11 магребска дружинка чака с нетърпение да о&

• 22 291
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
   Фаима, браво, куражлийка си ти.  Peace
 Както се казва: няма ''тън-мън''.  Laughing
Интересна е историята ти.  Wink От колко време се познавате?  newsm78
Какви са ви плановете оттук нататък? Там ли ще живееш или ще го изтеглиш към България?
Доколкото знам либиец-имигрант няма.  Laughing
Давай продължението, че сме нетърпеливи.  Hug

Лина, така е, душко, лудо-младо,  hahaha пък и влюбено....пиши го ''без глава'' и толкова. Wink
 А ако по рождение си си разсеяна.... то тогава спасение няма. (визирам моя приятелка)  Joy

# 91
  • Varna
Добър вечер Фарашкитееее Hug Hug Hug
Файмаааа дъхът ми взе със твоята приказка. Така те четох както навремето любимите ми Арабски приказки. Давай продължението бе Душааааааааааааа. Не мога да чакам аааааз Hug
Линче, Линчеее, какво екшъни си имала бе Душатааа. Ама съм се хилилааа. Е да де на тебе хич не ти е било до хилене Embarassed
Албич Hug
Руади Hug

# 92
Файма ,твоите преживявания са като ония сапунени сериали ,дето с нетърпение Чакаме продължението ,ех с нетърпение Чакам следваЩия епизод  Hug
Делта как си днес ?
Лина големи премеждия си имала с тия клюЧове  Laughing

# 93
  • Varna
ШакирчетУУУУ
пИрФектнУУУ съъъъм. Не обръщам Фнимание на болката Wink
Как е Кака ти Лина? Строява ли ви? smile3534

# 94
Фаима-давай,давай..... Hug  bouquet
Знаеш ли...ако имаш НЕ Лични снимки от Египет...ето нашият общ публичен албум ,там няма Лични снимки-ако искаш сложи да видим нещо...и ние очи да изплакнем...
Трябваше да  го сложа в  началото на темата,ама ..го забравимх... Embarassed

http://fr.fotoalbum.eu/

Потребителско име-magrebski
Парола- kuskus

Ако ти се занимава-метни ни някое актуално фото от местата,на които си била....Винаги е по-добре като се види визуално.На мен лично Египет ми е много интересен,но ти с била  не по туристически места и обекти...и именно това ми е интересното...

Делтичка-така давай...и аз обичам тоя принцип-  bouquet  Дано да мине...не е пък толкоз невъзможно!

Шеки-чу ли за малката кукла от онзи случай..майката изпратила имейл на бащата,че момиченцето вече е при нея-в Русия.Кога е измъкаха оттук...как стигна до там,като уж и интерпол и кой ли не е търсеше?!...

Линче-внимавай бе Душе...и моята врата е такава-тъпа!Ако си забравя ключовете направо не знам как ще си я отвря newsm78 Дано не ми се случва....Аз често ги забравям в самата крючалка-да висят отвън....Добрече доега съседите ми все свестни хора са били...та ми звънят и ми ги показват....Ако си ги вземе някой-така хубаво ще ми върже  ръцете че....

Албичка-искам даси сложа това,дето ми го изпрати на Скайпа-в подписа тук......Много  ми хареса..Даваш ли?Досега го каментирахме с моите...

Марси-къде си ? Доре ли си?

# 95
   Руади, не ти е ''тъпа'' вратата, много са си добре, даже.  Peace
Предполагам са без дръжка отвън, само с партон.
 Аз нямам навик да забравям, но моя като си отиде за две седмици, на всяко излизане по няколко пъти съм проверявала дали съм взела ключовете или не, че ако забравя няма на кой да разчитам.  Laughing

Слагай всичко, което искаш. Не е мое произведение, а не нещо от мрежата, сложено за наслада, така, че давай смело.  Peace  Hug

# 96
Руади да Чух за момиЧенцето(аз гледам само ТФ1) ,ами ти видя ли ,Че майката преди това е уЧаствала в едно руско предаване за помоЩ уж и да бъде Чута ,за да и върнат детенцето .Не се знае баЩата как е вземал права над детето ,тъй като по принцип и във Франция правата ги дават предимно на майката ,кой знае каква я е изкарал пред жюжа . Човек когато е в безисходица , не бъде разбран и когато му отнемат най- ценното  ,няма какво да губи и е способен на какво ли не .
СноЩи гледах  филм как по време на един празник избиват цялото семейство на един пиЧ.Жена му и детето му до последно бягаха ,за да се спасят ,но похитителите ги настигнаха и ги оЧистиха само минути преди да пристигне той с големия мотор .След това се опитаха и него да оЧистят ,но след всиЧките изтреляне патрони върху него ,той оцеля ,спаси го един клошар .Та  си бе наумил всиЧките до един до оЧисти  (хората от мафията,които избиха семейството му),а те даже гроб му бяха направили ,мислеха ,Че е умрял .Като се възстанови след всиЧки рани тръгна да Чертае план за действие и така направи ,Че да внесе диспют между тях самите и те поЧнаха да губят пари и помежду си да се избиват ,даже големият мафиот уби собственоръЧно жена си (като мислеше ,Че му изневерява с най-добрият му приятел) ,уби и приятеля си накрая ,който пък въобЩе не е спал с жена му ,а между другото е бил гей ,та така и накрая преди да го убие ,му разказа истината ,Че той е изготвил този план ,Че жена му не е спала с приятеля му и ,който пък е бил гей ,ох отнесах се ама много хубав филм беше ,ревах ,тресях се ,затварях оЧи ,изживях цялата история ,ама такава съм си аз ,даже рева на някои филми  Laughing

ДелтиЧке радвам се ,Че си по-добре ,кака Лина и растът куЧешките зъби и една нервна и веЧер се събужда с писъци ,боли я милата -3 пробиха ,оЩе 1 остава и я мъЧи ,за 2 дена 2 залагалки(биберона) наядеее  #Crazy 
Днес бяхме в едно клубЧе (нашто) беше на смяна една дето хиЧ не ми допадна ,изнерви ми  допълнително детето ,туй не пипай ,онуй не пипай да не сЧупела ,егати играЧките златни ,каквото ги пазиии ,нали са децата и да ги сЧупат ,така или инъЧе играЧки над 100 години не оцеляват в дестките ръце .На другото детенце(то беше по -голямо от Лина с 1 година  незнам си коооо,не прави така ,не прави онака .После пак се захвана да обръЩа внимание на Лина ,ама като казвам внимание не да я заигре неЩо ,ами не така ,не инъЧе ,това и онова да не пипала . Нашта пък и тя не е лесна ,малка е ,не слуша и прави тоЧно обратното ,деца са все пак ,изпитват ,тестват ,нервниЧат ,любопитстват заЩо еди кой си предмет е забранен и като му кажеш НО ,отива тоЧно натам и ако вземеш да му обръЩаш внимание става по-лошо . Аз ако не искам да пипа неЩо у нас го вдигам на високо и така  нямаме такива проблеми ,то направото отидах там уж да поиграе малката имах ,Чувството ,Че тая беше на акъла на едно 17 месеЧно дете ,направо ми гръмна главата  ooooh!.Та така да гледаш деца се изисква търпение ,не е само да му смениш 5-6 пъти памперса и да го нахраниш ,аз с моята дъЩеря в момента израствам за 2- ри път ,трябва разбиране и тонове търпение ...

# 97
  • Egypt
Качих снимки в албума, cairo/egypt. Утре сапунката продължава Peace

# 98
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ МИ МАГРЕБКИ Hug
ДОБРЕ ДОшЛА НА ФАИМА-чудесна и до-болка позната историйка ,а аз си мислех че само с мен се е случило така като в приказките   bouquet
и аз когато тръгвах да се срещна с моя любим си мислех даже че съм се побъркала -как така тръгвам без да зная къде,как и какво ме очаква и до последно здравия разум ми казваше -имаш все още време върни се където ти е мястото не рискувай -та ти не знаеш и къде отиваш,да ама душичката и сърцето ми говореха друго и ми вдъхваха сили и кураж- и аз тръгнах -и слава бог не сбърках.намерих човека който цял живот съм търсила и чакала.и ние сме с голяма разлика-9 години ,но това е без значение вече за мен ,преди много се притеснявах и ми беше трудно даже да повярвам че е възможно ама на стават чудеса newsm78,но аз за съжаление имам за сега само религиозен брак ,все още сме в очакване на документите,но и това ще стане надявам се някой ден.ВСИчКО Е МАКТУБ

ЛЕК И ПЪЛЕН С УСМИВКИ СЛЪНчЕВ ДЕН НА ВСИчКИ Hug

# 99
Привет мили момичета!   bouquet
Минавам само на бързо да се разпиша,
че нямам никакво време за Нет.
От 3 дни свекър ми е в Клиника,поставяха му
Стентове и го объркаха.
Интервенцията не сложна,но попадна на
един некадърен лекар,който си "остави ръцете".
Човека е от 2 дни в Реанимация и състоянието му
не е мн.добро.Дано се оправи!!!  Praynig
Онази вечер писах,писах,но ми изчезна Нета! Sad
Африка,какво да правиш! Mr. Green
Приятен ден на всички!    Hug

# 100
Фаима-Искам и аз  едно плато като от твоите снимки....лелеее, адски примамливи изглеждат тез баклавички и тулумбички от Кайро
Прекрасни снимки-мери че ги сподели с нас
Повечето тук сме като теб-всичко започва с една случана среща било в Нета или извън него...но все-пак Скайпа е в ролята на сватовник Joy  bouquet в последствие
Разказвай -с интерес те чакаме. Сключихте ли религиозен брак? Ти как ходеше облечена там-с джалеба ли? Имаше ли нещо,което не ти харес-в смисъл смяташ че лично ти никога не би го допуснала?

Алби-мерси....слагам го това клипче в подписа си,защото и аз самата научих много от него

Шеки-не знаех за опитите на майката лигитимно да получи право на свиждане с дъщря си...То сигурно и виза и е отказвана...Обеснявам си крайната и мярка ...

Цеци-всичко е Мактуб...а възрстта пък е последното нещо,което има значение...
Дано по-скоро се подредат вашите документи,че Общия Човек е налице и си напира за правата...Аман от бюрокращина....
Аз пак не съм била в час сигурно-видя ли  се пола на бебока? да се  пазиш...ще се подредат нещата-бебчо е важния...и това,че СТЕ се намерили ВЕЧЕ....Помисли си само Колко Хора още се търсят един друг....и ще ти стане по-леко

Белбейче...... Hug Hug  bouquet

Дидонче-дано се оправи свекар ти. Praynig

Делтичка-една голяма Hug и за теб.Приятни почивин дни,дано даса топлички,че да се поотпуснам малко

# 101
Добър ви ден, магребинки,    bouquet

Цеци, и ти по тоя път, значи  Wink... разказвала ли си историята си или съм пропуснала?!  Rolling Eyes Ако не си ще се радвам да чуя и нея.  Peace
 Вълненията при този тип връзки са много повече от нормалните, защото има елемента на изненадата, първият допир, страха от разочарованието,....все интересни случки от новото net време.   Peace
  Дидонка, много неприятни новини около свекър ти.  ooooh!
 Какви са тия стентoве? Не може ли да се смени екипа или болницата?
Дано се оправи човека по-скоро и вие да се успокоите. Стискаме палци.  Praynig Hug  bouquet
   Руади  Hug
   Фаима, разгледах снимките и аз, много са хубави. Peace

# 102
ruadi -мила Hugне знаем още,последно като ходих на доки и той ми вика че коремната стена била голяма-демек ''дебеличка си мамче ''та за това не могъл да види пола ,ама другата седмица съм на фетална морфология-4Д та се надявам да се видим вече какво ще да е .аз мисля че ще е момче -присантиман ама знае ли човек.ще кажа веднага щом узная
Дидонче-стискам палци за свекър ти дано се оправи Praynig
Белбейка Hugхайде мила живот и здраве докато дойда да си родила по живо по здраво че без гости няма да се отървеш-да знаеш Joy
целувки на всички и едно гуш от мен Hug

# 103
  • по пътеката
айде на бебетата, две за  динар, руси, 4ерни, синеоки и маслинки! само днес промоцията- избирайте си по цвят и мерак!
я, пратете някое бебе готово, ако мама е заета да си го гледаме с линда, 4е има мерак и то за мом4е! защото няма да е конкуренция! цвететата, ако закъсате с гледа4и! а и двете сте за мом4ета! Peace
дидонке, то само бог да пази по тези болници и кадърници! дано го опази бог 4овека! обади се като имаш време! Praynig
ру, тук съм ,ама понякога като няма нищо готинко, да взема по един виц ли да ви пускам! Wink
белбейке, ти така до 14 ще го докараш, ама да не стане  1- априлско бебе,  Laughing
айде, 4е да  поу4а малко арабелски, 4е деска и без това ме подритва,4е съм назад! ooooh! Crossing Arms

# 104
  • Varna
Алоооо, тайфатааааааа, как стеееее Hug
Прибирам се аз от фризиор и какво да види Кака ви Делтааа-едни тулум бииии едни сладостиииииии. Добре, че са на картинка, че хич не умея да се пазя от сладичкооооо.
Нищо, нищтоооо аз пак се засладииииих, имам си аз тукинкаааа.ИначИ шЪ земЪ да зЪслабна и Батката намя да мЪ пУзнаЙ Wink
Файма, кажи Душко колко таквиз сладости олюска а? Joy
Пак Шъ сЪ замисля Принцеса Делта дали да не хване пътя и за Тунизийско та и за    ЕгипесткУ. Мале, малеее нямам наяжданИ аз на сладости, тоз моя мъж таралеж във гащите си сложи със мене newsm78
Дидончик, дай Боже вашия човек да се оправи. Мога да си представя какво ти е във душичката сега Sad Знам по мойте старци какво е де.
А ти иначе как си. Добре ли ти понася бременеенето?
Белбейче как си мила Hug Не остана Душеее, не останаааа. Пак като добрата Фея аз да ти пожелая леко раждане, че  спокойно бебенце!
Руади, Цецифло, Албичонке, Шакирчеее, Файмааааа Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 28 мар 2009, 19:02 от DELTA_DELTA

Общи условия

Активация на акаунт