.ме изписаха. Shocked
То тук било нормално. Thinking

# 193

Белбейче   честито bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 194
  • Varna
Морниииинг Компаниятааааа Hug
Как сте лелки-хубавелкииии?
Тъй,тъй, ще има да си говорим за бебочката и за Белбейчето още дългооо.

ДА ВИ Е СЛАДКО КОМПАНИЯТАААА
Моето диване родено рано сутрин във събота- трудолюбив казва списъка newsm78 Като малък беше сега съм със големи резерви newsm78
А аз и Бате сме във вторника-те хубаво са го написали и е вярно ама за мене и него нещо не е много добре- че както за такива хора като нас казват- на челото ни пише- глупаци Thinking
Как ли е Белбийчето? Нас ни изписаха на третия ден. Доктора дойде и ни каза, че съм имала късмет заради здравото бебе и заради многото родилки ни изписват по това време. Аз съм била зле-искаше да ме остави 10 дена. Едва ни спасиха тогава.....ама как няма беее, нали трябваше да си бъбрим тукаааааа Wink
Ох отивам да готвя аз. Ще метна нещо във глинения гювеч. Хем мързеливо хем вкусно. Е не съвсем мързеливо, че продуктите сами немогат да се подготвят Joy
Лек и спорен ден Фарашкитеее Hug

Общи условия

Активация на акаунт