подсъзнанието може всичко 9

• 36 258
  • 462
  •   1
Отговори
# 375
esme_bolger, благодаря ти за "ПРАВИЛА ЗА ЧОВЕШКИТЕ СЪЩЕСТВА"!  bouquet

Само към "10.Ще забравиш всичко това.", бих добавила "но постоянно ще ти се дава шанс да си го припомниш."

# 376
Esme Bolger,и аз ти благодаря  bouquet
Най-трудно ми е да приема
Цитат на: esme_bolger [b
7.Другите за теб са само огледала.[/b]
Не можеш да обичаш или да мразиш нещо у някого , освен ако в него не виждаш отразено това, което обичаш или мразиш у себе си.

Не винаги ми харесва това,което огледалата отразяват Embarassed

# 377
  • в резерват
Поздрави на всички, които поддържат тази тема   bouquet

# 378
  • Добрич
Заинтригувахте ме с книгата на Дона Идън. Оказа се, че я има в Спиралата:

част първа и част втора

# 379
ЧервеноВинце, този път заспах и се събудих като бебок!! Може пък наистина предишният път да е било от пълнолунието?  newsm78То наистина тази луна се беше изцъклила........като едно огромно око #Crazy

Ха, значи и при теб работи" мантрата" на Дънов, а   Laughing Hug

esme_bolger, благодаря за Правилата! Много полезно инфо!   bouquet

kambanka 2304, мила...не е нужно да харесваш какво отразяват огледалата, само трябва да приемеш това, което се отразява там. Дори  да е лошо, приеми го, не се бори с него. Когато го приемеш/това, което не ти харесва/, то  вече  няма да е същото, защото няма да я има тази вътрешна съпротива в теб Hug

humanis...не знаех за този сайт.... Sunglasses  Благодаря ти!  Hug

# 380
Diorella , без да използвам разни сложни думи като чакри и т.н ще ти кажа едно лесно упражнение за заземяване. Заставаш права и се отпускаш след това си представяш ясно в съзнанието как от твоята опашка излиза една дълга опашка и стига чак до центъра на Земята. Нужно е да почувстваш стабилност, сила, заземеност все неща характерни за земната енергия. Упражнението е на Даян Стеин , авторка на книги за Рейки.

А мантрите на Дънов са вълшебни, аз ги използвам за почти всичко. Опитвам се да ги споделям с разни хора със сериозни проблеми но ме гледат сериозно притеснени за мен и здравето ми Joy Тук да споделя нещо много ценно от една негова книга за лечение на диабет. Според него когато човек е сколен да се раздели с излишното си богатство болестта изчева сама. Диабета според него е следствие на натрупване на много сладко в живота и по този начин се развива тази коварна болест. Сладко се има предвид много коли, много къщи и т.н. Много съм впечатлена от творчеството на този човек.

Вела ,  много хубаво, че вече ги има , че много хора не могат да си го позволят. Благодаря ти Hug

ЧервеноВинцеHug

# 381
Аха,аз Даян Стейн я четох,сетих се да!  bouquet

# 382
Аз съм по-склонна да приема обяснението на Луиз Хей и Лиз Бурбо за диабета, защото имам пред себе си очевидни примери. Диабет се получава, когато човек прекалено се опитва да има контрол над всяка ситуация в живота си и ако не успее, "го свива стомахът", че не може да огрее навсякъде и да следи всичко. В същото време се чувства неразбран и отхвърлен.

# 383
...
Диабет се получава, когато човек прекалено се опитва да има контрол над всяка ситуация в живота си ...

eldivine, а как стоят нещата при децата? newsm78 В смисъл, те не се опитват да имат контрол над ситуациите в живота. При тях от какво се получава диабет, има ли някакво обяснение?

# 384
Винце, не зная при децата как е. При тях може би контролът върху нещата се изразява по-скоро като реакция към родителите. И да не забравяме, че децата всичко знаят и си идват с мисия в живота. Simple Smile Мисля, че Лиз Бурбо пишеше в тази връзка за привързаности - може да се погледне в книгата й "Слушай своето тяло".

# 385
Попаднах тази вечер на българка ученичка на Луиз Хей Simple Smile
сайт

# 386
... което ми напомня, че имах някъде видео с Могилевская, ама не съм стигнала до нея  Wink

# 387
  • Tам през Атлантическия океан
Попаднах тази вечер на българка ученичка на Луиз Хей Simple Smile
сайт
Ангелина Могилевская e рускиня  Wink В края на миналата  година бе идвала във София и имаше кратък семинар/презентация с вход свободен (т.е. безплатен)
Заслужава си да се посети  Hug

...иначе аз си ви следя темата  Wink просто тези  дни ми поднесоха много предизвикателства и много хубави неща  Grinning .....живота е като колелото ту си горе ту си долу ..някой го бе казал  Grinning
Та аз тия дни малко се позавъртях  Crazy Grinning
Едно от хубавите неща е че си смених работата с много по-хубава  Laughing пу.пу.пу  Grinning

Хубав ден от мен  Hug

# 388
  • в резерват
ето  нещо за отслабването и от този сайт, който е от линковете в началото на темата

http://zashto-kak.hit.bg/teglo.htm

# 389
Диабет

Вероятна причина: Копнеж по онова, което е могло да стане. Голяма нужда от упражняване на контрол. Дълбока тъга. Не е останала наслада.

Нов мисловен модел: Този момент е изпълнен с радост. Сега избирам да изживея сладостта на днешния ден.

от книгата на Луиз Хей "Излекувай живота си"

Общи условия

Активация на акаунт